„Mokymų platformoje – užduočių įvairovė, testai, interaktyvus vaizdo turinys, naudojimui paruošti šablonai ir įrankiai. E. mokymų platformos tikslas atliepti verslių žmonių poreikį gauti aktualias žinias ir atsakymus apie verslo vystymą greitai, patogiai ir reikiamu laiku. Visas „Verslo e. gidas“ platformos turinys paruoštas taip, kad mokytis būtų lengva ir įdomu, o teorinė medžiaga sudaryta iš kiekvienam verslininkui aktualių temų. Prie šios platformos prisijungę verslininkai ar kiti, norintys pagilinti savo verslumo žinias, gali mokytis bet kuriuo metu, savo pasirinktu tempu. Nuo platformos paleidimo pradžios savo žinias stiprina daugiau nei pusantro tūkstančio žmonių, o vien šiemet norinčiųjų mokytis – per šešis šimtus“, – kalba Patricija Reut, Inovacijų agentūros Pažangos departamento direktorė.

„Verslo e. gidas“ mokymų medžiagą sudaro septynios kiekvienam verslui aktualios temos: verslo pradžios klausimai, rinkodara ir pardavimai, finansų valdymas, strategijos kūrimas ir įgyvendinimas, procesų architektūra ir valdymas, inovacijų valdymas bei žmogiškieji ištekliai. Mokymų medžiaga paremta naujausiomis ir populiariausiomis verslo metodikomis, papildyta schemomis, lentelėmis, sąvokų žodynu, čia gausu nuorodų į nemokamus internetinius verslo įrankius. Platformoje savo žiniomis video formatu dalinasi patyrę verslo konsultantai.

„Verslo e. gidas“ mokymų platforma veikia kaip verslo simuliatorius – mokymų medžiagoje analizuojama vienos imitacinės įmonės verslo situacija. Dar tik pradedantys kurti verslus taip gali pereiti per visus jo kūrimo etapus, o labiau patyrę verslininkai gali pasisemti žinių, kaip organizuoti verslo procesus, atrasti verslo metodikas bei pasimokyti iš imitacinės įmonės klaidų ir jų nekartoti. Teorines žinias užtvirtinti leidžia platformoje esančios praktinės užduotys, pateikiami šablonai, pavyzdžiai bei suteikiami atsakymai.

Mokytis norintys verslininkai, visą „Verslo e. gidas“ mokymų programą pilnai pereis per maždaug 5-6 valandas. Verslininkai savo įgytas žinias gali pasitikrinti baigiamojo testo metu, o jį išlaikiusieji gauna tą patvirtinantį pažymėjimą. „Verslo e. gidas“ mokymai prieinami adresu: https://versloegidas.inovacijuagentura.lt/