Bilietus tiesioginei transliacijai įsigyti galite ČIA, o norintys pamatyti kovas gyvai, dar gali ieškoti bilietų į Kauno sporto halę ČIA.

PROGRAMA:

Nuo 19 val. „Prelims“ pusfinaliai vyks 3 raundais po 2 minutes, o juose susitiks Artūras Brizinskas su Danu Antanavičiumi ir Dovydas Levickis su Jonu Vasiliausku. „Main Card“ startuos Raimondo „Ray” Krilavičiaus kova su Nayeb Hezam kovotoju iš Prancūzijos pagal MMA taisykles 77 kg svorio kategorijoje.

Po šios kovos pasirodys po 3 metų į narvą sugrįžtantis Laurynas „Kapitonas Lietuva“ Urbonavičius, kuris kovos su Deniss Vasilijevs. Sunkiasvorių kova įvyks 93 kg svorio kategorijoje pagal MMA taisykles.

Renginio pertraukos metu žiūrovai galės dalyvauti įvairiuose žaidimuose ir pabendrauti su bokso pasaulio čempionu ir UTMA prekinio ženklo ambasadoriumi Eimantu Stanioniu.

Po Eimanto Stanionio interviu laukia kvapą gniaužianti atomazga - „Prelims Final“, kuriame dalyvaus „Prelims“ pusfinalių nugalėtojai, o finale kovotojai susikaus dėl didžiojo 1000 EUR piniginio prizo!

Po intriguojančio finalo, laukia ne ką mažiau intriguojantis išėjimas į ringą: ką dabar jums paruošė Dovydas „Rimkenzo“ Rimkus galite tik spėlioti, tačiau „Rimkenzo“ pažadą davė - bus įspūdimga! Dovydas Rimkus kovos prieš Darių Vilkancą, kova vyks 77 kg kategorijoje pagal kikbokso taisykles.

Vakaro pabaigai UTMA narve pasirodys ir Deividas Danyla, kurio laukia itin sunkus išbandymas - Alexis Langeois iš Prancūzijos. Kova vyks pagal kikbokso taisykles 67 kg svorio kategorijoje.