Pasak UAB „Daumantai LT“ direktoriaus Sauliaus Grinkevičiaus, ketvirtadienį vykęs bendrovės šventinis vakaras – tai padėka darbuotojams už jų indėlį kuriant ir auginant bendrovę, kurios vardą šiandien žino Lietuvos ir užsienio vartotojai. Renginio metu pagerbti ne tik pernai ir šiemet labiausiai pasižymėję darbuotojai, bet ir ilgiausiai įmonėje dirbę žmonės. Vienas jų – bendrovės buvęs vyriausiasis technologas inovacijoms Algis Kairys, kuris prieš tris dešimtmečius savo rankomis sumaišė pirmąjį „Daumantų“ majonezą, o per savo karjerą sukūrė daugiau kaip 600 padažų ir pagardų.

Pasak S. Grinkevičiaus, prieš trisdešimt metų buvo sunku įsivaizduoti, kad netikėtai nepriklausomybės aušroje užgimusi idėja įkvėps sukurti vieną žinomiausių prekės ženklų Lietuvoje. Vadovas sako, kad įkurti bendrovę vienu sudėtingiausių laikotarpių Lietuvos istorijoje – didelis iššūkis, mat tik nedaugelis tuo metu susikūrusių verslų išliko iki šių dienų. S. Grinkevičius įsitikinęs, jog bendrovei augti padėjo atkaklumas bei visus darbuotojus vienijantis aukščiausios kokybės siekis ir nuolatinė inovacijų paieška, leidžianti jau tris dešimtmečius stebinti Lietuvos vartotojus vis naujais gaminiais bei garsinti šalies vardą užsienio rinkose.

UAB „Daumantai LT“ gimtadienis

„Svarbiausią vaidmenį bendrovėje atlieka žmonės, kurie sutelkę asmeninius įgūdžius bei talentus uoliai dirba ir kuria inovacijas, vedančias į priekį. „Daumantų“ darbuotojai yra bendrovės branduolys, kuriame tvyranti neišsenkanti energija įkvepia motyvacijos naujiems atradimams, receptūrų tobulinimui bei netikėtoms idėjoms“, – sako vieno moderniausių šalyje pagardų ir padažų gamintojo vadovas.
S. Grinkevičius pasakoja, jog bendrovės darbuotojai – lyg viena didelė šeima, kurioje gimsta ne tik nauji produktai ir receptai, tačiau ir draugystės, kurios lydi nuo pirmųjų „Daumantų“ dienų.

„Kai kurie žmonės bendrovėje dirba nuo pat jos įsikūrimo pradžios. Vertiname ilgametę bičiulystę, todėl nuolat rūpinamės, kad mūsų darbuotojai ne tik galėtų sukaupti profesinę patirtį, bet ir atskleisti geriausius savo gebėjimus“, – pasakoja bendrovės direktorius.

UAB „Daumantai LT“ gimtadienis

Per trisdešimt veiklos metų UAB „Daumantai LT“ maisto gurmanams sukūrė daugiau nei 250 rūšių aukščiausiais šalies bei tarptautiniais sertifikatais ir apdovanojimais įvertintų padažų bei pagardų. Dalis jų eksportuojama į 19 skirtingų pasaulio šalių Europoje, Azijoje ir Amerikoje. S.Grinkevičius džiaugiasi sukaupta neįkainojama patirtimi bei įgyvendintais rezultatais ir neslepia, jog ateityje bendrovės laukia dar didesni užmojai, o kiekviena pergalė – tai kruopštaus ir atsakingo visų darbo rezultatas.

Užsakymo nr.: PT_87976143

Dalintis
Nuomonės