Pasirinko žaisti sindikatu

Sutikęs pasidalinti savo laimėjimo istorija Donatas pasakoja, kad iki šiol loterijose dalyvaudavo vos kelis kartus per metus – ir pirkdavo tik popierinius bilietus.

„Ir mama, ir brolis dažnai žaidžia, o aš tik esant kokiai progai. Tą pirmąją Velykų dieną pagalvojau, kad irgi yra proga. Be to, ir nuojauta aplankė, kad galiu laimėti, o ji gyvenime man jau ne kartą pasitarnavo. Tad gulėdamas ant sofos, kartu su mama žiūrėdamas „Teleloto“, paėmiau telefoną ir pirmą kartą užsiregistravau loto.lt“, – dalinasi uteniškis.

Beje, vyras pasirinko internetu pirkti sindikato bilietą.

Sindikatas – tai grupinis dalyvavimo loterijoje būdas, kai dešimt žaidėjų žaidžia viename tiraže su tomis pačiomis skaičių lentelėmis, bet skirtingais bilietų numeriais. Kadangi visa grupė dalinasi kainą, šis žaidimo būdas leidžia įsigyti daugiau bilietų ir taip padidinti savo šansus laimėti.

„Už 6 eurus nusipirkau 30 bilietų. Buvau girdėjęs, kad žaidžiantiems šiuo būdu vis sekasi, tad ir pamėginau“, – sprendimą aiškina vyras.

Netikėjo nei kolegos, nei šeima

Kad pasisekė ir pačiam Donatui, šis sužinojo po kiek daugiau nei savaitės, ankstų pirmadienio rytą.

„Būdamas darbe gavau elektroninį laišką, kuriame buvo parašyta, kad laimėjau 2 eurus ir automobilį „Volkswagen ID.4“. Nuėjau pas bendradarbį, parodžiau jam, paklausiau, ar taip gali būt. Jis atsakė skeptiškai: „2 eurus gal ir laimėjai, o dėl mašinos kažin“. Tad per pietų pertrauką skambinau pasitikslinti į atstovybę“, – prisimena uteniškis.

Galiausiai pats įsitikinęs, kad laimėjo, vyras dar turėjo įtikinti ir šeimą.

„Kai pasakiau broliui, jis man patarė nenurodyti jokių savo duomenų – nes neva ir sąskaitoj nieko neliks ir dar paskolą kas nors mano vardu paims“, – prisiminęs aplinkinių nuostabą ir patarimus juokiasi Donatas.

Laimėjo vieną labiausiai vertinamų elektromobilių pasaulyje

Per pastarąjį pusmetį tai jau antras kartas, kai elektromobilį „Volkswagen ID.4“ laimi žaidėjas, „Teleloto“ bilietą pirkęs internetu, sindikato būdu.

„Volkswagen ID.4“ 2021-aisiais prestižiniuose apdovanojimuose įveikė gausybę stiprių konkurentų ir pelnė pasaulio automobilio titulą.