Čia ras kuo atsigaivinti ir aplinkiniuose aikštynuose siaučiantys sportininkai, ir restauruotose krantinėse vaikščiojantys tėvai su kūdikių vežimėliais. Čia, specialiai įrengtoje vaikų žaidimų aikštelėje, laukiami mažiausieji, o jei turite keturkojį draugą, rasite jam draugišką aplinką.

Čia patogus poilsio taškas dviratininkams ir paspirtukininkams, o vakarais – nepakartojama vieta palydėti saulę su brangaus jums žmogaus ranka delne. Čia susijungia Vilniaus kultūrinės, sportinės, laisvalaikio ir kulinarinės zonos. Čia – Vilniaus pavasario širdis.

Baltas tiltas

Maisto erdvė „Baltas tiltas" – tai 9 restoranų, vyninės ir atviro tipo baro erdvė. Čia kiekvienas ras sau tinkamą patiekalą ar gėrimą: rytietiškų kvapų ir skonių mėgėjams – sušiai iš „Sushi Out", tikri turkiški kebabai iš „Ala Turka" ir egzotiški Azijos keptuvės patiekalai iš „WOKout".

Mėgstantiems klasiką – „Panevino" meniu su itališka pica ir makaronais, traškiausia vištiena iš „Felix Chicken", įvairių įdarų „Bebro blyninės" lietiniai bei vienareikšmiškai sultingiausi „Burger kiosk" mėsainiai.

Gurmanams – šviežios jūrų gėrybių dovanos iš „Mollusca", „Burbulio vyninės junior" vynai ir užkandžiai, atvykę tiesiai iš kruopščiai atrinktų Italijos ūkių. Saldumynų mėgėjams – subtilūs rankų darbo desertai iš „Sugamour". Ir pagal pageidavimą suplakti „Girtos vyšnios" kokteiliai bei ypač didelio pasirinkimo alaus baras.

Baltas tiltas

Technologinės naujienos keičia pasaulį. Viskas daroma, jog klientas jaustųsi kuo patogiau, o jo poreikiai būtų tenkinami vis paprasčiau. Neatsilieka ir „Food Hall Baltas tiltas".

Klientai galės toliau naudotis pernai klientų labai teigiamai įvertinta sistema, kuri leidžia užsakyti ir mokėti viena sąskaita už skirtingų virtuvių patiektus patiekalus. Švenčiate drauge, o sąskaitą apmoka viršininkas. Labai patogu ne tik darbo kolektyvams, bet ir skirtingų pomėgių šeimoms.

Baltas tiltas

Prie „Balto tilto" susirenkama „išsiplauti darbą" ir švęsti kasdienybę, todėl pasistengta, kad būtų ne tik linksma, bet ir patogu.

Linksmybes garantuos kiekvieną ketvirtadienį vykstantys gyvos muzikos vakarai, o penktadieniais ir šeštadieniais naktinėtojams iki pat 2 val. pulsuos DJ muzika. Jūsų patogumui ne tik salė su dešimtimis įvairių pasaulio virtuvių patiekalų, bet ir terasa po stogu, kurioje jauku sėdėti po įjungtais šildytuvais, net jeigu lauke lyja.

Baltas tiltas

Balandžio 19 d. nueikite nusifotografuoti prie Č. Sugiharos parko sakurų ir atvykite į maisto erdvę „Baltas tiltas", kuris pirmą šimtą „pavasario šauklių" pasitiks komplimentais. Jūsų laukia nemokamas „Sugamour" desertas ir šventinė putojančio gėrimo stiklinė.

Baltas tiltas

Be „Balto tilto", „Amber food" grupei dar priklauso restoranai „Katpėdėlė", „Charlie Pizza", „Manami", „Sugamour", „La Crepe", „Skonis", „Guacamole", „Mollusca" , „WOKout", „Grill Terrace", „EatSUSHI" ir „Žalgirio arenos" barai.

Baltas tiltas

Vienintelis grupės akcininkas yra jos vadovas Gediminas Balnis. 2022 metais „Amber Food" grupei priklausančios įmonės iš viso sumokėjo 4,7 mln. eurų mokesčių ir pagal šį rodiklį grupė viešojo maitinimo sektoriuje buvo antra Lietuvoje.