Meduvio alėjos bei Varnikėlių namai yra A++ klasės būstai, kurie tobulai atitinka šiuolaikinio žmogaus poreikius. Vienas – šalia Lentvario, kitas – šalia Trakų Vokės. Taigi, Vilniaus mieste, tačiau kartu ir gamtos apsuptyje. Kaip teigia kvartalų idėjos generuotojas ir įgyvendintojas Darius Šilobritas, „Mums svarbu, kad klientai gyventų tik geriausios kokybės namuose - tokiuose, kuriuos tikrai galima būtų vadinti namais iš didžiosios raidės.“

„Daug dėmesio skiriame smulkmenoms ir tai bene pati stipriausia mūsų vieta. Apgalvojame viską iki pačių mažiausių detalių. Pasirūpiname infrastruktūra – kvartaluose įsipareigojame sutvarkyti aplinką, pakloti asfaltą, įrengti šaligatvius ir apšvietimą,“- priduria Swedhaus prekės vardo savininkas, kuriam priklauso Meduvio alėjos bei Varnikėlių namų kvartalai. „Dažnai patiems gyventojams tenka rūpintis šiais sudėtingais darbais, o Swedhaus siekia sukurti nepriekaištingą aplinką savo vystomų kvartalų gyventojams“.

Meduvio alėja

Namai yra kurti laikantis pačių aukščiausių standartų, kurie garantuoja poreikius tenkinančią bei ilgaamžę kokybę. Projektai yra įgyvendinti vietose, kurios lengvai pasiekiamos ne tik nuosavu automobiliu, tačiau ir viešuoju transportu, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie nori gyventi ne tik patogiai, bet ir tvariai. „Mūsų šeima pasisako už ekologišką gyvenimą, tad ieškodami būsto daug dėmesio skiriame ne tik jo tvarumui, bet ir susisiekimo su miestu galimybėms. Naudojamės ne tik viešuoju transportu - Vilniaus miestą be problemų galime pasiekti ir dviračiais,“- teigia Meduvio alėjos kvartale namus su šeima įsigijęs Paulius.

Patikimos medžiagos, kurios naudojamos statybų metu, garantuoja ilgaamžiškumą ir, žinoma, tvarumą, kuris šiuolaikiniam žmogui dažnai yra prioritetas. Namų fasadai yra kurti iš atsparių klinkerio plytelių. Ir nors dažniausiai pirmiausia akis traukia estetika, tačiau ne mažiau svarbi funkcija yra ir papildomas sandarumas, kuris suteiks galimybę maksimaliai sumažinti sunaudojamos energijos kiekius, tad būsto išlaikymas itin pigus, o gyvenimas ypač patogus - toks, kokio reikia dažnai skubančiam XXI amžiaus žmogui, norinčiam, kad namas tarnautų jam, o ne atvirkščiai. Mėgstantiems ilgus pasivaikščiojimus patiks dar ir tai, kad greta namų kvartalų yra nuostabus Trakų Vokės dvaras, o vos už keliolikos kilometrų - Trakų miestas, kuriame gausu vaizdingų vietų. „Rinkomės tokį namą, kuris būtų kuo arčiau gamtos“,- sako Pauliaus žmona Jolanta. „Džiaugiamės, kad medžiai ne tik už lango, tačiau ir vienas gražiausių šalies miestų - Trakai – pasiekiamas labai greitai ir patogiai“,- šypsosi pašnekovė.

Daugeliui žmonių patinka dar ir tai, kad nauji kvartalai dažniausiai vienija draugiškus žmones, kurie kartu siekia tobulo gyvenimo ir, žinoma, saugios kaimynystės. Meduvio alėjos kvartale namus įsigijęs dar vienas pašnekovas Antanas patenkintas, kad pasirinko šį būstą: „Su žmona daug dirbame, tačiau vertiname kokybišką poilsį gamtos apsuptyje, todėl džiaugiamės, kad įsigijome namus būtent čia“.

Meduvio alėja

„Draugiški kaimynai labai svarbu, kadangi taip kuriama bendruomenė, kurioje yra gera būti ir kurioje visada galima rasti pagalbą, kai jos reikia. Naujuose kvartaluose buriasi to paties siekiantys gyventojai, tad rasti bendraminčių, kurie nori kartu kurti šviesesnę ateitį – paprasta“,- sako kvartalų įkūrėjas D. Šilobritas ir džiugiai priduria, jog visai netrukus pristatys dar du naujus projektus Trakų rajone.