Daugiafunkcė

Dinamiškas gyvenimo tempas reikalauja adaptyvių dizaino sprendimų. Jei ant išskleidžiamos sofos planuojate miegoti kiekvieną naktį, rinkitės tam specialiai pritaikytą daugiafunkcinę LOVĄ-sofą. Multifunctionals vardu vadinama INNOVATION LIVING sofų kategorija pasitinka skeptikus nuginkluojančiomis savybėmis: vientisu miegamuoju plotu be jokių sudūrimų, keliose padėtyse fiksuojamu galvūgaliu, medinėmis lanksčiomis ventiliaciją užtikrinančiomis grotelėmis, patvariu plieno rėmu bei galimybe rinktis sau palankiausią čiužinio standumą. Dienos laiko komfortą dviejose padėtyse fiksuojamas atlošas: reguliuokite jį pagal savo poreikį bet kuriuo metu - ar norėsite turėti tvirtesnę atramą sėdint tiesiai, ar ilsėtis labiau atsilošus.

Sukurtos akcentuojant miego kokybę, INNOVATION LIVING siūlomos lovos-sofos Multifunctionals palieka erdvės ir individualumui. Iš plačios gamos pasirenkami porankiai, kojelės bei audiniai leidžia mėgautis ne tik komfortišku, tačiau ir estetiškai džiuginančiu baldu.

Stilinga

Jei visgi pirminę vertę teikiate sofos, o ne lovos funkcijai, tuomet drąsiai nerkite į stilistiškai gausų INNOVATION LIVING SOFŲ-lovų pasaulį. Modernus minimalizmas, mid-century moderno dvasia ar jaukios prabangos dvelksmas – kokį stilių bepasirinktumėte, galite būti tikri, jog estetinės dizaino detalės jūsų nenuvils, o komfortas sužavės.

Nuolat tobulindami ir plėsdami sofos-lovos galimybių ribas, INNOVATION LIVING dizaineriai brėžia aiškius principus: estetikos ir funkcijos vienybė, leidžianti skleistis kasdieniam modernaus žmogaus gyvenimui. Jokių perteklinių viražų ar nereikalingų detalių, paprastos išgrynintos formos, išlaikančios savo vertę ir nepavaldžios įnoringiems madų vėjams.

Siekdamas atliepti įvairialypius vartotojų poreikius, gamintojas išskiria net šešias sofų-lovų grupes: modulinių baldų šeima Modular, minimalistiniai minkštasuoliai Daybed, paslankiosios Slyder, charakteringosios Unique ir kompaktiško dydžio Compact.

Patogi

Komfortas – tai ne nuomonė. Tikrasis patogumas, kurį pajuntame, slypi inžineriniuose sprendimuose, todėl renkantis INNOVATION LIVING gaminamas sofas, atidžiai suprojektuotam rėmui siūlomi skirtingomis savybėmis pasižymintys čiužinių tipai. Vieni populiariausių – čiužiniai su kišeninėmis spyruoklėmis (anglų kalba – pocket springs). Individualios kišenės užtikrina tolygią, kiekvienai spyruoklei atskirai tenkančią apkrovą bei lygiareikšmį slėgio pasiskirstymą baldo paviršiuje, o tuo pačiu ir kokybišką nakties poilsį visam kūnui.

Skirtingi sofų-lovų modeliai pasižymi skirtingomis komforto charakteristikomis. Kai kurie modeliai pasiūlo standesnį, o kai kurie – minkštesnį atraminį paviršių. Renkantis sau geriausiai tinkantį, svarbu atkreipti dėmesį į sofos-lovos teikiamą atramą įvairiose kūno pozicijose, atlošo aukštį, sėdimojo paviršiaus gylį.

Praktiška

Praktiškumas – būtinas elementas, mano INNOVATION LIVING. Baldas privalo tarnauti žmogui, tačiau jokiais būdais ne atvirkščiai. Štai kodėl INNOVATION LIVING sofoms-lovoms skirtoje audinių paletėje - tik aukštos kokybės, lengvai prižiūrimi audiniai. Išsiskiriantys aukštu Martindale įvertinimu (Martindale – vienetas, skirtas matuoti audinio atsparumą dilimui), dauguma gamintojo siūlomų audinių tinkami naudoti ne tik namų, bet ir visuomeninėse erdvėse. Pastaraisiais metais audinių paletę papildė gausus audinių iš perdirbtų medžiagų pasirinkimas.

Nedidelėse erdvėse itin praverčia ir sofoje-lovoje integruotos patalynės dėžės bei krepšiai, kuriose patogu laikyti ne tik tekstilę, bet ir papildomus, rečiau naudojamus daiktus. Daugelis modelių gali pasigirti nuvelkamais užvalkalais – tai neginčijama praktiškumo savybė, praversianti prireikus užvalkalus išvalyti ar pakeisti.

Patikima

Įsigydami minkštuosius baldus galvojame ne apie vieną dieną, todėl be galo svarbu, kad jie būtų patikimi ir ilgaamžiai, o prireikus juos būtų galima lengvai atnaujinti. Tvaraus vartojimo principus INNOVATION LIVING įgyvendina savo klientams pasiūlydami surenkamus baldus plokščiose pakuotėse. Rėmas, minkštosios dalys, užvalkalai, porankiai, kojelės, grotelės, išskleidimo mechanizmai – kaip viena darni sistema veikiantys skirtingi komponentai, todėl vienam susidėvėjus, jums neteks pakeisti viso baldo.

Visiems baldams INNOVATION LIVING suteikia išskirtinę penkerių metų garantiją. Tai patvirtina kompanijos aukštai sau keliamą kokybės kartelę ir patirties dėka pasiektą gaminių patikimumą.

// gegužės 22-27 dienomis interjero salonuose SKANDINAVIŠKI INTERJERAI visiems Innovation Living gaminiams taikoma net 20% nuolaida!