Ir tai – geriausia, kuo galiu papirkti vaikus, kuo galiu suvilioti draugus ir kur galime atsipalaiduoti mes su visa šeima. Beje, siaučiant COVID-19 pandemijai, bet kokia kelionė yra tiesiog nuostabi. Keliaujam po Lietuvą! O tai yra super madinga! Tai saugu ir įdomu! Tai trunka tik vieną dieną, bet ta diena yra verta daugiau nei savaitė užsienio kurorte...

26 kilometrai nuo Vilniaus centrinio pašto… Ar čia atstumas, kai kasdien į darbą važiuodavom po 30?.. Automagistralė Vilnius-Panevėžys. Kelios akimirkos sekmadienį tikrai neperkrautu keliu ir mes „Vilnius Grand Resort“.

- Tėti, kodėl „Grand“, - klykia nuo mobiliųjų įrenginių atplėšti, bet susidomėję vaikai...

- Todėl, kad čia visko visiems pakanka, - atsakau, slapčia vildamasis, kad vaikų kambarys čia vis dar veikia, kad su jais bus auklė, kol mes gurkšnosime gaivinantį putojantį ir dalinsimės vakarykščiais suaugusiųjų nuotykiais, o paskui valgyti kviesime ir vaikus...

Putojantis pasitikimo gėrimas man puikiai tinka. Matau, kad visi draugai itin laimingi. Kurgi ne... Vaikai užimti, pro langą matyti įstabus ežero ir nuostabios gamtos grožis, nusikeliu mintimis į vasarą, kad ir golfo pažaist čia būtinai atvažiuosime. Kažkaip panorau net pasivaikščioti palei ežerą, nors manoji ponia dar automobilyje suokė svajojanti apie atpalaiduojantį aromatinį masažą, kurio aš niekad jai nepadarau... O štai jos draugė sakė, kad čia jis ypatingas. Be to, visas sveikatingumo centras atsinaujinęs.

Tegul pabando, pamaniau... Šiandien juk ypatingas sekmadienis.

Ypatingas ir dėl maisto. Namie kad ir sekmadienį įvairovės, kurią randame restorane, nesukursi. Visi nori būti palepinti ir pasilepinti, tad kam žmonai plušėti virtuvėje poilsio dieną ir eksperimentuoti pagal naujus egzotiškus receptus, kai čia gražiai serviruoti stalai, pamėgti ir dar nematyti patiekalai.

Visada svajojome aplankyti Azijos šalis. Pandemija tas svajones sujaukė... bet štai „Vilnius Grand Resort“ grąžino... Keliaujame per Azijos šalis, tiksliau per jų skonį. Einame per išrikiuotus patiekalus ir net nežinome, nuo ko pradėti: Vietnamas? Tailandas? Korėja? Kinija..? Menkė vietnamietiškai, sušiai, Pad Thai su krevetėmis, Shao Mai su jūros gėrybėmis ir čili aliejumi, Bao bandelės su jautiena - Ištisa Azijos skonių ir spalvų paletė. Tad ragaujame, ragaujame...

Smagiai šnekučiuojamės ir aptarinėjame naujus skonius. Žmona primena, kad kitą mėnesį mamos gimtadienis. Esame tikri, kad ir jai, ir joms draugėms patiktų, jog šventinius šeimos pietus valgytume čia. Tik kovą sekmadieniais viešbutis kvies keliauti jau po Italiją. Įsivaizduoju mamą patenkintą: gal tai bus jos neakivaizdinė kelionė po Italiją ir vėlyvieji gimtadienio pusryčiai. Esu tikras, kad patiks...

Inga Grajauskienė, Vilnius Grand Resort (UAB "Villon") verslo vystymo direktorė, ne vienerius metus dirbanti svetingumo versle džiaugiasi, kad vilniečiai tampa tikrais miestiečiais – čia įsigali vėlyvų pusryčių tradicija. „Mus renkasi ir šeimos, ir poros, ir solo svečiai... Įvairaus amžiaus ir įvairių pomėgių svečiai ras ką nuveikti: vėlyvus pusryčius galima derinti su SPA malonumais, pasivaikščiojimu gamtoje ar golfu“. Svarbu, kad kas mėnesį vėlyvųjų pusryčių valgiaraštis ir šalis keičiasi: po kovo Italijos, balandį bus Meksikos virtuvė, gegužę - Prancūzijos, birželį – Sakartvelo ir Armėnijos (jau užuodžiu lauko restorane „Bora Bora“, ant ežero, kylantį aromatingos Kaukazo šalių kepamos mėsos dūmų aromatą...), liepą - Amerikos, rugpjūtį – Ispanijos, rugsėjį – Indijos, spalį – Vokietijos, lapkritį – Belgijos, na, o gruodį bus tradiciškai Kalėdos.

„Kodėl Jums patinka vėlyvieji pusryčiai „Vilnius Grand Resort“, - užklausiu Raimundo Mieželio, J.E. Prezidento Valdo Adamkaus Vyriausiojo patarėjo, kuris su draugais užkandžiauja prie gretimo stalo.

„Niekad nemėgdavau anksti keltis, nes daug dirbau Lotynų Amerikoje, - sako R.Mieželis. – Vėlyvieji pusryčiai su šampanu, - tobulas pasirinkimas. Juk sekmadieniais nereikia skubėti, galima ramiai pasikalbėti, pasigėrėti nuostabia gamta ir save pamaloninti skaniu maistu – kas šiais laikais gali būti išmaniau?

„Vilnius Grand Resort“ – laisvalaikio, poilsio, pramogų ir renginių kompleksas, džiuginantis svečius išskirtine aptarnavimo kultūra bei unikaliu paslaugų deriniu. Modernus kurortas, ežerų, beržynų ir vingiuojančių kalvų apsuptyje harmoningai įsiliejęs į gamtovaizdį, vos 20 min kelio nuo Vilniaus miesto centro, kviečia atrasti gamtą, skanų maistą bei tikrą atpalaiduojantį poilsį.