Renginys vyko išskirtinių šviestuvų ir baldų salone „Veneks Boutique“, kuriame Alfas Ivanauskas pasakojo apie vykdomą projektą ir apibendrino, ką per metus pavyko pasiekti. Taip pat atskleidė, kad jį tęs ir kitais metais bei atskleidė kelias detales, ko galime tikėtis plėtojant tvarumo filosofiją.

Kiekvienas renginio svečias dovanų gavo naujausią Alfo Ivanausko ir jo komandos knygą „Man. Perduok kitam“. Stebėtinai tai ne tik knyga, bet ir žaidimas bei socialinis projektas viename, kuriame daugiau nei 100 įžvalgų, idėjų, patarimų, kaip gyventi taip, kad būtų lengviau kvėpuoti, gyventi, jausti, dalintis, mėgautis; kaip gyventi tvariau, švariau, labiau #zerowaste, lengvesne širdimi ir draugiškiau aplinkai. Šioje mažoje knygutėje patarimai ir jaunam, ir vyresniam. Visiems, kurie nori rūpintis mūsų aplinka.

Renginio metu susirinkę galėjo skanauti VMG komandos kurtų tvarių užkandžių, kurie buvo ruošiami AEG orkaitėje: bulvių luobelių traškučių su šonine, varškės ir jūros dumblių kremo krepšelių, baltojo ridiko salotų su lašiša, trimis sūriais užkeptų granolos traškučių bei vaflių su spanguolėmis ir ožkų sūriu. Jiems ruošti buvo naudojamos ekologiškos „AUGA“ daržovės, „Pauluns“, „Naturli“, „Žemaitijos Pieno“ ir „Dobilo“ produkcija. Be to, svečiai vaišinosi tvarios kavos kompanijos „Nespresso“ aromatinga kava.

Planuojama, kad projektas iki metų pabaigos viso sulauks net 3 milijonų peržiūrų.

Renginyje galimybės dalyvauti nepraleido tokios žymios nuomonės formuotojos kaip Indrė Trusovė ir Ieva Swan, laidų vedėja Asta Stašaitytė, holistinės gyvensenos bei dvasinio intelekto koučerė Milana Jasinskytė, dietistė Vaida Kurpienė bei „Zenoo“ prekinio ženklo įkūrėja Goda Jakutytė.