Klientui kuriama nauda, fizinio bei psichologinio balanso atstatymas neabejotinai yra meistrų prioritetai kuriant produktus. Į kliento poreikius orientuotos paslaugos nelieka nepastebėtos ir užsitikrina išskirtinę vietą rinkoje, yra vertinamos. SPA VILNIUS jau dvidešimtus metus kuria paslaugas, kurių prioritetai – aukščiausia kokybė, asmeninis dėmesys svečiui, jo poreikiams, kasdien ir kiekviename žingsnyje tobulinant esamus procesus, mokantis iš kiekvieno teigiamo ar neigiamo svečio atsiliepimo. Iš to kilo ir terminas „Poilsenybė“ – nes kiekvienas svečias laukiamas karališkam poilsiui. Nors tai – tik įvaizdžio kampanija, bet labai aiškiai apibrėžianti ir parodanti visos SPA VILNIUS komandos požiūrį į svečią ir apsilankymo metu kiekviename žingsnyje sukurtą jausmą.

SPA Vilnius

Norint pasiekti ambicingų tikslų – žmogiškasis komandos indėlis yra svarbiausias, dėl to įmonėje yra sukurta meistrystės pakopų sistema, skatinanti specialistų tobulėjimą bei kūrybiškumą. Aukščiausias meistriškumo lygmuo suteikiamas specialistams, kurie daugiau nei 5 metus dirba toje srityje, nuolat mokosi, kelia kvalifikaciją, dalyvauja profesiniuose čempionatuose ir konkursuose, sukaupta patirtimi dalijasi su jaunaisiais kolegomis ir sukuria savo autorinę procedūrą.

Autorinės procedūros – unikalios paslaugos, kurių nėra niekur kitur Pasaulyje – tik SPA VILNIUS. Mūsų autentiškas procedūras jau įvertino vienas žinomiausių britų leidinys „The Sunday Times“, o visai neseniai unikalią Mineralinio vandens ožkų pieno vonią su miško uogomis ir Pėdų masažą su grikių terapija įtakingiausiame JAV žurnale „Forbes“ įvertino ir rekomendavo jau 25 metus prabangių kelionių tema rašanti žurnalistė ir buvusi „Robb Report“ žurnalo redaktorė Debbi Kickham.

SPA Vilnius

Visos autorinės procedūros yra išskirtinės patirties kelionė per visus pojūčius, sukuriančios visapusišką atsipalaidavimą, atkuriančios kūno ir vidinės ramybės balansą, ypatingą dėmesį skiriant ir procedūroms, puoselėjančioms lietuviškumo idėją, kurios tapo net ir „Forbes“ pasirinkimu.

„Forbes“ įvertinimo įkvėpta – lietuviškumu dvelkianti programa

„Forbes“ akcentuoja, kad grikiai Lietuvoje – ne tik dažnas patiekalas ant stalo. SPA VILNIUS grikių gerąsias savybes naudoja ir autorinėje terapijoje. Pėdų masažo su grikių terapija pagrindas – grikių išskirtinumas ir nauda. Pėdose išsidėstę daugybė aktyvių taškų, susietų su viso kūno organais. Grikiai šios procedūros metu atlieka mikromasažinės priemonės funkciją, maloniai ir efektyviai stimuliuoja raumenis bei po oda išsidėsčiusius aktyvius taškus, padeda giliau atsipalaiduoti.

Būtent tai tapo pagrindiniu akcentu naujos, lietuviškumu dvelkiančios SPA VILNIUS programos dalimi. Programoje grikių terapiją papildo kito Lietuvos kurortų išskirtinumo – mineralinių vonių – nauda.

SPA Vilnius

Svečias čia galės pasirinkti iš kelių mineralinių vonių variantų – tarp kurių ir „Forbes“ išskirta ožkų pieno vonia su miško uogomis. Ji ne tik paskatins pasijausti kaip tikrai „Poilsenybei“, tarsi Kleopatrai, bet ir oda bus prisotinta reikalingomis medžiagomis, mineralais, vitaminų kompleksu, kai kūnas panirs į pieno proteinais ir jūros kolagenu prisodrintą vonią.

Kaip ir visose SPA VILNIUS programose, svečių lauks gydytojo patarimai, mineralinio vandens gydymo kursas, judesio terapija bei mineralinio vandens baseino ir pirčių kompleksas.

SPA Vilnius

„Forbes“ rekomenduojamą programą galima išbandyti SPA VILNIUS Druskininkuose. Pasimėgauti kitomis autorinėmis programomis bei procedūromis ir pajusti meistriškumo galią gali kiekvienas apsilankęs visuose trijuose SPA VILNIUS padaliniuose: Druskininkuose, Anykščiuose ar Dienos SPA Vilniuje. Čia pagal sveikatos poreikius ar laisvalaikio pomėgius galima rinktis iš 10 kruopščiai paruoštų programų bei iš 20 autorinių procedūrų ar dešimčių skirtingų masažų tipų, veido bei kūno odos puoselėjimo procedūrų. Išsirinkti tinkamiausią SPA VILNIUS klientams padeda poilsio gidai.

SPA Vilnius

Rezervuokite savo lietuviškumu dvelkiantį poilsį jau dabar www.spavilnius.lt arba telefonu +370 313 53811