Farmacijos rinkoje atsiranda pažangių jauninančių preparatų

Senstančios odos požymiai pradeda ryškėti nuo 25 metų, kai odoje ima mažėti kolageno peptidų. Šios odos stangrumą ir jaunatviškumą užtikrinančios medžiagos atsargų mažėjimą paspartina netinkama mityba, žalingi įpročiai bei aplinkos poveikis. Įkopus į penktą dešimtį kolageno likučiai ima sekti dar sparčiau, tad senstančio veido žymių nebepavyksta paslėpti.

Kolageno peptidų atsargų mažėjimas susijęs ne tik su estetiniais pokyčiais, bet turi įtakos ir bendrai organizmo savijautai, kaulų bei sąnarių būklei. Sveikatos specialistai džiaugiasi, kad atsirado priemonė, papildanti kolageno peptidų rezervus ir skatinti vidinę jų gamybą. Būtent šia savybe pasižymi „jaunystės eleksyru“ pramintas preparatas „TriCollagen Peptide“, kurio efektyvumą neseniai patvirtino mokslinis tyrimas.

Tyrimo taikinys - labiausiai senėjimo veikiamos odos zonos

Siekiant objektyviai nustatyti preparato „TriCollagen Peptide“ efektyvumą, buvo apgalvota kiekviena detalė – pradedant kruopščiai išskirta tiriamąją grupe, aiškia tyrimo eiga ir baigiant kiekybiškai pamatuojamais rezultatais.

Tyrime dalyvavo 30 moterų nuo 35 iki 65 metų, kurios per pastaruosius 2 metus neturėjo aktyvių senėjimo procesus slopinančių procedūrų ir sutiko tyrimo metu nenaudoti kosmetinių jauninančių priemonių. Tyrimo dalyvės kasdien 28 dienas vartojo po 1 buteliuką „TriCollagen Peptide“. Keturis kartus tyrimo dalyvėms buvo atliekama išsami ultragarsinė veido odos analizė. Jos metu kiekybiškai įvertinti epidermio ir dermos storio pokyčiai bei kiti odos būklę nusakantys rodikliai.

Didžiausias dėmesys buvo skiriamas labiausiai senėjimo veikiamoms veido odos sritims: kaktos, vokų bei paakių ir skruostikaulių zonoms.

Atjaunėjusi oda net ir penkiasdešimtmetėms

Tyrimo rezultatai parodė, kad „TriCollagen Peptide“ efektyviai ir saugiai sumažino matomus veido odos senėjimo požymius ne tik tyrimo metu, bet ir išlaikė teigiamus pokyčius ateityje.

Tiriamųjų veido oda tapo kur kas storesnė, stangresnė ir elastingesnė, tad kartu ji savyje galėjo geriau išlaikyti drėgmę. Svarbiausios odos sluoksnio - dermos storis maksimaliai padidėjo 245 µm, palyginti su pradiniais rodikliais. Kuo derma storesnė, tuo joje daugiau kolageno peptidų, elastino ir sveikų kraujagyslių, tad žmogaus oda atrodo skaistesnė ir jaunatviškesnė, joje mažiau matyti raukšlės.

Taip pat patvirtinta, kad preparatas paskatina senų ląstelių atsinaujinimo procesus. Pastebėtas vidutiniškai 13-18 proc. epidermio sluoksnio storio sumažėjimas. Šiam odos sluoksniui, priešingai nei dermai, svarbu būti kuo plonesniam. Esant plonam epidermio sluoksniui, iš organizmo reguliariai pašalinamos senos ląstelės, kuriose yra toksinų, alergenų ir kitų žalingų organizmų, lemiančių prastėjančią odos būklę.

Tyrimas įrodė, kad užkirsti kelią odos senėjimui niekada ne per vėlu. Net perkopus šeštą dešimtį galima atjauninti veido odą. Ryškiausi odos atsinaujinimo suaktyvėjimo procesai ir ženklūs kolageno peptidų kiekio padidėjimai pastebėti 50-59 amžiaus grupėje.

Vienas svarbiausių tyrimų rezultatų susijęs su tuo, kad net praėjus 8 sav. po preparato vartojimo buvo stebimi gerėjantys odos rodikliai, užtikrinantys jaunatviškesnę išvaizdą.

Unikali formulė, nebijanti konkurencijos rinkoje

Tyrėjai teigia, kad tiriamųjų odos būklė pagerėjo dėl itin pažangios preparato „TriCollagen Peptide“ formulės. Jame randama 3 pagrindinės komponentų grupės, užtikrinančios odos jaunėjimo procesus. Tai I ir III tipo hidrolizuoto kolageno peptidai, hialiurono rūgštis ir kitos senėjimo procesus stabdantį poveikį turinčios medžiagos. Taip pat svarbu, kad ši priemonė yra skystos formos, itin smulkios molekulinės masės ir naudojama iš vidaus, tad organizmas gali maksimaliai įsisavinti trūkstamas medžiagas.

„Šio preparato kūrėjas Mantas Jakimavičius teigia, jog tyrimo rezultatai jo nenustebino. Kartu su specialistais iš Švedijos kurdami „Tricollagen Peptide“, jie suprato atradę unikalią formulę jaunystei puoselėti. Dėl šios priežasties farmacininkas nesibaimino konkurencijos rinkoje tikėdamasis, kad efektyvūs ir kokybiški preparatai sulauks dėmesio. Šiandien produkto kūrėjai džiaugiasi, kad jų kurtą preparatą vertina ne tik mokslininkai, bet ir didžiulis vartotojų ratas visame pasaulyje - Estijoje, Latvijoje, Jungtinėje Karalystėje, Ispanijoje, Švedijoje, Bulgarijoje, Baltarusijoje, Rusijose, Ukrainoje ir kt.“

Vieną „TriCollagen Peptide“ pakuotę sudaro 14 buteliukų, kuriuos rekomenduojama gerti kasdien. Siekiant stipresnio organizmo atnaujinimo rezultato, rekomenduojama kartoti kursą ir pasidomėti kitais „TriCollagen“ linijos preparatais grožiui puoselėti bei sveikatai stiprinti.

Straipsnyje apžvelgiami šio tyrimo rezultatai: Vasilenko I. A., Kardashova Z.Z., Metelin V. B. 2021. „Biologiškai aktyvių papildų „TriCollagen Peptide“ vartojimo efektyvumo vertinimas skirtingų amžiaus grupių savanoriams“.

Maisto papildas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Užsakymo nr.: PT_87042311