Lietuviai vienareikšmiškai yra kalnų slidinėjimą mylinti tauta, sunku būtų rasti suaugusiųjų tarpe nebandžiusio slidžių arba snieglentės, daugelis turi tradicijas išvykti bent kartą į kalnus žiemos sezono metu. Šiais laikais slidinėjimu gali užsiimti visa šeima, o pasiruošti slidinėjimo kelionei, tiek vaikams, tiek suaugusiems Liepkalnio slidinėjimo trasose – ideali vieta.

Liepkalnis

Čia galima rasti visas paslaugas reikalingas pirmiesiems žingsniams ant kalno: inventoriaus nuoma, kur slides galima pritaikyti nuo 3 metų amžiaus vaikams, profesionalių instruktorių paslaugos įvairaus lygio pradedantiems ir pažengusiems, gerai paruošti šlaitai tinkantys pradinukams ir palaikyti fizinę formą mokantiems slidinėti.

Liepkalnis

Papramogauti Liepkalnyje gali visa šeima, tėveliams nebūtina slidinėti drauge su vaikais, kol jais rūpinsis instruktorius galima jaukiai įsikurti kavinėje ant kalno ir stebėti vaikų pamoką gurkšnojant šiltą gėrimą.

Liepkalnis

Pavasarėjant Liepkalnyje tampa erdviau ir laisviau, o tai nutinka dėl keletos priežasčių, pirmiausia, prasideda slidinėjimo kelionių sezonas, ir žinoma, žmonės per langą nebemato sniego ir galvoja kad žiema pasibaigė. Liepkalnio slidinėjimo trasos turi vaizdo kameras, kurias kviečia pasižiūrėti, nustebsite, čia ir vyraujant šiltesniems, saulėtiems orams, vyksta slidinėjimas, o trasose netrūksta sniego. Apskritai, slidinėjimo sąlygos būna vienos geriausių, ne tik dėl sniego kokybės, bet ir dėl malonaus, pavasariško ir saulėto oro, visai kaip kalnuose.