Pasivažinėjimas „Ferrari“ ar „Lamborghini“


Pasivažinėjimas superautomobiliu – virpulį kelianti pramoga, leidžianti pajusti pasaulinio lygio greitųjų žvėrių galimybes trasoje ir priverčianti praeivius atsisukti gatvėje. Raudonasis „Ferrari`s“ ar ryškusis „Lamborghini`s“, prabangos pojūtis ir variklio gaudesys – juk tai visų automobilių ir greičio entuziastų svajonė, kurią įgyvendinti nors trumpam gali kiekvienas!

Skrydis oro balionu


Tai viena romantiškiausių ir populiariausių dovanų! Kaip galėtų būti kitaip – juk ši pramoga priverčia užgniaužti kvapą stebint horizontą vejantis debesis. Rytinis ar vakarinis, o gal privatus skrydis ar net vakarienė oro balione – kiekvienas variantas suteikia neišdildomų prisiminimų ir vienetinių emocijų, kurios padeda pajusti tikrąjį gyvenimo skonį.

SPA ritualai ir masažai


Valentino diena – dar viena proga pasakyti artimiausiam žmogui „myliu“ be jokių žodžių. Prabangus SPA ritualas, atpalaiduojamasis viso kūno masažas ar gydomoji terapija – tokia pramoga pamalonina tiek nuostabiąsias moteris, tiek žavinguosius vyrus, o masažas, atliekamas porai, – tai dvigubai daugiau malonių pojūčių.

Poilsis su nakvyne

Atotrūkis nuo viso pasaulio rūpesčių ir dėmesys vienas kitam – dovana, stiprinanti santykius, o gal pakurstanti rutinoje prislopusią aistrą... Jau dabar galima suplanuoti ir padovanoti artimiausiam žmogui smagų atokvėpį prie jūros ar širdį ir kūną atpalaiduojančią SPA išvyką! El. parduotuvėje www.geradovana.lt galima rinktis iš daugybės ekonomiškų ar prabangesnių viešbučių, sanatorijų variantų. Tokia poilsio dovana – raktas į mylimojo (-osios) širdį ir laimingas bilietas į puikią savijautą.

Vakarienės ir degustacijos


Valentino diena neatsiejama nuo vakarienių restoranuose. Nėra ko stebėtis – juk maistas sujungia jaukiam pokalbiui, o būtent per jį puoselėjamas unikalus ryšys. Ši Valentino diena – puiki proga paragauti kulinarinių šedevrų restorane „Babble“, pajusti maisto skonį naujai per vakarienę tamsoje „Čagino“ restorane ar nerti į „putojančias“ bangas ir išbandyti austrių bei šampano derinį „Sparkling Ocean“.

Jei tai skamba kaip išbandymas, kuriam ryžtis nedrąsu, visada geras gurmaniškos dovanos pasirinkimas – nauja pasaulio virtuvė ar saldžių akimirkų kupina desertų degustacija. O atvykęs vakarienės į aukščiausiame Lietuvos pastate – Vilniaus televizijos bokšte – įsikūrusį restoraną „Paukščių takas“ kiekvienas patiria spingsinčių miesto žiburėlių magiją! Gal svajingas laikas kartu 165 m aukštyje – proga jam ištarti tuos keturis žodžius, o jai – lemtingąjį „taip“?..

Erotinės pramogos


Ekskursijos erotinių prekių parduotuvėje metu profesionalūs konsultantai atsako į rūpimus klausimus be jokių tabu, o erotinių prekių parduotuvės dovanų čekis – galimybė nuspalvinti seksualinį gyvenimą ryškesnėmis spalvomis ir patirti vienas kitą naujai. O gal Jūs ir Jūsų mylimasis (-oji) pasiryžtų įamžinti savo individualų seksualumą erotinėje fotosesijoje?.. Išdrįskite pakviesti savo mylimą žmogų į virpinantį nuotykį!

Unikalios dovanos

Yra žmonių, kurie tarsi turi viską. Tokius žmones ypač sunku nustebinti... Tačiau yra pramogų, kurios tikrai pamalonins net ir viską išbandžiusį žmogų! Prabangus dienos SPA centras „Bokšto SPA“ siūlo unikalią SPA patirtį, kilstelėjančią „du colius virš kasdienybės“. Čia 25 m ilgio, 4 plaukimo takų baseinu ir pirčių malonumais, „Cloud9“ terapija – galimybe prigulti „ant debesies“ – galima pasimėgauti pačiame Vilniaus senamiestyje. O „SPA VILNIUS Druskininkai“ galima išbandyti procedūras, apie kurias rašo net „Forbes“! Įtakingiausias JAV žurnalas išskyrė unikaliausias lietuviškas procedūras, tarp kurių atsidūrė du autoriniai „SPA VILNIUS“ SPA ritualai, – pėdų masažas su grikių terapija ir mineralinė ožkų pieno vonia.

Vardinė krepšinio sirgaliaus plytelė – dar viena nepaprasta dovana. Ištikimam krepšinio aistruoliui tai – vienintelis šansas atsidurti šalia labiausiai Lietuvos krepšiniui nusipelniusių žmonių krepšinio legendų ir sirgalių aikštelėje su galimybe paremti Krepšinio namus. Plaukimas vandens formule F2 – unikali pramoga ypatingam žmogui, leisianti skrieti vandens paviršiumi net 140 km/h greičiu! Na o aviacijos faną be žado paliks proga pilotuoti realaus skrydžio orlaivio simuliatorių – iššūkis suvaldyti ir saugiai nuleisti lėktuvą treniruokliu, kuriuo savo įgūdžius tobulina tikri pilotai.

Dovanų rinkiniai


Jei eksperimentuoti su dovana atrodo gan rizikinga, „Gera dovana“ turi puikią išeitį – yra sukūrusi daugybę dovanų rinkinių. Dovanos gavėjui telieka išsirinkti labiausiai patikusią pramogą pagal savo pomėgius ir leistis į įspūdžių šventę! Dovanų rinkinys JAI – tai dėmesys mylimai moteriai, dovanų rinkinys JAM – tai ypatinga dovana antrajai pusei, dovanų rinkinys LAIKAS KARTU į įspūdžių kupinus prisiminimus nuves abu, o su dovanų rinkiniu NORIU intymumui suteiksite naujų spalvų! Šiuos ir kitus dovanų rinkinius rasite www.geradovana.lt.

Dovanos iki 20 Eur

Meilės šventės dovanos tikrai neturi būti brangios. Juk svarbiausia – dėmesys vienas kitam ir kad ir nedidelio noro išpildymas! „Geros dovanos“ asortimente – gausus dovanų tiek moterims, tiek vyrams, tiek dviem iki 20 Eur pasirinkimas. Aktyvesniam žmogui galima suteikti dar vieną, o gal pirmą progą pasivažinėti kartingu, vandens pramogų entuziastui – galimybę apsilankyti vandens pramogų parke, kino mėgėjui – bilietus į filmą. Nebrangi, tačiau maloni dovanėlė – šokolado fondiu ar šokoladinės dovanų čekis, kviečiantis pasmaguriauti. O gal metas atrasti naują sušių skonį?

„Geros dovanos“ dovanų kortelė

Na o „Geros dovanos“ dovanų kortelė sutalpins aibę romantiškų, patrakusių ar atpalaiduojančių įspūdžių! Su ja dovanos gavėjas galės rinktis pramogas iš viso „Geros dovanos“ asortimento – daugiau nei 3 000 dovanų: masažų, SPA, nakvynių, vakarienių, aktyvių oro, vandens, žemės pramogų, linksmų, kūrybiškų patirčių ir daugelio kitų.

Geras emocijas žadančios dovanos el. pašto dėžutėje gali atsidurti mažiau nei per 1 minutę. Dovanų čekiai ir dovanų rinkiniai galioja iki 12 mėn., be to, suteikiama galimybė dar kuriam laikui pratęsti jų galiojimą ar dovaną nemokamai pakeisti kita. Išrinkti tinkamiausią dovaną Jūsų Valentinui ar Valentinai visada pasiruošę „Geros dovanos“ dovanų ekspertai! Įspūdžio dovanų galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje bei stenduose visoje Lietuvoje. „Gera dovana“ – dovanoti gera!