„Tutu“, „Original Marines“, „All for Kids“, „Lola Palacios“, „Neck&Neck“, „Y-clu“, „Name it“, „C&A”, “CAN GO”– tik dalis prekės ženklų, kurie pelnė parduotuvės pasitikėjimą. Vieni – plačiau žinomi, kiti – slapti rinkos perlai, kuriantys tik gana nedidelės apimties kolekcijas. Parduotuvėje galima rasti visų tipų drabužių vaikams nuo gimimo iki 14 metų.

„Mūsų lentynose nėra daikto brangesnio nei 49 eur. Tiek kainuoja natūralaus pluošto languotas kostiumas paaugliui berniukui. Jis itin tinkamas mokyklai – elegantiškas, madingas, lengvai prižiūrimas ir svarbiausia – patogus vaikui“, – sako R. Juralevič.

„Snap up“ parduotuvėje galima rasti klasikinių kelnių ir švarkų komplektų tiek berniukams, tiek mergaitėms, suderintą kolekciją suknelių: tiek kasdieninių, tiek puošnių. „Labai išpopuliarėjo vienspalvės suknelės ilgomis rankovėmis. Pasirodo būtent tokių kitose parduotuvėse ne taip dažnai ir pasitaiko“, – šypteli „Snap up“ vadovė.

Dar viena parduotuvės specializacijų – vaikiškos kepurės rudeniui ir žiemai. „Lenkų kompanijos „Tutu“ kepurės, galima sakyti, yra mūsų vizitinė kortelė. Jos iš natūralaus pluošto – medvilnės arba merino vilnos. Pirkėjai įvertino ne tik jų grožį, bet ir kokybę bei patogumą. Turime gerbėjų, kurie jau ne pirmą kepurę vaikui perka tik pas mus. Parduotuvės kolekcija – didelė ir nuolat pildoma. Galima rinktis ir vienspalves, ir raštuotas, ir minimalaus dizaino, ir puoštas kutais, su mielais gyvūnėlių snukučiais“, – pasakoja R. Juralevič.

Pati būdama mama, moteris puikiai supranta, kokia panika gali tėvus apimti rudens pradžioje, kai po atostogų mažieji grįžta į darželius, o vyresnieji - į mokyklas ir reikia suruošti visą garderobą. „Nereikia vaikų drabužiams leisti didelių pinigų. Juk jie rūbelius išauga. Dar viena klaida, kurią kartais daro tėvai – emocinis rūbų pirkimas. Išvydusios gražų drabužėlį, mamos neatsilaiko ir įsigyja jį, nors visai neplanavo. Tikimybė, kad toks daiktas nuguls spintoje – gana didelė. Jei siekiate nešvaistyti laiko, nervų ir pinigų, reikėtų padaryti kelis žingsnius“, – sako ji.

Pirmiausia „Snap Up“ vadovė siūlo atlikti vaiko spintos reviziją: išsiaiškinti, kokius drabužius jis turi, kuriuos išaugo. Tuomet reikėtų susidaryti sąrašą, kokių daiktų dar reikia ir parduotuvėje jo laikytis. „Siūlau sukurti penkis komplektukus – kiekvienai darbo dienai. Tai sprendimas, kuriuo pati vadovaujuosi. Paruoštas komplektukas yra tiesiog išsigelbėjimas su mažaisiais, bet ir vyresniuosius tai moko tvarkos. Šeštadienį drabužiai išskalbiami, o sekmadienį vėl sudėliojami kiekvienai dienai nuo pirmadienio iki penktadienio“, – pasakoja parduotuvės vadovė. Tokia sistema padeda išvengti šimtų pasimetusių kojinių, spintos kampe užmiršto megztinio ir rytinio streso ieškant, kuo gi aprengti vaiką.

Ji kviečia visus tėvus drąsiai užsukti į „Snap Up“ parduotuvę „Ogmios mieste“. Čia ne tik galima įsigyti nebrangių ir stilingų drabužių vaikams, bet ir gauti profesionalią darbuotojų konsultaciją. „Snap up“ rasite Verkių g. 29F, Vilnius.

Darbo laikas: I–VI: 10:00-20:00, VII: 10:00-18:00.