„Džiaugiamės atverdami iki šiol didžiausią „Lono“ saloną. „Ogmios miestas“ – tai miestas mieste, išskirtinė ir įtraukianti prekybinė teritorija, kurioje senieji industriniai pastatai kūrybiškai pritaikyti šių dienų poreikiams. Matydami dinamiškai kintantį prekybos miestelį bei besikeičiančius pirkėjų poreikius, savo klientams norėjome pasiūlyti dar daugiau patogumo bei naujovių“, – sako „Lono“ vadovas Domas Jakutis.

Bendradarbiaudami su architektais Jokūbu Jurgeliu ir Jūrate Volkavičiūte iš „2XJ architects“, „Lonas“ savo klientams pristato pušies medžio masyvu, lino siūlais, natūraliu akmeniu puoštą itin funkcionalią erdvę, kurioje daug vietos skirta kiekvienai produktų grupei.

Natūralių ir perdirbtų medžiagų naudojimą interjere padiktavo kompanijos puoselėjamos tvarumo ir tikrumo vertybės. Jos puikiai atsispindi ir įmonės siūlomoje produkcijoje.

Atsinaujinusiame salone lankytojai ras tris pagrindines produktų zonas: miegamojo tekstilės, lovų ir čiužinių. Čia bus galima nesigrūdant išbandyti „Lono“ siūlomas lovas ir čiužinių kolekcijas: joms skirtos daug didesnės erdvės nei buvo iki rekonstrukcijos. Salone galima rasti pirkėjų itin mėgiamą „Lonas Home“ kolekciją. Kiekvienas lankytojas galės patogiai skirti pakankamai dėmesio miegamojo ir vonios tekstilės apžiūrai bei pasirinkimui.

Atsinaujinęs salonas siūlo ir naujienų. Jūsų įvertinimo lauks dar nematyti „Elegante“ ir „Moderno“ patalynės komplektų dizainai, atnaujinti trispalvės kolekcijos čiužiniai „Mūza“ ir „Mūza Plius“ bei „Continental“ tipo lovos.

Rekonstruodami patalpą architektai siekė rasti maksimaliai patalpos aukštį išnaudojantį sprendimą, todėl salonas tapo modernia daugiafunkcine erdve. Antrame jo aukšte įkurtos naujos darbo ir susirinkimų zonos, kuriomis galės naudotis ir „Lono“ partneriai – interjero dizaineriai bei jų klientai.

Atsinaujinęs „Lonas“ duris lankytojams atveria adresu Lukšio g. 17, Vilnius. Apsilankyti jame galima kasdien: pirmadieniais-penktadieniai nuo 10 iki 20 val., šeštadieniais nuo 10 iki 18 val., o sekmadieniais – nuo 10 iki 16 val. Atidarymo proga pirkėjų laukia specialūs pasiūlymai ir dovanos.