Supermaistas po egle

Pluoštinė kanapė – tai netolimoje praeityje nepelnytai užmirštas, tačiau pastaraisiais metais tikrą renesansą išgyvenantis augalas. Iš pastarojo sėklų gaunamas aukščiausios kokybės šalto spaudimo aliejus – ypač vertingas nepakeičiamomis omega-3 ir omega-6 riebalų rūgštimis bei turintis didžiulę naudą žmogaus organizmui.

Atlikusi tyrimus, „Jorus" kompanija nustatė, jog 100 g kanapių sėklų aliejaus randami 74,74 g polinesočiųjų riebalų rūgščių. Specialistų teigimu, 3 valgomieji šaukštai kanapių sėklų aliejaus, vartojami kasdien, gali teigiamai veikti imuninę sistemą, kraujagysles ir užtikrinti sklandų smegenų darbą. Neabejotinai rūpestinga dovana brangiam žmogui.

internetinėje parduotuvėje galima rasti ir daugiau maisto produktų, kurie tikrai neužsigulės lentynoje žmogaus, kuriam tai padovanosite: lukštentų kanapių sėklų, baltymų, įvairių užtepėlių ir pesto pagardų. Visi šie produktai gali būti vadinami tikru supermaistu, nes yra natūralūs, sveiki ir itin maistingi.

„Atskiro dėmesio nusipelno kanapių sėklų baltymai. Šį unikalų produktą dažniausiai renkasi sportininkai ir kiti sveikos gyvensenos šalininkai, kurie vengia gyvulinės kilmės produktų. Pluoštinių kanapių sėklų baltymus galima berti į gaminamus kokteilius, košes, valgyti su jogurtu, netgi maišyti į įvairius kepinius.

Ypač patrauklūs pluoštinių kanapių sėklų baltymai, paskaninti liofilizuotais vaisiais – juodaisiais serbentais, ananasais ir avietėmis. Juos jau spėjo pamėgti ne tik suaugusieji, bet ir vaikai", – sako „Jorus" prekių ženklo bendrasavininkė Rita Čižauskienė.

Išskirtinis šventinis stalas

Nors kasmet pasižadame, jog „kitais metais tikrai nenuvargsiu ir skirsiu laiko sau, šeimai", tačiau vidinis spaudimas suruošti tobulas dovanas bei padengti tobulą vaišių stalą dažnai vėl nugena į įprastinę būseną – apima nuovargis, stinga laiko.

Kad išvengtumėte įprastinio elgesio ir nejaustumėte kartėlio, geriausia vadovautis taisykle „mažiau, bet geriau". Su „Jorus" užtepėlėmis be vargo sukursite nuostabius šventinio stalo užkandžius, laiko sugaišite minimaliai.

„Užtepėlių galima rinktis iš keturių skirtingų skonių – kanapių sėklų su baklažanais ir jelapenais; kanapių sėklų su baklažanais ir kietuoju sūriu; moliūgų ir moliūgų sėklų su kietuoju sūriu; moliūgų ir moliūgų sėklų su saulėje džiovintais pomidorais.

Taip pat turime dviejų rūšių pesto pagardus: kanapių sėklų su bazilikais ir kietuoju sūriu bei kanapių sėklų su saulėje džiovintais pomidorais ir kietuoju sūriu. Jei būsite pakviesti į svečius, gurmaniškos užtepėlės ir pagardai neabejotinai bus skoningos lauktuvės", – tvirtina R. Čižauskienė.

Atokvėpio valandėlė

Beje, tiek dovanai, tiek ir jaukiems šventinio laikotarpio vakarams su artimaisiais itin tiktų pluoštinių kanapių arbata. Anot „Jorus" prekių ženklo bendrasavininkės R. Čižauskienės, tai puikus gėrimas, kaip ir bet kurios kitos rūšies kokybiška arbata, o teiginys, jog ši arbata veikia svaiginamai, yra mitas. Savo skoninėmis savybėmis ir spalva pluoštinių kanapių arbata šiek tiek primena visiems įprastą žaliąją arbatą, tačiau yra šiek kiek švelnesnė. Puodelis kvapnios kanapių arbatos jus atpalaiduos, nuramins ir sušildys, tačiau jokiu būdu neapsvaigins. Patariama į šį gėrimą įsilašinti kelis lašelius aliejaus, nes kanapės lapeliuose esantys naudingieji kanabinoidai tirpsta riebaluose. Tokiu būdu mėgaudamiesi šia arbata turėsite ir teigiamų naudų organizmui.

Interneto svetainėje verta užsukti ir į kosmetikos skyrelį. Populiarių pirkinių sąraše sėkmingai laikosi produktai su CBD: kūno aliejus, veido serumas, lūpų balzamas, taip pat tiesiog kosmetinis kanapių aliejus CBD, kuriuo galima pagerinti miego kokybę, sumažinti nerimą bei stresą.

Jei sudėtinga iš tokios gausos išsirinkti šventėms tinkamą dovaną, padės „paruoštukai" – elegantiški, šventiški „Jorus" rinkiniai (3 skirtingi produktai) arba dovanų kuponas, suteikiantis galimybę pačiam žmogui išsirinkti mėgstamą produktą.

Įsimintinų švenčių – kuo mažiau streso ir daugiau džiaugsmo!