Kol kas didžiausias ir ryškiausias „Galaxy šopingo šou“ pretenduoja tapti ir pačiu dosniausiu „Samsung“ renginiu. Renginio dalyviai galės „Galaxy“ įrenginius įsigyti su stulbinančiai patraukliomis nuolaidomis, o keli laimingieji namo iškeliaus su naujausiais „Galaxy“ šeimos prietaisais.

Be to, visi, tiesioginės transliacijos metu, internetinėje parduotuvėje samsung.lt iš anksto užsisakę išmaniuosius sulenkiamus telefonus „Galaxy Flip4“ ir „Galaxy Fold4” bus įtraukti į tikrų deimantų loteriją, o transliacijos žiūrovas, tiksliausiai atspėjęs, per kiek laiko ištirps akinanti deimanto formos ledo skulptūra, lede „užšaldytą“ išmanųjį telefoną gaus dovanų.

Visa tai ne tik tiesioginės transliacijos metu, bet ir gyvai čia, „Samsung“ parduotuvėje Vilniaus „Akropolyje“!

Šopingo šou tiek gyvai, tiek tiesioginės transliacijos metu su žiūrovais bendraus ir visų trokštamas dovanas dalins šarmingieji Simona Nainė ir Naglis Bierancas! Tarp „Galaxy šopingo šou“ svečių – ir „Samsung“ ambasadorės Viktorija Šaulytė bei Ugnė Graželytė.

Per 2 tiesioginės transliacijos šopingo šou valandas jūs:

sužinosite visus naujųjų „Galaxy“ ekosistemos įrenginių privalumus
atversite naujų galimybių kupiną pasaulį su „Galaxy Flip4“ ir „Galaxy Fold4” išmaniais sulenkiamais telefonais
pasinersite gilyn į „Samsung“ ekosistemos subtilybes ir įrenginių naudojimo patirties istorijas
gausite atsakymus į klausimus bei naudingus patarimus apie „Samsung“ įrenginių šeimą iš „Samsung“ produktų trenerio Andriaus Mateikos ir ypatingų svečių iš #teamGalaxy

Iki pasimatymo tiesioginės transliacijos metu ir gyvai, „Samsung“ parduotuvėje Vilniaus „Akropolyje“, jau rugpjūčio 18 d., 19 val.!