Visus 600 automobilių galima apžiūrėti mollerauto.lt

„Moller Auto“ gerokai patobulino savo interneto svetainę www.mollerauto.lt, kad klientai, prieš įsigydami automobilius, galėtų apžiūrėti juos nuotoliniu būdu, taip sutaupydami laiko. Tai puiki galimybė vienoje vietoje apžiūrėti ir palyginti visus siūlomus naudotus automobilius. „Moller Auto“ iš viso siūlo per 600 mažai naudotų automobilių, kurių kaina svyruoja nuo 6 350 iki 87 900 eurų. Dauguma automobilių yra „Volkswagen“, „Audi“, „Škoda“, „Seat“, „BMW“, „Volvo“ ir „Opel“ gamintojų. Be to, daugumos siūlomų naudotų automobilių rida neviršija 150 000 km.

Svetainėje www.mollerauto.lt klientai gali rezervuoti bet kurį naudotą automobilį – tai garantuos, kad iki asmeninės apžiūros jo nenupirks joks kitas klientas. Be to, kiekvienas potencialus pirkėjas, užpildęs internetinę formą arba paskambinęs į „Moller Auto“ klientų aptarnavimo centrą, gali užsisakyti bandomąjį važiavimą Paslauga galioja visiems „Moller Auto“ salonuose parduodamiems mažai naudotiems automobiliams, tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kuriame salone yra pirkėją dominantis automobilis, kadangi šį bus galima išbandyti tik toje lokacijoje, kur jis yra.

Jei siūlomame asortimente nerandate norimo automobilio, prekybos atstovybėje galite užsisakyti pageidaujamos komplektacijos automobilį su vidaus degimo ar elektriniu varikliu. „Moller Auto“ konsultantai pasiūlys tinkamiausius variantus iš užsienio rinkų ir pasirūpins jų pristatymu į Lietuvą.

Moller Auto“ mažai naudotų automobilių asortimentą rasite ČIA

Visi automobiliai yra 100 % techniškai tvarkingi, su serviso istorija ir 12 mėnesių garantija

Vertindami perparduodamą automobilį „Moller Auto“ ekspertai atsižvelgia į tris pagrindinius aspektus: automobilio ridą, jo remonto istoriją ir bendrą techninę būklę. Tačiau paprastai atliekama išsami automobilio techninė apžiūra, apimanti 130 kriterijų. Būtent todėl „Moller Auto“ neparduoda naudotų automobilių, apie kurių ankstesnį remontą ir dalių nusidėvėjimą neturima jokios informacijos.

Mažai naudoti automobiliai visada kruopščiai tikrinami, o prireikus remontuojami įmonės grupės sertifikuotuose servisuose, naudojant naujas, modelį atitinkančias atsargines dalis. Svarbu ir tai, kad „Moller Auto“ suteikia 12 mėnesių garantiją ne senesniems kaip 5 metų automobiliams, kurių rida neviršija 150 000 km. Pardavėjų centrai patvirtina automobilio techninę būklę, o prireikus suteikia profesionalią pagalbą bet kuriame iš „Moller Auto“ sertifikuotų techninės priežiūros centrų, kuriuose dirba aukštos kvalifikacijos technikai, naudojantys moderniausią įrangą.

Galimas lizingas ir automobilio draudimas

„Moller Auto“ klientams suteikiama galimybė ne tik iš karto sumokėti už automobilį, bet ir pasirinkti dviejų tipų lizingo paslaugas – finansinį lizingą arba veiklos nuomą, įvertinus geriausiai poreikius atitinkančias lizingo sąlygas ir palūkanų normas. Pasirinkus veiklos nuomą, įmokos yra mažesnės, todėl pirkėjai dažnai teikia pirmenybę šiai nuomos rūšiai. Lizingo sutartį sudaryti visiškai paprasta, tai atliekama vietoje – „Moller Auto“ atstovybėje.

Kadangi „Moller Auto“ bendradarbiauja su pirmaujančiomis draudimo bendrovėmis, klientams teikiamos civilinės atsakomybės ir KASKO draudimo paslaugos, užtikrinamas greitas aptarnavimas, parengiami dokumentai prieš automobilio registraciją, kad pasirašius sutartį, automobilio savininkas jau kitą dieną galėtų išvažiuoti su savo naujuoju automobiliu.

Turimo automobilio išpirkimas – pradinė įmoka už naują arba mažai naudotą automobilį

Nors „Moller Auto“ siūlo 2008–2022 m. automobilius, didžiąją dalį pasiūlos sudaro apytikriai 5 metus naudoti automobiliai. Automobilių amžiaus įvairovę lemia tai, kad „Moller Auto“ klientai, pirkdami naują automobilį, dažnai kaip pradinį įnašą pateikia savo ankstesnį automobilį, kuris vėliau patenka į naudotų automobilių asortimentą. Šia paslauga dažniausiai naudojasi klientai, kurie nenori patys užsiimti savo turimo automobilio pardavimu – taip jie sutaupo laiko ir niekada nelieka be automobilio.

Svarbu tai, kad „Moller Auto“ neišperka ankstesnio automobilio, jei jo savininkas negali pateikti visos automobilio istorijos arba jei kyla įtarimų dėl tikrosios automobilio ridos.