Lemia ir naudojimo įpročiai

Anot A. Mežečio, „Smart Deal“ skirtas žmonėms, norintiems žengti žingsnis žingsnin su pažangiausiomis technologijomis. „Didžiajai daliai žmonių telefonai jau yra tapę būtinomis ir neatskiriamomis darbo, laisvalaikio, pramogų priemonėmis. „Smart Deal“ paslauga, leidžianti nuolat naudotis naujausiais „Apple” įrenginiais, ir buvo sukurta atsižvelgiant į tai“.

„Pastebėjome, jog Lietuvos gyventojai telefonus vidutiniškai keičia kas 2 metus, planšetinius kompiuterius – kas 3. Būtent atsižvelgdami į šiuos žmonių įpročius bei jų norą nuolatos naudotis naujausiais telefonais, planšetėmis ar kompiuteriais, mes ir siūlome visiems pasinaudoti „Smart Deal“ - bene paprasčiausiu būdu turėti naujausius įrenginius. Ir už labai protingą kainą“, – sako A. Mežetis.

Apple produkcija

Kas yra „Smart Deal“ ir kaip juo pasinaudoti?

„Panašių sprendimų turi ir kiti įrangos pardavėjai, mobilaus ryšio tiekėjai ar net lizingo bendrovės. Visgi mūsų siūlomas „Smart Deal“ turi visiems gerai žinomo lizingo ir išperkamosios nuomos bruožų. Kas iš to pirkėjui? Visų pirma, mažesnė mėnesinė įmoka. Šis skirtumas gali siekti net iki 30 procentų. O tai tikrai ženklu!“.

Apple produkcija

Kodėl pavyksta pasiekti tokį skirtumą? „Sakykime, jog tai yra panašu į automobilių prekyboje dažnai naudojamą išperkamosios nuomos sprendimą, o naudos vartotojui paslaptis yra likutinėje vertėje. Sutartį sudaręs pirkėjas gauna pasirinktą įrenginį – iPhone, MacBook, iPad ar Apple Watch – ir gali iš karto juo naudotis. Terminui pasibaigus, klientas renkasi: grąžinti seną įrenginį pardavėjui ir rinktis naują modelį ar pasilikti jau naudojamą, tiesiog sumokėjus likutinę jo vertę iš karto arba tęsiant mėnesinius mokėjimus iki sutarties pabaigos. Dar keli svarbūs „Smart Deal“ privalumai – nereikia jokių užstatų ar pradinių įmokų, o įsigyjamas įrenginys pabrangsta žymiai mažiau nei naudojantis kitais finansavimo būdais“– vardina A. Mežetis.

Apple produkcija

Pasinaudoti „Smart Deal“ paslauga yra labai paprasta. „Bet kuriame „iDeal“ salone arba mūsų interneto svetainėje išsirenkate trokštamą įrenginį ir pasakote ar pažymite, kad norite jį įsigyti „Smart Deal“ pagalba. Imkime kad ir iPhone telefoną: mūsų konsultantai jo kainą išdėlios į 36 lygias dalis. Gautą mėnesio sumą mokėsite tik 24 mėnesius, o suėjus šiam terminui galėsite grąžinti turėtą telefoną ir išsirinkti naują.“ – sako „iDeal“ ekspertas.

Apple produkcija

Pasirinkti norimą įsigyti „Apple“ įrenginio modelį ir sužinoti visas sąlygas bei kiek jis jums kainuos galite interneto svetainėje www.ideal.lt/smartdeal

—-

„Smart Deal“ pasiūlymo pavyzdžiai

ĮrenginysSutarties trukmė / mėn.Grąžinimo trukmė / mėn.Mėnesinė įmoka
„iPhone SE“ (64 GB)362419,35 EUR
„iPhone 14“ (128 GB)362433,94 EUR
„Apple Watch 8“ GPS322419,46 EUR
„iPad 10.9“ (64 GB)463616,92 EUR
„MackBook Air 13.3 M1“ (256 GB)503626,36 EUR

Įsigyjant iPhone SE (64 GB) Smart Deal paslaugos kaina: 127.60 € (įskaičiuota į sutarties kainą, grąžinama lygiomis dalimis per visą sutarties galiojimo laikotarpį). Lizingo sutartis: skolinantis 696.60 €, kai sudaroma 36 mėn. sutartis, fiksuota metinė palūkanų norma - 0%, mėnesinis administravimo mokestis – 0 Eur, sutarties sudarymo mokestis – 0% (grąžinamas lygiomis dalimis per visą sutarties galiojimo laikotarpį), mėnesio įmoka – 19.35 €, bendra sumokama suma – 696.60 €, bendra vartojimo kredito kainos metinė norma – 0%.