Kviestinių svečių laukė išskirtinė programa

Susirinkusiems svečiams gerą nuotaiką ir visą vakarą neblėsusias šypsenas dovanojo surengtas „TIMAC AGRO VAKARO ŠOU", kurio vedėjai Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis prisidėjo prie to, kad netrūktų nei smagių pramogų, nei pokalbių visus tą vakarą vienijusia tema – ilgamete ir patikima draugyste su inovatyvius ir efektyvius produktus siūlančia „TIMAC AGRO".

Renginio dalyviai mėgavosi puikia pramogine bei muzikine programa, grupės „69 danguje", Kastyčio Kerbedžio bei kitų atlikėjų kūriniais, o vakaro kulminacija tapo išskirtinis lazerių šou su moderniu orkestru ir šokėjais.

„Šiais metais minime jau 12-tąjį „TIMAC AGRO LIETUVA" gimtadienį ir galime pasidžiaugti kasmet augančiu ir didėjančiu mumis pasitikinčių ūkininkų ratu – jų įvertinimas mums yra didžiausias stimulas toliau žengti į priekį ir visuomet ieškoti geriausių bei efektyviausių sprendimų, leidžiančių pagerinti dirvožemį ir maksimaliai išnaudoti augalo potencialą", – sako „TIMAC AGRO LIETUVA" generalinis direktorius Arūnas Jusas.

Kokybiški produktai ir teikiamos paslaugos – tik dalis sėkmės, – įsitikinęs įmonės vadovas. Ne mažiau svarbu kurti glaudų pasitikėjimu grįstą tarpusavio ryšį ir bendradarbiavimą, vertinti savo darbuotojus bei klientus.

„Dirbdami kartu ir vieningai per šiuos 12 metų pasiekėme išties įspūdingų rezultatų. Esame kupini entuziazmo, energingi, veržlūs ir nuolatos judantys į priekį. Už tai galiu padėkoti ne tik profesionaliai „TIMAC AGRO LIETUVA" darbuotojų komandai, bet ir daugybei žemdirbių, kurie tapo ne tik sėkmingo mūsų verslo dalimi, bet ir draugais kasdieniame gyvenime", – sako A. Jusas.

Klientus vertina kaip savo šeimą

Atsakomybės jausmas prieš mus supančią aplinką, darnaus balanso tarp žmogaus ir gamtos poreikių išlaikymas, siekis edukuoti Lietuvos žemdirbius ir siūlyti jiems tik inovatyviausius produktus, užtikrinančius efektyviausią rezultatą ir stabilų derlių – tokius įmonės „TIMAC AGRO LIETUVA" privalumus ir ilgamečio bendradarbiavimo pagrindus vardija bendrovės klientai.

Su įmone kone nuo pat veiklos pradžios bendradarbiaujantis Kėdainių r. ūkininkas Zigmas Ričkus negaili gerų žodžių „TIMAC AGRO LIETUVA" siūlomai produkcijai ir visai komandai: „Kokybė yra tas kertinis dalykas, dėl kurio kartu dirbame daugybę metų. Jų siūlomos trąšos išsiskiria savo sudėtimi ir veiksmingumu – kaip dangus ir žemė lyginant su anksčiau Lietuvos ūkininkams siūlytomis trąšomis. Tačiau man asmeniškai labai svarbus ir žmogiškasis ryšys, bendravimas su savo partneriais".

Augalininkystės ūkį turintis vyras juokiasi – į šventes kaip klientas pakvietimų sulaukia nuolatos, tačiau šiųmetis „TIMAC AGRO LIETUVA" renginys savo prabanga pranoko viską iki šiol matyto. „Visuomet malonu, kuomet tau kaip lojaliam klientui yra parodomas išskirtinis dėmesys. Smagu su visais susitikti, pabendrauti ir kartu pabūti", – sako Z. Ričkus.

Ne vienerius metus su „TIMAC AGRO LIETUVA" dirbantis „Alfa Agro" vadovas Virginijus Beinoras taip pat negaili gerų atsiliepimų ilgamečiams partneriams ir tikina – dėmesys klientui visuomet yra malonus, tačiau esmė visuomet yra produkte ir jo teikiamoje vertėje.

„TIMAC AGRO LIETUVA" siūlo aukštos kokybės produktus ir tai yra vienas svarbiausių jų privalumų. Be to, dėl unikalios trąšų sudėties bei rekomenduojamų tręšimo technologijų, geresnių rezultatų pasiekti galime ne didindami trąšų kiekį, o racionaliai jas panaudodami. Labai vertiname tai, kad kompanijos darbuotojai girdi savo klientų poreikius ir dalinasi gerąja praktika", – sako V. Beinoras.

Kasmet klientus į išskirtinį vakarą kviečiančios „TIMAC AGRO LIETUVA" vadovas A. Jusas džiaugiasi gražia ir patikima draugyste su Lietuvos žemdirbiais ir tikina – dauguma ilgamečių partnerių jau spėjo tapti tikra „TIMAC AGRO" šeima.

Būtent „TIMAC AGRO LIETUVA" šeimos paveikslo kūrimas iš visų šventės dalyvių nuotraukų tapo vienu iš ryškiausių renginio akcentų. Po dalyvių nuotraukomis slėpėsi ir loterija su išties puikiais prizais, nudžiuginusiais ne vieną vakaro svečią.

„Mums labai svarbus stiprus ryšys ne tik komandoje, bet ir su klientais. Norime, kad mūsų klientai visuomet būtų užtikrinti pasirinkę tinkamiausią partnerį. Su dauguma jų turime bendrą viziją ir padedame vieni kitiems tobulėti bei toliau siekti geresnių rezultatų, o girdėdami jų atsiliepimus galime tik pasidžiaugti, kad einame teisinga kryptimi", – sako A. Jusas.

Klientų pasitikėjimą pelnė nuoširdžiu darbu

Lietuvoje veikianti daugiau nei 12 metų „TIMAC AGRO LIETUVA" bendrovė priklauso tarptautinei žemės ūkio produktų bei paslaugų grupei „Roullier Group", kuri visame pasaulyje turi kone 100 fabrikų, nuosavų žaliavų kasyklų bei gali pasidžiaugti pačiu didžiausiu Pasaulyje privačiu Inovacijų ir mokslinių tyrimų centru.

Nuo 2010 metų, kuomet atvėrė duris Lietuvoje, įmonė Lietuvos rinkai stengiasi pristatyti patikimus, efektyvius ir pasaulinio pripažinimo sulaukusius atradimus, taip koja kojon žengdami naujovių link kartu su savo klientais.

„Inovacijos – varomoji mūsų jėga. Nuo tarptautinės „TIMAC AGRO INTERNATIONAL" įmonių grupės veiklos pradžios didžiausias dėmesys ir energija yra skiriama moksliniams tyrimams ir jų plėtrai, siekiant ištirti ir sustiprinti gamtos potencialą. Praėjusiais metais Lietuvos žemdirbiams pristatėme DNA biostimuliantų grupės produktus, išsiskiriančius savo poveikio pranašumu, o šiemet pristatėme itin daug teigiamų vertinimų sulaukusias skystąsias azotines trąšas „InFolen", kurių sudėtyje esantis azotas dėl unikalios trąšų formulės bei biostimulianto yra net 4 kartus efektyvesnis", – „TIMAC AGRO LIETUVA" generalinis direktorius Arūnas Jusas.

„Roullier Group" kuriamų produktų išskirtinumą lemia dėmesys subalansuotai augalų mitybai. Siūlomi kompleksiniai sprendimai ir žemės ūkio produktai leidžia efektyviau patenkinti augalų poreikį, sumažinti stresą, mažiau kenkti gamtai. Įmonių grupės mokslininkų ir agronomų tyrimai bei patirtis leidžia klientams pasiūlyti aplinką tausojančius, tvarius bei inovatyvius sprendimus.