Vaikų saugumas gatvėje rūpi ne tik jų tėvams ar tvarkos sergėtojams. Bendrovė „Žemaitijos pienas“ inicijavo socialinę akciją – naujų mokslo metų pradžioje vaikus aprūpina patraukliais atšvaitais.

Artėjant „tamsiajam“ metų laikų sezonui moksleiviams dalinami atšvaitai, primenantys jų pamėgtus varškės sūrelius „Magija“.

Jau visai netrukus naktis taps ilgesnė, negu diena. Tamsa moksleivius neretai užklumpa anksčiau nei jie po pamokų ir įvairių užsiėmimų grįžta namo.

Statistiškai kasmet būtent rudenį ir žiemą pastebimai išauga nukentėjusių ar net žuvusių pėsčiųjų skaičius.

Apklausos atskleidė, kad kas antras Lietuvos ketvirtokas nesijaučia saugus gatvėje, tačiau keturi iš penkių dešimtmečių į mokyklą ir iš jos keliauja savarankiškai. Todėl labai svarbu pasirūpinti jų saugumu.

Nuo šiol vaikus visoje šalyje tarsi angelas sargas globos ir „Magija“ sūrelius primenantys atšvaitai. „Magiškų“ atšvaitai keliauja į daugelį Lietuvos mokyklų ir darželių. Šios saugos priemonės vaikams dalinamos gatvėse, prie perėjų, įvairių renginių metu.

Moksleiviai

Naujuosius atšvaitus labai gerai įvertina vaikai - juk „Magija“ - jų ypač mėgstamas skanėstas. Tad gavę sūrelį primenantį atšvaitą noriai jį segasi prie striukių ar kuprinių.

Vaikų simpatijas „Magija“ išsikovojo burnoje tirpstančiu skoniu. Populiariausias glaistytas sūrelis Lietuvoje – „Magija“! Jau 10 metų iš eilės šie glaistyti šviežios, purios varškės sūreliai „Magija“ yra pirkėjų mėgstami ir vertinami. Šie glaistyti sūreliai tapo tobula, šios produktų rūšies klasika, nes daug metų juos gaminame tik iš aukščiausios kokybės, specialiu būdu gaunamos švelnios varškės, nenaudojant jokių tirštiklių, stabilizatorių ar konservantų. Tėvai šiuos sūrelius noriai perka vaikams: juk tai – ne tik skanus, bet ir naudingas užkandis, kuriame yra baltymų ir kalcio. Šios medžiagos ypač reikalingos augančio vaiko organizmui.

Nuo šiol sūrelis „Magija“ ne tik dovanoja gardžias akimirkas, bet ir saugo bei globoja mažuosius gatvėje.

Užsakymo nr.: PT_82192267