Viskas, ko reikia kasdienai, per pusvalandį – taip vienu sakiniu galima apibūdinti PC „Pašilaičiai“.

Tausokite laisvą laiką šeimai

Patogiu ir greitu pasiekiamumu išsiskiriantis prekybos centras paremtas vakarietišku konceptu, pirmiausia galvojant apie šiuolaikinį, skubantį, daug įsipareigojimų namuose ir darbe turintį pirkėją, kurio dienotvarkėje – ir mokyklinių pietų dėžučių paruošimas, ir skylės sienoje gręžimas naujam paveikslui pakabinti.

Tad norinčiam prekę ar paslaugą gauti čia ir dabar prekybos centras „Pašilaičiai“ taps mėgstama vieta.

Pasiekti prekybos centrą „Pašilaičiai“, pasak pastato valdytojo Liutauro Radzevičiaus, paprasta ne tik gyvenantiems šalia, bet ir kituose Vilniaus mikrorajonuose įsikūrusiems žmonėms – sklandus įvažiavimas nuo Vakarinio aplinkkelio ir išvažiavimas tuneliu padeda išvengti spūsčių, tad užuot gaišus laiką prie vairo, jį galima skirti šeimai ir poilsiui.

 Liutauras Radzevičius

„Į prekybos centrą „Pašilaičiai“ pirkėjai atvyksta ne tik iš Pašilaičių, Justiniškių ar Perkūnkiemio, bet ir atokesnių gyvenamųjų rajonų: Karoliniškių, Lazdynų, Gineitiškių, Zujūnų, Buivydiškių, Avižienių, Tarandės, Bukiškio. Čia užsukti taip pat itin patogu aplinkkeliu vykstant link Ukmergės, Panevėžio, Molėtų, Utenos ar Zarasų“, – prekybos centro vietos išskirtinumus vardija L. Radzevičius.

Apsipirkite be rūpesčių net prieš šventes

Atvykusieji įsigyti kasdienai reikalingų prekių, automobilius gali palikti erdviose automobilių aikštelėse. Net 637 parkingui skirtos vietos patogiai paskirstytos daugiaaukščiame parkinge, pirmame aukšte – šalia statybinių medžiagų ir apdailos prekybos centro „Ermitažas“, antrame – šalia prekybos tinklo „Maxima“. Pagalvota ir apie atvykstančius elektromobiliais – įrengtos jų įkrovimo stotelės.

O ypatingai skubantys prekes gali atsiimti naudodamiesi atskiru įėjimu arba „Įvažiuoji-perki“ zona.

„Kadangi duris atvėrėme ankstyvą 2021-ųjų žiemą, galiu tvirtai sakyti, kad sausakimšo parkingo čia nebūna nei vakarais, nei piko valandomis, nei per didžiausias metų šventes. Suprantama, kad ir pats čia apsiperku, tad teiginius galiu pagrįsti asmenine patirtimi – kai pernai, prieš pat Kalėdas, užsukau trūkstamų produktų, su kelione pirmyn ir atgal namo užtrukau apie pusvalandį“, – prisimena PC „Pašilaičiai“ pastato valdytojas.

Nuo vaistinės iki laboratorinių tyrimų

Užsiėmusiems šiuolaikiniams žmonėms ir atžalas auginantiems tėvams PC „Pašilaičiai“ siūlo platų kasdienių prekių ir paslaugų pasirinkimą: čia įsikūrusi „Eurovaistinė“, optika „Optio“, „Drogas“, „Kika“, delikatesinės mėsos parduotuvė, gėlių, kanceliarinių prekių parduotuvės ir „Vynoteka“ su unikalia gėrimų kolekcija.

 Šarūnas Marčiulionis

Prekybos centro lankytojai naudojasi siuvyklos „Linos Artelė“, drabužių valyklos „Paulini“ bei kelionių agentūros „Noriu atostogų“ paslaugomis, o netrukus galės pasirūpinti ir visaverte šeimos gerove – po tuo pačiu stogu duris atvers odontologijos kabinetas ir laboratorinių tyrimų paslaugas teikianti „InMedica klinika“.

Išalkusieji prekybos centro taip pat nepaliks tuščiu skrandžiu, o nenorintys po darbo gaišti laiko virtuvėje, gardėsius, kurių čia apstu kiekvienam skoniui, galės pasiimti į namus. Šviežią duoną ir kvapnias bandeles čia kasdien kepa ir žolelių sviestą suka „Mon Ami“ kepyklėlė, sušius gamina „ShakeSnack“, o picas į krosnį pašauna „Un Po“.

Išsiilgę pramogų ir neskubantys namo, taip pat turės, ką veikti – vakarais žaisti protų mūšį ar stebėti tarptautinių sporto varžybų transliacijas kviečia baras „Alynas“. Čia visuomet rasite šviežio, aromatingo 20 rūšių alaus, išpilstyto naudojant unikalią įrangą.

Pritaikyta visiems poreikiams

„Pašilaičiai“ pastato valdytojas teigia pastebintis, kad jaunų tėvų ar specialių poreikių turinčių žmonių mobilumas yra apsunkintas net ir šiuolaikinėje modernioje visuomenėje – daug kur iki šiol sunku patekti stumiant vežimėlį ar jame riedant pačiam. Be to, ne visur saugu palikti ir keturkojus draugus.

Tad PC „Pašilaičiai“ pagalvojo ir apie tai – prie pagrindinių įėjimų yra irengtos stotelės šunims. Jos suprojektuotos galvojant apie augintinių saugumą ir jaukumą: nuo lietaus saugo stogeliai, o šeimininkų ramybę užtikrina vaizdo kameros.

 Labradorė Kora šuniukų stotelėje

Didelis dėmesys šiame prekybos centre skirtas patogiam bei jaukiam vaikų pervystymo ir maitinimo kambariui, erdviems tualetams ir keleiviniams liftams. Bendrose „Maximos“ ir „Ermitažo“ erdvėse įrengti trys interaktyvūs žaidimų stalai – planšetės, prie kurių vaikai labai smagiai leidžia laiką, kol jų tėveliai apsiperka.

Patogiai judėti visame prekybos centro viduje, pasak L. Radzevičiaus, padeda ir ilgiausi Baltijos šalyse judantys takai, o pasiklysti neleidžia aiškus parduotuvių išdėstymas.

 Šuniukų stotelė

„Vaikščioti ilgais ir painiais koridoriais čia tikrai nereikia, kaip ir nereikia stumdytis tarp lentynų. Dideli atstumai tarp lentynų ar prekystalių leidžia patogiai pasiekti norimą prekę, privažiuoti su vaikišku ar neįgaliojo vežimėliu, o galimybė atsiskaityti savitarnos kasose, mobiliąja programėle ar skenavimo aparatais leidžia sutaupyti dar daugiau laiko“, – pastebi L. Radzevičius.

Kviečia į Meno erdvę

Orientuotas į greitą ir patogų apsipirkimą, PC „Pašilaičiai“ kviečia trumpam stabtelėti, atitrūkti nuo kasdienių rūpesčių ir buities – paskutiniame, ketvirtame pastato aukšte įsikūrusi Meno erdvė, apjungianti žymiausių Lietuvos dailininkų kūrinius bei tapybos užsiėmimus visai šeimai.

Vaikams ir suaugusiems skirti tapybos užsiėmimai vyksta antradieniais, o juos kuruoja Lietuvos dailininkų sąjungos narys Svajūnas Armonas.

 Tapytojas Svajūnas Armonas

„Matydami, kad aplinkiniuose mikrorajonuose ypač trūksta kultūrinių renginių, kviečiame užsukti į mūsų Meno erdvę. Atvykę šiandien, išvysite tapytojo Prano Gudaičio parodą, o per artimiausius trejus metus prekybos centro lankytojus planuojame supažindinti su daugiau nei 25 iškiliausiais Lietuvos tapytojais“, – artimiausiais planais dalijasi prekybos centro valdytojas.

PC „Pašilaičiai“ įsikūręs Pavilnionių g. 55, Vilnius. Visų parduotuvių ir paslaugų sąrašas bei kita kasdieniam apsipirkimui aktuali informacija – pasilaiciaipc.lt