Pirmą kartą kitoks, atnaujintas, pasipuošęs ir išskirtinis „Business Network Party: Christmas Edition” – vienas vertingiausių verslo kontaktų, susitarimų ir verslo plėtros idėjų renginys, startuosiantis su išimtinai nepaprastu pranešimu apie verslo perspektyvas kitiems metams. Taikliomis įžvalgomis, surinktomis iš įvairių verslo atstovų, investuotojų, dalinsis ir atlikto tyrimo rezultatus pristatys portalo „bzn start“ įkūrėja Dr. Živilė Glaveckaitė. „Panašaus pobūdžio žinias susirinkti reikėtų begalės pastangų, tačiau mano verslo tinklas, bei palaikomi abipusiai geri santykiai su verslo atstovais, suteikia prieigą prie vertingų duomenų, kuriais ir norėsiu pasidalinti. Mūsų patirtis, žinios ir iniciatyvos padeda pritraukti ypatingus, nebe pirmą kartą prisijungiančius partnerius, kaip TELE 2, NOOR, Workland, APG media, Delfi. Taip pat džiaugiamės šaunią, veiklią auditoriją papildžiusiais naujais partneriais Pacai, Connnect Pay, Big event“, – sako verslo vakaro sumanytoja ir organizatorė Dr. Živilė.

 Dr. Živilė Glaveckaitė

Patyrusių įvairių sričių ekspertų konsultacijos

Greitesniam skrydžiui į sėkmę užtikrinti, renginyje lauks daugiau nei dvidešimt kompetetingų, ilgametę patirtį sukaupusių savo sričių ekspertų, tokių kaip sveikatos, fintech, e. komercijos ir kiti. „Be penkių minučių vienaragio furniture1.eu įkūrėjas Pijus Makarevičius, ConnectPay mobilių paslaugų fintech startuolio gen. direktoriaus pavaduotoja Agnė Selemonaitė, edukacijos guru dr. Austėja Landsbergienė, kurios žinias, patirtį ir metodiką perka žinomiausios mokslo institucijos, taip pat daugiau nei 25 metus Jungtinėje Karalystėje gyvenantis NT paskolų ir finansinių paskolų atstovas Remigijus Pleinys, padedantis svetur gyvenantiems surasti naujas galimybes, komandos subūrimo ekspertas Jurgis Didžiulis, FLUXUS sumanytojas – tai tik dalis nuostabių, puikių “Business Network Party: Christmas Edition” dalyvausiančių ekspertų“, – ypatingojo, kalėdine nuotaika alsuojančio vakaro šydą praskleidžia Dr. Živilė Glaveckaitė ir užtikrintai papildo, kad savo sričių profesionalai padės išspręsti jums aktualią problemą ar rūpimus klausimus kaip aktyvūs pardavimai, „Amazon” veikla, biurai ir co-working erdvės, duomenys, e. komercija, e. pašto rinkodara, finansavimas, inovacijos, investicijų pritraukimas, komunikacijos strategija, pardavimai, produkto kūrimo procesas, produkto vystymas, SEO, skaitmeninė rinkodara, soc. tinklai, startuolių investavimas.

Išskirtinis renginys traukia išskirtinius žmones

Energingos „bznstart“ komandos dėka, kūrybingai bendradarbiaujančios kartu su naujos agentūros Panama Agency komanda, artėjantis verslo vakaras įneš naujų vėjų kiekvieno dalyvaujančiojo verslo kelyje. Dr. Živilė Glaveckaitė sako, kad kaskart didėjanti svarią, abipusę vertę sukuriančių ir kokybiškus, tvirtus ryšius padedančių užmegzti networking‘o renginių paklausa įpareigoja suteikti dar daugiau naudos renginio dalyviams, ekspertams bei partneriams. „Išskirtinis verslo vakaras privalo vykti išskirtinėje vietoje, todėl verslo atstovus šį kartą kviesime susiburti senamiesčio širdyje viešbutyje „PACAI“. Ypatinga proga – ypatingos idėjos – ypatingoje vietoje su ypatingais žmonėmis. Visi čia užmezga naudingus kontaktus, gauna aiškią grąžą, suderina susitarimus. Kas gali būti dar geriau?“, – šypsodamasi privalumus vardija verslo vakaro šeimininkė Dr. Ž. Glaveckaitė.

Verslą įgalina gyvas kontaktas

ConnectPay valdybos pirmininkė, gen. direktoriaus pavaduotoja Agnė Selemonaitė sako, jog būtent gyvas bendravimas, patirčių dalinimasis labiausiai įgalina kuriančius verslą, todėl ilgai nedvejojusi dėl šių svarbiausių veiksnių taip pat nusprendė pirmą kartą sudalyvauti renginyje: „Manau, kad „bznstart“ bendruomenė išties yra ta, kur verda verslo gyvenimas ir nepaisant ekonominių turbulencijų – ieško būdų nestovėti vietoje. Mano lūkestis – žingeidūs dalyviai, noras pasidalinti savo patirtim bei įžvalgom apie kitus metus. Net neabejoju, jog būtent tokia auditorija ir galimai užsimezgusios partnerystės šį vakarą padarys išties ypatingą“.

 Agnė Selemonaitė

Agnės išsakytoms mintims pritariamai linkčioja ir džiugiais, šiltais prisiminimais besidalinantis, ne kartą dalyvaujantis vienas iš renginio ekspertų, komandos, vienijančios devyniolika reklamos ir SEO specialistų, UAB „APG MEDIA“ direktorius Aurimas Paulius Girčys: „man „Network Party“ buvo vieta, kur sutikau tiek senus draugus, tiek ir užmezgiau naujas pažintis. Tikiu, kad taip bus ir šįkart. Eidami susitikti su įmonėmis, jų atstovais, iš verslo pažinčių vakaro išeiname atradę ne vieną pažįstamą ar naują draugą“.

Ekspertas įsitikinęs, „Business Network Party: Cristmas Editon“ vakaro metu jaunasis verslas susipažins su kitais startuojančiais verslais ir galės perimti jų patirtį bei rekomendacijas ne tik apie tai, ką verta daryti, bet ir apie tai, kaip 22-ų metų prognozė skiriasi nuo realybės. „Iš ekspertų, aš tikiu, kad bus gauta neįkainuojamų patarimų apie tai, kaip žengti pirmuosius žingsnius, kaip auginti verslą, kuriose vietose verta sparčiai didinti investicijas, o kur atvirkščiai - tikslinga pjauti biudžetą arba tiesiog outsourcinti (deleguoti) darbus kitoms įmonėms ar freelanceriams“, – papildo jis.

 Aurimas Paulius Girčys

Geriausias laikas megzti kontaktus ir išmokti pamokas

Paklausta apie vertę nusprendusiems dalyvauti verslo vakarėlyje, Agnė Selemonaitė įvardina du svarbiausius aspektus: koncentruota informacija apie tai, kas vyksta tarptautinių mokėjimų ir internetinių verslų pasaulyje bei, vienareikšmiškai, galimybė gyvai pasikalbėti: „Sumuojant metus ir žiūrint į priekį – labai geras laikas ir proga pasimatyt su industrija, partneriais ir pasidalinti išmoktomis pamokomis, kurie tikiuosi bus naudingi kitiems metams kuriant ir auginant verslus. Ne paslaptis, kad metai globaliai buvo pilni įvykių. Mūsų klientai – internetiniai verslai veikiantys globaliai. Tad galime dabar įvertinti, kaip pasauliniai įvykiai juos paveikė, kokius sprendimus, kodėl ir kas renkasi“.

Agnei antrina ir verslininkas, žurnalistas, Lietuvos ir Vilniaus m. sav. politinis veikėjas, nebe pirmą kartą „Network Party“ verslo vakarėlyje dalyvausiantis Artūras Zuokas. Paklaustas kaip žinoti, ar turima verslo idėja yra perspektyvi, ilgametis ekspertas pataria pirmiausia vadovautis intuicija, jūsų asmeniniu tikėjimu, įsitikinimu ir tik tada – dalykine analize ir konkurencinės aplinkos įvertinimu. „Svarbu sukurti kažką naujo nei bandyti padaryti geriau nei kiti jau daro“, – sako jis ir, dalindamasis pamąstymais kada, jo nuomone, reikėtų plėsti veiklą, prisimena pasakymą: „Verslo kapinynas pilnas įmonių, kurios pirmiausia nesuvaldė savo plėtros“. „Nors šių dienų startup’ų ekosistemoje yra ir kitokių pavyzdžių, kad tik plėtra ir dar kartą plėtrą sukūrė verslą, būčiau šalininkas plėtros, kai komanda pasirengusi suvaldyti iššūkius ir finansinis užnugaris tai leistų“.

Artūras Zuokas

Žmonės renkasi gauti naudingų kontaktų ir idėjų

Didžiausio, Nr. 1 žinių centro augančiam verslui „bzn start“ organizuojamame renginyje, neformalioje aplinkoje pasitiks komanda, kuri suves su ekspertais bei kitais verslininkais, padėsiančiais spręsti jums aktualią problemą ar rūpimą klausimą, užmegzti naudingus ryšius, prasmingas pažintis, padidinti savo veiklos žinomumą, patikimumą. Renginio organizatoriai dėkoja ilgamečiams partneriams ir rėmėjams: didžiausiam naujienų portalui „Delfi“, telekomunikacijų bendrovei „Tele2”, bendradarbystės erdvei „Workland“, skaitmeninės rinkodaros agentūrai „APG Media“, spaudos profesionalams „Spaudos departamentas“, Advokatų profesinės bendrijos NOOR legal, Sprendimus pažangiam verslui diegiančios įmonės „SPPA verslui“, didelių renginių kūrėjams „Big Event“, visas bankininkystės paslaugas vienoje vietoje teikiantiems „ConnectPay“ bei dalyvius savo erdvėje priimsiančiam, penkių žvaigždučių viešbučiui „PACAI“. Draugiško kolektyvo ir glaudaus bendradarbiavimo tarpusavyje dėka, organizuojamas „Network Party“ yra paklausiausias ir sėkmingiausias verslo renginys, suteikiantis realią grąžą tiek partneriams, tiek dalyviams. Jame sudalyvauti galimybę turi tik pirmieji šimtas norinčiųjų.