Tik pagalvokite, kiek daug įspūdžių ir žinių praturtins Jūsų vaiko pasaulį, apsilankius kalbų stovyklose Lietuvoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Prancūzijoje, Maltoje, Kipre, JAV ar Kanadoje. Plačiai atverti langus jūsų vaiko ateičiai kviečia net 30 metų patirtį turintys AMES ekspertai.

Dienos/pusdienių stovyklos lietuvoje

Atostogas galima leisti ir namuose, tačiau sutikite – vaikams reikia nuolatinio užimtumo, atrakcijų ir naujų patirčių, kuriomis dėl laiko stokos ir kasdienių darbų ne visuomet galime pasirūpinti. Ne mažiau svarbi ir socializacija, juk vaikai geriausiai mokosi bendraudami tarpusavyje, imdami pavyzdį vieni iš kitų.

Leiskite vaikams pašėlti gamtoje, pasimėgauti prasmingu bendravimu ir tuo pačiu praktiškai lavinti anglų kalbos įgūdžius Lietuvoje organizuojamose AMES stovyklose.

Tiems, kurie kol kas nepasiruošę savo vaikų išleisti į ilgiau trunkančias stovyklas ar tolimesnes keliones, AMES ekspertai rekomenduoja rinktis dienos ar pusdienio stovyklas, organizuojamas didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Ilgametę patirtį turintys stovyklų vadovai pasirūpins kokybišku Jūsų vaiko laisvalaikiu ir padės tobulinti anglų kalbos žinias. Tuo pačiu tai ir puiki galimybė vaikams susirasti naujų draugų ir patirti daug įspūdžių.

Pusdienio stovyklose bus idealus pasirinkimas tiems, kurie vasarišką vaikų kasdienybę nori praturtinti prasmingais užsiėmimais. Linksmos anglų kalbos pamokėlės, kūrybiška ir visuomet smagi atmosfera naujų draugų būryje patiks ir patiems mažiausiems, ir vyresniems.

Dienos stovyklose vaikų laukia ne tik anglų kalbos užsiėmimai, bet ir kūrybinės dirbtuvės, smagi edukacinė veikla ir nepamirštami nuotykiai. Nuo 9 iki 17 valandos tėveliai galės būti visiškai ramūs, kad prasmingomis ir įdomiomis jų vaikų atostogomis pasirūpinta.

Išskirtinė stovykla palangoje

Ar gali atostogos sugrąžinti džiaugsmą mokytis? Tikrai taip! Net 2 savaitės nuostabaus grožio Lietuvos pajūryje įsikūrusioje iCAMP stovykloje, organizuojamoje prestižinių stovyklų Šveicarijoje bei Didžiojoje Britanijoje pagrindu, taps nepamirštamu vasaros nuotykiu.

Ši tarptautinė anglų kalbos, sporto ir aktyvaus laisvalaikio stovykla Palangoje skirta vaikams ir paaugliams nuo 7 iki 17 metų. Intensyvi anglų kalbos programa suteiks galimybę tobulinti kalbos žinias, užpildyti spragas, plėtoti komunikacinę kompetenciją bei skatins norą kasdien semtis naujų žinių. Stovyklos metu anglų kalbos žinios tobulinamos pasitelkiant įvairius edukacinius užsiėmimus, projektines veiklas, sporto šakas, šokius bei vaidybos meną. Programos yra pritaikytos pagal skirtingas vaikų amžiaus grupes, todėl kiekvienas dalyvis suras jam įdomių veiklų ir naujų pomėgių, lavinančių vaizduotę, kūrybiškumą bei kitas kompetencijas tarptautinėje aplinkoje.

Jūsų patogumui iCAMP stovykloje galima pasirinkti du variantus – 2 savaičių nepertraukiamą stovyklavimą su nakvynėmis arba be jų.

Nauja patirtis – kalbų stovyklos užsienyje

Stovyklos užsienyje – puikus būdas savo vaikui atverti langą į pasaulio kultūrą ir jos pažinimą. Esame visiškai tikri – tokios patirties jūsų vaikas niekada nepamirš.

Anglų kalbos stovykla niekada nemiegančiame Niujorke padės intensyviai tobulinti kalbos žinias ir tuo pačiu plėsti savo akiratį, mat per 2 savaites net 6 vakarus stovyklautojai drauge praleis Manhetene ir aplankys garsiausias miesto traukos vietas. Juk bent kartą gyvenime pamatyti Niujorką svajoja kone kiekvienas!

Turiningai leisti vasarą ir pildyti žinių bagažą kviečia mokslo Meka vadinamuose Kembridžo arba Oksfordo miestuose įsikūrusios stovyklos. Čia moksleiviai išbandys britišką švietimo sistemą, aplankys Londono, Oksfordo ir Kembridžo universitetus. Ugdys analitinį mąstymą, ruošis studijoms užsienyje, gilins specializuotas žinias. Didžiojoje Britanijoje Kembridže ir Oksforde stovyklos organizuojamos pagal Jūsų vaiko domėjimosi sritį – teisę ir politiką, verslą, finansus, mediciną, inžineriją ir kt.

Stovyklos Prancūzijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje ir kitose Europos valstybėse – tai dar vienas puikus būdas savo vaikui atverti langą į Europos kultūrą ir jos pažinimą, suteikti galimybę tobulinti savo žinias kartu su bendraamžiais iš viso pasaulio. Čia malonumą ras ir tie, kas nepailstamai nori mokytis, ir tie, kas negali nei dienos ištverti be draugų bei linksmybių.

Šią vasarą padovanokite savo vaikui nepamirštamus įspūdžius ir nepamainomą patirtį kartu su AMES stovyklomis, o sau – kelias dienas atokvėpio žinant, kad jūsų vaiku ir jo užimtumu tikrai bus pasirūpinta.

Registruokitės į stovyklas: https://bit.ly/3Q8f78U