Pramogos visai šeimai ir įspūdingas koncertas

Festivalyje laukia aktyvios pramogos vaikams; BBQ turgus, kuriame galima ne tik apsipirkti, bet ir išgirsti išsamią informaciją apie dominančius produktus, pamatyti, paragauti, sužinoti; įspūdingas koncertas, kurį atidarys pozityvą ir gerą nuotaiką spinduliuojantis Saulės Kliošas, o vėliau šėlti kvies viena geriausių elektroninės muzikos grupių Lietuvoje – Golden Parazyth.

Taip pat veiks trys maisto zonos: grill, BBQ ir Uzbek, kuriose maistą gamins šių sričių profesionalai. Visi įsigiję renginio bilietus, kartu gaus ir 2 maisto bei 1 gėrimo kuponą, kad turėtų galimybę paragauti ilgametę patirtį sukaupusių meistrų ruoštų patiekalų. Renginį ves geram maistui neabejingi vedėjai – Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius. O ištvermingiausiųjų vakare lauks legendinis trankus vakarėlio pratęsimas su DJ Luku Mi.

Svečiai iš užsienio

Festivalis, kaip ir kasmet, pritraukia daug svečių iš užsienio: tai ir profesionalūs grilintojai, ir kitų šalių BBQ bendruomenių lyderiai, ir daugybę apdovanojimų pelniusios komandos, dalyvaujančios BBQ čempionatuose visame pasaulyje.

Šventės metu bus galima ne tik stebėti, kaip čempionate varžosi komandos iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Suomijos, Olandijos ir kitų šalių, bet ir iš arti pamatyti bei paragauti tikrų BBQ žvaigždžių kepamo maisto. Svečias iš JAV Phil Wingo keps paršelį, brazilas Marcio Oliveira pademonstruos tradicinį jautienos šonkaulių kepimo būdą – Fogo de Chao.

Pasak renginio organizatorių, bilietai po truputį tirpsta, juos įsigyti galima čia.