100 % kokybės garantija

„Šviežius vaisius ar daržoves esame įpratę rinktis atidžiai, tačiau perkant riešutus ar džiovintus vaisius dažnas net nesusimąsto, kad jų kokybė taip pat skiriasi. Šiuos užkandžius esame įpratę rinktis spontaniškai – patiko spalva, pakuotė, žema kaina – perkame, nors šitaip labai lengva apsigauti, nes paragavus gali nuvilti kartus skonis, pašalinis kvapas, ar mišinių sudėtis, pavyzdžiui, per daug razinų ar prastos kokybės žemės riešutų. Todėl „Arimex“, kaip rinkos lyderis, galintis garantuoti šimtaprocentinę savo produkcijos kokybę, jaučia pareigą edukuoti visuomenę, kviesdama būti sąmoningais ir mokytis atpažinti kokybę, o už tai dar ir būti apdovanotiems”, – apie ką tik startavusios kampanijos idėją pasakoja Baltijos ir Šiaurės šalyse lyderiaujančios riešutų ir džiovintų vaisių tiekėjos „Arimex“ rinkodaros vadovas Gytis Celencevičius.

Vartotojai, įsigiję „Arimex“ riešutų ir suabejoję produkcijos kokybe, kviečiami apie tai informuoti įmonės kokybės specialistus ir už sąmoningą požiūrį gauti dovanų – aukščiausios kokybės „Arimex“ riešutų rinkinių.

„Rinkoje jau yra įprasta įmones apdovanoti už pasiekimus – renkame metų prekių ženklus, geriausius produktus ir t.t. Mes nusprendėme eiti kitu keliu ir užuot norėdami susižerti apdovanojimus sau – apdovanoti savo vartotojus, juk būtent jie mums padeda tobulėti kiekviename žingsnyje. Kai gali garantuoti aukščiausią kokybę, viskas tampa aišku, skaidru ir paprasta – neturime ko slėpti, o net ir padarius klaidą, esame pasiruošę ją ištaisyti. Tikime, kad šitaip dirbant galime kilstelėti kartelę tikrai nemaža pasiūla šiandien pasižyminčioje riešutų ir džiovintų vaisių rinkoje”, – akcentuoja vadovas.

Gytis Celencevičius, ARIMEX rinkodaros vadovas

Skaidrumas ir atvirumas – prioritetas

Visuomenėje kartais pasitaiko požiūris, kad riešutų kokybė, lyginant su kitais maisto produktais, mažiau reikšminga, tačiau mitybos ekspertai kviečia neapsigauti: „Riešutai užima ypatingą vietą mūsų maisto racione – juose galima rasti iki 25 % baltymų, taip pat riebalų, įvairių mikroelementų, vitaminų, antioksidantų. Tačiau tam, kad šis gamtos stebuklas būtų naudingas mūsų organizmui, labai svarbu pasirinkti kokybišką produktą“, – akcentuoja gydytoja dietologė Eglė Kliukaitė-Sidorova.

Gydytojos teigimu, visų pirma, riešutų kokybę nusako žaliava – kokybiškiems riešutams užauginti prireikia dešimtmečių ir kruopštaus augintojų įdirbio, kurio plika akimi nematome, todėl įvertinti gali būti sudėtinga.

„Kokybiški riešutai nebūna pigiausias pasirinkimas, o pasitikėti galima tik laiko patikrintais tiekėjais, kurie turi praeiti gausybę patikrinimų, yra užsitarnavę tarptautinius kokybės sertifikatus. Net jei palyginsime šių produktų pakuotes, pamatysime milžinišką skirtumą – rinkdamiesi sandarioje pakuotėje esančius produktus iš patikimų gamintojų galime būti tikri, kad gaminys buvo tinkamai laikomas, taikomi specialūs sprendimai, kurie padeda išsaugoti visas vertingas riešutuose esančias medžiagas, apsaugoti juos nuo pelėsio ir oksidacijos. Kitu atveju, plika akimi patys sunkiai galėsime įvertinti tikrąją produktų būklę“, – akcentuoja E. Kliukaitė-Sidorova.

„Arimex” rinkoje veikia jau 27-erius metus, savo produkciją eksportuoja į 11 pasaulio šalių – šios įmonės riešutus ir džiovintus vaisius šiandien itin vertina ir jais pasitiki Baltijos ir Šiaurės šalių vartotojai – skandinavai, islandai. Vartotojus riešutai pasiekia iš 32-iejų valstybių, praeidami ilgą kokybės užtikrinimo kelią – nuo preciziškos tiekėjų atrankos, inovatyvia įranga vykdomo žaliavos patikrinimo, modernių sandėliavimo sąlygų.

„Ne veltui naujausi atlikti rinkos tyrimai rodo, kad Lietuvoje „Arimex“ produkciją renkasi žmonės, kuriems kokybė yra itin svarbi, jie tuo domisi ir vertina. Vartotojai kokybę pirmiausia suvokia per skonį, kvapą ir galimybę patiems apžiūrėti produktą, todėl „Arimex“ produktų pakuotės yra visiškai skaidrios, be to jose naudojama speciali apsauginė aplinka, kurioje riešutai ir džiovinti vaisiai ilgiau išlieka švieži, užtikrinamas jų nepakitęs skonis ir išvaizda“, – „Arimex“ produkcijos išskirtinumus pabrėžia G. Celencevičius.

Už dėmesį kokybei – dovanos

Pranešti apie lūkesčių neatitinkančią „Arimex“ kokybę paprasta – tereikia užsukti į įmonės interneto svetainės Kokybės skiltį (https://www.arimex.lt/kokybe/) ir užpildyti specialią formą: trumpai aprašyti, kas „Arimex“ prekės ženklo produkcijoje nuvylė, taip pat prisegti šio produkto nuotrauką ir pasirinkti paštomatą, į kurį pageidaujama gauti dovaną. O visu kitu pasirūpins „Arimex“ kokybės komanda: išanalizuos pranešimą, pateiks atsakymą, išsiųs dovaną ir užtikrins dar geresnę produkcijos kokybę ateityje.

Akcijos laikotarpis 2022 m. rugpjūčio 16 – spalio 16 d.