Kvalifikuotiems, medicininį išsilavinimą turintiems specialistams savo grožį ir sveikatą būrys dėkingų klientų patiki jau ne vieną dešimtmetį, o trokšdama išpildyti visus jų pageidavimus ir būti dar arčiau besirūpinančiųjų savimi, klinika nuolatos investuoja į technologijas, turi vienus brangiausių estetinės ir lazerinės medicinos lazerių pasaulyje, vertinamu aukso standartu bei plečia savo veiklą: pačioje Kauno širdyje, I. Kanto gatvėje atidaryta atnaujinta inovatyvi, prabangi ir jauki „Era Esthetic“ grožio bei sveikos odos oazė.

„Be auksinį standartą (efektyviausia ir geriausia technologija savo kategorijoje) atitinkančių estetinės ir lazerinės medicinos procedūrų, klientai galės džiaugtis ilgai lauktų pasaulinių naujienų rezultatais, kurie anksčiau buvo pasiekiami tik plastikos chirurgijos pagalba: SMAS liftingu, veido karkaso pakėlimu, su Ulthera procedūra, daugelio sričių odos patempimu, taip pat vienu stipriausių šių laikų plaukų slinkimo gydymo būdų. Klientams siūlomos ir naujos kartos su biomimetiniais peptidais, į absoliutų natūralumą orientuotos injekcijos“, – nuo šiol ir atnaujintoje klinikoje Kaune pasiekiamas procedūras vardija viena iš „Era Esthetic“ įkūrėjų, gydytoja dermatovenerologė – trichologė Jurgita Stoškienė.


Akivaizdžiai stangresnė veido, kaklo bei dekoltė oda

Kauniečiams pristatoma ilgai laukta „Ulthera“ procedūra, efektyviai pakelianti veido karkasą ir patempianti giliausius odos audinius, tai SMAS liftingas.

„Ši procedūra gali atjauninti išvaizdą dešimčia metų, o rezultatas matomas dar 2–4 metus. Veido, kaklo, dekoltė sričių oda tampa stangresnė ir pastebimai atjaunėjusi jau po vienos procedūros. Kartu atkuriama veido ovalo forma, pastebimas intensyvesnis odos patempimo efektas skruostų, kaklo, pagurklio srityse. Taip pat mažinamos gilesnės raukšlės ir paakių (maliariniai) maišeliai, pakeliami viršutiniai ir apatiniai vokai. Žinoma, pagerėja ir bendra veido odos būklė, tonusas, spalva, išryškėja žandikaulio linija. “, – sako J. Stoškienė.

Procedūra nechirurginiu būdu atliekama JAV vaistų kontrolės tarnybos (FDA) patvirtintu, originaliu ir intensyviu „Ulthera HIFU“ ultragarso aparatu, kurį nuo rinkoje esančių plagiatų padės atskirti originalioje sistemoje integruotas „DeepSEE“ vizualizacijos režimas, ir pavadinimas „Ulthera“

Matyt, ne veltui „Ulthera HIFU“ sistema įvertinta pasaulyje ir aukso standartu.

Ji leidžia pasiekti viršutinį odos, poodinį riebalinį audinį, viršutinį raumenų sluoksnį (kitaip medicinoje žinomą tarptautiniu SMAS trumpiniu), taip pat anksčiau tik su chirurgine intervencija prieinamą aponeurotinį sluoksnį. Visos procedūros metu echoskopu stebimos kraujagyslės, poodinis ir riebalinis audiniai, matomas struktūrinis vaizdas, o tai leidžia taikyti reikiamus parametrus ir išgauti puikų estetinį efektą.

Plaukų slinkimui – vienas stipriausių gydymų

Dažnai įprastos grožio priemonės, tokios kaip kaukės, šampūnai ir serumai, yra bejėgės sustabdyti plaukų slinkimą. Tokiu atveju į pagalbą reikia pasitelkti gydymą, kuris tiesiogiai veiktų plauko folikulą.

Gydytoja pastebi, kad dabar ir naujoje klinikoje Kaune klientams pasiekiamas „Dr. Cyj Hair Filler“ yra pirmasis pasaulyje plaukų užpildas ir vienas stipriausių plaukų slinkimo gydymo būdų šių dienų trichologijoje. Labai geri rezultatai pasiekiami ir alopecijos (plikimo) gydyme.

Užpildas pasižymi prailginto veikimo technologija, yra praturtintas hialurono rūgštimi ir biomimetiniais peptidais. Pastarieji yra naujas mokslo pasiekimas – peptidas susijungia su odos receptoriais ir atitinka tarsi raktas spyną.

„Poveikis pasireiškia iš karto, nes į galvos odą yra suleidžiamos mikroinjekcijos, stiprinamas plauko folikulas ir skatinamas plaukų augimas“, – apie inovatyvią procedūrą pasakoja J. Stoškienė.

Į natūralumą orientuotos injekcijos

Naujoje „Era Esthetic“ klinikoje Kaune taip pat lauks platus estetinės medicinos procedūrų pasirinkimas: nuo klasikinėmis laikomų hialurono ir botulino toksino injekcijų iki naujos kartos injekcijų, orientuotų į dar didesnį natūralumą.

Klinikoje naudojami Pietų Korėjos kompanijos „Caregen“ išrasti ir patvirtinti preparatai su biomimetiniais peptidais ir išgryninta hialurono rūgštimi buvo tikras atradimas viso pasaulio grožio industrijai. Be to, kompanija daug investuoja į mokslo pažangą ir kasmet pasiūlo dar labiau personalizuotus, individualius kiekvienos odos poreikius ir problemas atitinkančius sprendimus.

Procedūrų efektyvumas priklauso ir nuo specialisto, ir nuo technologijos

Jurgita Stoškienė atkreipia dėmesį, kad visos klinikoje atliekamos procedūros atitinka aukso standartą, kuris suteikiamas tik efektyviausioms ir pažangiausioms lazerinės bei estetinės medicinos technologijoms.

Kiekviena procedūra sprendžia konkrečias odos problemas ir užtikrina puikius estetinius rezultatus. Procedūrų saugumą užtikrina vaistų kontrolės tarnybos, o efektyvumą patvirtina klinikiniai tyrimai.

Vis tik gydytoja atvira – procedūrų efektyvumas priklauso ne tik nuo technologijų, bet ir nuo specialisto.

„Nepaprastai didžiuojuosi mūsų komanda – medicininį išsilavinimą turinčiais gyddytojais dermatologais, chirurgais, specialistais, kosmetologijos, estetikos, slaugos profesionalais. Jie nuolat tobulinasi tarptautinio lygio mokymuose, dalyvauja konferencijose ir rodo maksimalų dėmesį klientui tam, kad šiandien „Era Esthetic“ būtų tokia klinika, kurią renkasi, į kurią sugrįžta ir kuria pasitiki kiekvienas įžengęs pro duris“, – džiaugiasi J. Stoškienė.

Ji papildo, kad klientų lojalumas klinikai yra didžiausias įvertinimas ir įsipareigojimas toliau siūlyti pasaulines estetinės ir lazerinės medicinos inovacijas, naujus kosmetologijos sprendimus ir būti pirmuoju, patikimiausiu pasirinkimu.

Naujoji „Era Esthetic“ klinika yra įsikūrusi Kaune, I. Kanto g. 18, verslo centro „Bokštas“ trečiame aukšte. Registruotis procedūroms galima telefonu +370 611 66 111 arba www.lazerineklinika.lt