Jis pasakoja, kad „Pepper Brand Studio“ - įkūnyta jo gyvenimo svajonė, kurią jis prieš ketverius metus pavertė realybe ir nuolat augina. „Outlet Park“, Vilniuje, Verkių g. 31C, atsidariusi „Pepper Brand Studio“ – jau trečioji šio ženklo parduotuvė Lietuvoje.

Būtent asmeninis eksperto žvilgsnis į madą, jos tvarumo skatinimas ir didžiulė patirtis - tai, kas išskiria „Pepper Brand Studio“ iš kitų. Čia galima rasti išties originalių drabužių ir aksesuarų. Dalis jų į Lietuvą atkeliauja tiesiai studijos užsakymu, todėl mūsų šalyje jų nerasite niekur kitur. Prekių būna vos po keletą vienetų, todėl jos neužsiguli lentynose. Ištikimi klientai į outlet parduotuvę užsuka dažnai ir visada randa karštų naujienų.

„Nuolat ieškome naujų nuomininkų, kurie galėtų mūsų klientams pasiūlyti ir tokių prekių, kurios retai atvyksta iki outlet tipo parduotuvių, nes dažniausiai būna išparduodamos reguliariuose prekybos centruose, tik pristačius naujas kolekcijas. Kadangi „Pepper Brand Studio“ atstovai užsakinėja kolekcijas specialiai outlet tipo parduotuvei ir jas kruopščiai atrenka, čia mūsų klientai atras tikrų perliukų“, – sako „Outlet park“ direktorė Vida Minkštimienė.

Pepper Brand Studio

D. Pipiras patvirtina – prekės į „Pepper Brand Outlet“ nepakliūva atsitiktinai, jos kruoščiais atrenkamos, o ilgametė patirtis leidžia gauti ir itin palankias aukštos kokybės garsių prekės ženklų gaminių kainas. Pirkdami „Pepper Brand Studio“ prekę jūs visada galite sužinoti, kokia buvo jos pradinė kaina ir kiek pavyks sutaupyti renkantis ją išparduotuvėje.

„Asortimentą formuoju labai atsakingai, kiekvienas rūbas čia atlieka ir aukštesnę funkciją. Mano tikslas neskatinti perteklinio vartojimo. Siekiu, kad pirkėjas galėtų įsigyti itin kokybišką rūbą, kuris jam tarnautų ne vienerius metus“, – sako D. Pipiras.

Pepper Brand Studio

Jis pabrėžia, kad švarios gamtos, tvarumo ir protingos mados idėjos jam ypač svarbios. Jos ir vedė verslininką „outlet“ tipo parduotuvių koncepcijos vystymo link.

D. Pipiras pasakojo, kad su mada, aprangos gamyba ir prekyba jau yra susijusios net keturios jo šeimos kartos. „Proseneliai buvo siuvėjai: promočiutė siuvo rūbus moterims, o prosenelis – vyrams. Šią aistrą madai ir aprangai jie perdavė mano močiutei, kuri irgi prekiavo rūbais, juos atrinkdavo ir puošdavo ištikimiausias savo klientes. Tai matydama mama irgi užsikrėtė mada, kuri lydėjo ją visą gyvenimą ir ji iki šiol puošia savo miesto moteris“, – nuoseklią ir gražią savo šeimos istoriją pasakojo „Pepper Brand Studio“, įkūrėjas.

Pepper Brand Studio

Nuo vaikystės žinodamas savo šeimos sąsajas su mados verslu, Deividas augo domėdamasis mados industrija. Dar būdamas paaugliu gerai išmanė prekės ženklus, žinojo jų gaminamą produkciją ir net ėmė prekiauti rūbais. Sako, kad siekė susitaupyti pinigų, nes siekė išpildyti svajonę sukurti nuosavą prekės ženklą ir turėti parduotuvę.

„Pepper Brand Studio“ galite įsigyti profesionaliai ir kruopščiai atrinktus „Tommy Hilfiger“, „Calvin Klein“, „Moschino“, „Karl Lagerfeld“, „Rains“ ir kitų žymiausių pasaulio gamintojų prekių už patrauklias kainas. Šį outletą rasite prekybos centre Outlet Park, verkių g. 31C, Vilnius.