Galimybė pakilti į orą ir išvysti plačiuosius horizontus paukščio akimis – tai viso gyvenimo dovana! Skrydis oro balionu – viena populiariausių dovanų, jau leidusių tūkstančiams žmonių išvysti tai, ko įprastai nematome. Nepakartojamais vaizdais galima grožėtis skrendant ryte ar vakare, skrydį galima padovanoti porai ar visai šeimai. Jei vien grožėtis dangumi negana, dovanokite skrydį parasparniu – tai kartu leis pajusti ir adrenalino keliamą virpulį!


Automanams įspūdžių platinimo parduotuvėje „Gera dovana" išrinkti dovaną lengva kaip niekam kitam. Jūsų artimas žmogus dar nesileido į nuotykį su galinguoju „HUMMER H1", „Porsche", vikšriniu transporteriu? Nesėdėjo už „Lamborghini", „Ferrari" sportinių superautomobilių vairo? O gal nė nevairavo keturračio ar nelėkė kartingo trasa? Viskam savas laikas, bet juk visada pats geriausias laikas – dabar!

„Geros dovanos" asortimente gausu ir kitų aktyvių pramogų. Naktinis šaudymas šaudymo centre „eHunt" – Europoje unikali pramoga, kurios metu atvykusysis išbando net 5 ginklus su lazeriais ir prožektoriais užsidėjęs naktinio matymo akinius. Tai nuotykis, kurio niekur kitur Europoje patirti nepavyks ir kurį neabejotinai įvertins net ne tokie aistringi ginklų entuziastai.

Tikra klasika – boulingo žaidimas – taip pat nepaliks abejingų. Kas gi nepajunta azarto prie boulingo takelio, pasiruošęs paleisti rutulį į kėglius? Tą patį būtų galima pasakyti ir apie vandens parkų dovanų čekius – „Vichy" ar „Aqua" vandens parke kiekvienas bet kuriuo metų laiku turi galimybę pasidžiaugti vasara, į valias turkštis vandenyje, skrieti vandens atrakcionais, o suaugusieji – ir pasikaitinti įvairiausiose pirtelėse, pasimasažuoti sūkurinėse voniose bei atsigaivinti vandens bare.

Ne taip mėgstantiems aktyvias pramogas žmonėms rinkite dovanas iš gausybės ne ką mažiau patrauklių pasiūlymų. Valgyti mėgstame visi, o kodėl neparagavus kažko naujo? Tik įdomiau, jei ragavimas susilieja su dar nepatirtais įspūdžiais! Vienos populiariausių patirčių – vakarienė TV bokšte ir gardus vakaras tamsoje. TV bokšte patiekalams netikėtų prieskonių suteiks kerintys Vilniaus vaizdai iš 165 m aukščio, o „Čagino" restorane vienas iš vakarienės ingredientų bus visiška tamsa! Daug skaniai kvepiančių ir ragauti viliojančių įspūdžių žada DINE – modernus klasikinių restoranų atstovas, kurio meniu pagrindas – jūros gėrybės, žuvis ir mėsa, SOMM – vyno restoranas su didžiausiu vyno asortimentu Lietuvoje, taip pat Klaipėdoje įsikūręs panoraminis restoranas XII, ruošiantis gomurį pamaloninsiančius grilio patiekalus. Na o sušių mėgėjai visada nudžiugs gavę dar vieną progą užsukti į „Sushi Express" restoraną ir paragauti dar neragautų japoniškų gardėsių.

Masažas ar SPA ritualas – universali dovana, kuria pasinaudos tikrai kiekvienas. Rinkite paslaugas populiariausiuose SPA centruose: „East Island", „Familia Sana", „Amadėja", „Laimės terapija", „Nidos kopos" ir kt. Ajurvediniai ritualai „SPA Shanti" pakvipus smilkalams nukels į tolimąją Indiją ir harmonizuos kūną, o laikas prabangiajame „Bokšto SPA" suteiks autentiškų įspūdžių ir pakylės „du colius virš kasdienybės".

Dar viena dovanų kategorija, praturtinsianti kiekvieno mylimo žmogaus laisvalaikį ir leisianti atitrūkti nuo visko, net buities, tai suplanuotas poilsis. Dovanokite įkvepiantį atokvėpį nuo kasdienybės bei darbų dar neaplankytame mieste, prie ežero ar jūros bei atpalaiduojančias SPA akimirkas geriausiuose viešbučiuose: „SPA VILNIUS", „Vytautas Mineral SPA", „Gradiali", „Royal SPA Residence", „Harmony Park", „Eglės" ar „Tulpės" sanatorijoje.

Vienas populiariausių pasirinkimų – dovanų rinkinys. Tai išskirtinis įspūdžių katalogas, kuriame pateikiamos kruopščiai atrinktos pramogos tam tikra tematika, pavyzdžiui, grožio ir sveikatingumo, skonio, kultūros, moteriai, vyrui ar porai skirtos pramogos. „Gera dovana" yra sukūrusi net 14 skirtingų dovanų rinkinių, atliepiančių visų norus. Jie gali būti nustatytos vertės, pavyzdžiui, dovanų rinkinys JAI, JAM, LAIKAS KARTU, KŪNUI IR MINTIMS, ar pasirenkamos vertės, pavyzdžiui, SKONIO ATRADIMAMS, KULTŪROS ATRADIMAMS, YPATINGIEMS NORAMS.


Jei pavyko nugirsti, apie ką svajoja Jūsų antroji pusė, mama, tėtis, brolis ar sesuo, dukra, sūnus ar kitas artimasis, puiki galimybė išpildyti norus – parduotuvių dovanų čekiai. Trokšta naujų kvepalų ir vis neprisiruošia jų išsirinkti? Svarsto išbandyti naują kosmetiką? Dovanokite „Douglas" ar „L'occitane" dovanų čekį. Kokią nors knygą turi mintyje jau ilgą laiką, tačiau vis neužsuka į knygyną ar pagaili pinigėlių? Padovanokite galimybę pagaliau ją įsigyti – įteikite „Pegaso" dovanų čekį. Nusipirkti sužavėjusią suknelę, sportinius batelius, naujų aksesuarų ar unikalių namų dekoracijų leis „H&M", „C&D Style", „AUDIMAS" dovanų čekiai, patirti gurmaniškų įspūdžių ir maistauti – „Paupio" turgaus dovanų čekis, nukeliauti į saldumynų šalį – „Candy Pop", o pažinti naujas malonumų spalvas – „Fantazijos.lt" dovanų čekis.

Šias šventes puošti įspūdžiais kviečianti „Gera dovana" savo asortimente siūlo daugiau nei 3 000 įvairiausių pramogų. Kad klientai nepasiklystų šioje galybėje, visos jos suskirstytos į kategorijas: SPA ir masažai, nakvynės, restoranai ir degustacijos, oro, žemės, vandens pramogos bei kūrybiškos ir linksmos dovanos. O jei sunku apsispręsti ir norisi dovanoti viską, sprendimas yra – „Geros dovanos" dovanų kortelė, kuri leidžia dovanos gavėjui pasirinkti norimas pramogas iš milžiniško asortimento.


„Gera dovana" dovanos galioja iki 12 mėn., be to, galimas dovanų pratęsimas, o gavus dovaną, kuria nepavyks pasinaudoti, ją galima nemokamai pakeisti kita. Padėti išrinkti tinkamiausias įspūdžio dovanas artimiesiems, draugams, kolegoms ar bet kam kitam visada pasiruošę „Geros dovanos" dovanų ekspertai. Kilus klausimų renkantis dovanas el. parduotuvėje www.geradovana.lt skambinkite pramogų žinovams telefonu (8 5) 205 2099 (darbo dienomis – 8–20 val., savaitgalį – 10–20 val.).


Gerų emocijų ir smagių įspūdžių suteiksiančių kalėdinių dovanų per 1 minutę galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, firminėse „Geros dovanos" parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje bei stenduose visoje Lietuvoje. „Gera dovana" – dovanoti gera!