Liepkalnyje planuojamoje atidaryti prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvėje bus sukurta daugiau nei 30 naujų darbo vietų. Šiuo metu paskelbta darbuotojų atranka, prie komandos kviečiami prisijungti pardavėjai. Atrinktiems kandidatams bus suteikti išsamūs, iki keturių savaičių trukmės teoriniai ir praktiniai mokymai.

„Nesustojame ir toliau aktyviai vykdome savo parduotuvių tinklo plėtrą. Naujausia parduotuvė Liepkalnyje ne tik sukurs papildomų darbo vietų Vilniuje, bet ir atlieps šios sostinės dalies gyventojų poreikius. Nekantriai laukiame būsimų darbuotojų, kurie papildys „Lidl Lietuva“ komandą. Į savo komandą kviečiame ir kandidatus, neturinčius darbo patirties – visus naujai prisijungusius kolegas išsamiai apmokome“, – sako Sandra Savickienė, „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.

S. Savickienė akcentuoja, kad kandidatuoti į „Lidl Lietuva“ pardavėjo poziciją iš tiesų yra labai paprasta, tam nereikia darbo aprašymo (CV) – kandidatams užtenka užpildyti trumpą formą internete, su atrinktais kandidatais bus susiekta. Kilus klausimų dėl atrankos, galima kreiptis telefonu 8 800 800 50.

LIDL Lietuva valdybos narė ir personalo vadovė Sandra Savickienė

Susidomėję kandidatai darbo skelbimą gali rasti čia: Pardavėjas (-a) naujai atidaromoje parduotuvėje Vilniuje (Liepkalnyje) (lidl.lt)

Darbuotojams – konkurencingas atlygis

„Lidl Lietuva“ rūpinasi savo darbuotojų gerove ir motyvacija, siūlo konkurencingą darbo užmokestį, kuris apskaičiuojamas minutės tikslumu, tad net prireikus dirbti viršvalandžius – sąžiningai atsiskaitoma už papildomą darbo laiką.

Šių metų vasario mėnesio portalo „Rekvizitai.lt“ duomenimis, vidutinis „Lidl Lietuva“ darbo užmokestis siekia 2194,13 eurus prieš mokesčius. Tai didžiausias vidutinis atlyginimas tarp penkių didžiųjų mažmeninės prekybos tinklų.

„Lidl Lietuva“ rinkos atlyginimus vertina pagal visą kalendorinį mėnesį prekybos tinkle išdirbusių darbuotojų darbo užmokesčio rodiklius. Šie duomenys, iš visų pateikiamų „Rekvizitai.lt“ portale, tiksliausiai atspindi įmonėse vyraujantį atlygio lygį.

„Finansinė motyvacija yra labai svarbi, todėl nuolat rūpinamės, kad savo darbuotojams užtikrintume didžiausią atlyginimą rinkoje. Darbo užmokestį savo darbuotojams apskaičiuojame ne tik minutės tikslumu, bet taikome ir pakopinę atlygio sistemą, todėl vos įsidarbinus parduotuvių ir logistikos centro darbuotojai jau žino, kaip ateityje keisis jų atlyginimas. Manome, kad siekdami suburti motyvuotą komandą, turime pasirūpinti jų finansiniu saugumu“, – pabrėžia S. Savickienė.

Be to, norėdama dar labiau prisidėti prie darbuotojų gerovės, įmonė nusprendė skirti papildomą finansinį pastiprinimą savo parduotuvių ir logistikos centro darbuotojams – „Lidl“ korteles.

Lidl parduotuvė

Papildomų naudų paketas – sveikatai ir ne tik

Pasak S. Savickienės, bendrovė ypatingą dėmesį skiria darbuotojų fizinei ir emocinei sveikatai. Visi darbuotojai gali nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus, o po bandomojo laikotarpio visiems darbuotojams suteikiamas papildomas privatus sveikatos draudimas.

Turėdami šį draudimą, darbuotojai gali padengti gydymo išlaidas poliklinikose ir ligoninėse, įsigyti vaistų, sveikatinimo priemonių (maisto papildų ar vitaminų), gauti kompensaciją už dalį odontologijos ir optikos paslaugų išlaidų. Taip pat rudenį įmonė suteikia galimybę darbuotojams ir jų vaikams iki 14 metų nemokamai pasiskiepyti nuo gripo.

Be to, darbuotojai kviečiami pasinaudoti specialia konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“ ir gauti nemokamas bei anonimiškas konsultacijas teisiniais, asmeniniais ar finansiniais klausimais.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.