„Trikampio simbolika prasmingai atspindi mūsų kasdieną. Figūra žymi augimo ciklus, lemiančius aukštesnes perspektyvas, nukreipia energiją tinkama linkme ir skatina pokyčius. Būtent tuo ir gyvename šiuo metu. Nuo pat viešbučio įsigijimo pradžios tikslingai dirbame vardan nuostabios vietos išsaugojimo, geros energijos, spartesnių atsinaujinimų, stengiamės dėl išskirtinės pasiūlos ir kliento poreikių. O mūsų bendros idėjos dėka suprojektuota netaisyklinga trikampio forma subtiliai primena, kad kartais galima nukrypti nuo standartų, nes tai suteikia savotiško žavesio.“ - projekto pasirinkimą įkvepiančiai pasakoja viešbučio direktorė Gerda Zubrickaitė.

Darbo dienos pabaigoje veidrodinis konstruktyvas kiekvieną kartą pavirs išskirtiniu architektūriniu veidrodžio „statiniu“ gražiausioms akimirkoms įamžinti visus metus.

„Praėjusią vasarą su rėmėjais „Prike Lietuva“ ir architekte Agne Songinaite įgyvendinome ilgai ruoštą pirmąją projekto dalį ir atidarėme Chandon Garden Spritz terasą. Ypatingai vietai, būtina išskirtinė baigtis. Mūsų idėją stipriai palaikė, visokeriopai papildė ir įgyvendino „Plotas“ architektų komanda. Su jų pagalba visos svajonės virto realybe ir visai netrukus jomis pasidalinsime su svečiais.“ - įgyvendinimo žingsniais dalinasi G.Zubrickaitė.

Analogų neturinti projektas yra pirmas Molėtų rajone. Tikimasi, jog jis pritrauks svečius ne tik iš svetur, bet ir paskatins lietuvį atostogas rinktis savo šalies kurortuose.

„Norime parodyti, kad visai netoli namų, didžiųjų miestų bei kurortų yra jauku ir gera ilsėtis.“

Kviečiame pasižvalgyti į ant ežero kranto įsikuriantį naująjį Chandon Garden Spritz terasos vasaros barą Belvilyje.