Roadgames orientavimosi žaidimai

Roadgames orientavimosi žaidimus galite žaisti į savo telefoną atsisiuntę Roadgames programėlę, vykdydami žaidimo užduotis ir už savo pastangas rinkdami taškus. Taip galite išmokti naujų faktų apie miestą, išvysti dar nematytų objektų ar vietų ir išbandyti savo protą, dėmesingumą, vikrumą ir orientavimosi gebėjimus. Žaidimo eiga interaktyvi – linksmos ir iššūkius keliančios užduotys leidžia patirti grynų nuotykių pojūčių! Roadgames orientavimosi žaidimus galima žaisti grupėse arba individualiai, o žaidimą galima pradėti bet kada ir bet kurioje žaidimo zonos vietoje. Roadgames siūlo daugybę orientacinių žaidimų pėsčiomis, taip pat važiuojant dviračiu ir automobiliu.

Roadgames žaidimai – atskleiskite labiausiai intriguojančias Lietuvos miestų paslaptis

Roadgames padeda pažinti ir atrasti naujas Lietuvos vietas bei skatina iš naujo įvertinti gerai žinomus ir populiarius maršrutus. Net jei manote, kad savo mieste jau pamatėte viską, jūsų laukia netikėtumai! Atsisiųskite Roadgames programėlę, užsiregistruokite ir pradėkite žaisti, sužinokite nuostabių faktų ir tyrinėkite paslaptingiausius savo miesto kampelius, kurių kitaip nebūtumėte radę ar apie juos sužinoję. Roadgames siūlo žaidimus skirtinguose Lietuvos regionuose – žaiskite savo mieste ar leiskitės į paslapčių ir svarbiausių vietų pažinimo kelionę kituose miestuose.

5 populiariausi Roadgames žaidimų maršrutai Lietuvoje


  1. Klaipėda


Klaipėda įsikūrusi šalia Baltijos jūros ir yra populiari turistų lankoma vieta šiltesniais mėnesiais. Kitą kartą būdami Klaipėdoje vietoje to, kad tiesiog pasinertumėte į kurorto atmosferą ir nuostabų paplūdimio kraštovaizdį, išbandykite Roadgames orientavimosi žaidimus ir atraskite nepaprastą automobilių parodą, seniausius vargonus šalyje ir nuostabų gatvės meną!

  1. Panevėžys

Nepaisant pramoninės miesto kilmės, Panevėžyje pabrėžiama literatūros ir meno svarba – tai įdomus atradimų derinys bet kuriam keliautojui. Atsisiųskite Roadgames programėlę, išsirinkite orientavimosi žaidimą Panevėžyje ir pasinerkite į kūrybišką Panevėžio atmosferą!
  1. Kaunas


Kaunas ne veltui dažnai vadinamas jaunimo miestu – juk kiekvieną mokslo metų semestrą miestą užplūsta daugiau nei 35 000 studentų iš 7 Kauno universitetų. Bet tai dar ne viskas! Leiskitės į tikrus nuotykius su Roadgames ir į savo atradimų sąrašą įtraukite apleistą viešbutį-vaiduoklį „Britanika“, didingą Žvaigždžių sėjiką ir palaimintojo batus!

  1. Vilnius

Retas kuris dar nesilankė Lietuvos sostinėje, bet kitą kartą ten vykdami leiskitės į unikalų orientavimosi nuotykį ir pamatykite miestą kitu kampu! Roadgames žaidimai siūlo įdomius, miesto centrą ir senamiestį leidžiančius patyrinėti maršrutus Vilniuje.
  1. Druskininkai


Jei planuojate kelionę į Druskininkus ar norite daugiau sužinoti apie savo gimtąjį miestą, Roadgames orientaciniai žaidimai padės pažvelgti į jį iš kitos perspektyvos. Žaidimas nuves jus į parką kaip iš filmo, prie geltono apversto namo ir masyvaus bronzinio Šaulio.

Roadgames padės kiekviename mieste žaidžiant rasti magijos. Jei norite išbandyti alternatyvų turizmą Lietuvoje, atsisiųskite Roadgames programėlę, išsirinkite kelionę, išmokite žaidimo taisykles ir tyrinėkite naujas vietas savo mieste ir visoje šalyje!