Artėjančių Kalėdų nuotaikomis salonas gyvena jau nuo lapkričio. Darbuotojai mato, kaip skubiai ima pildytis gruodžio mėnesio vizitų kalendorius, didėja grožio priemonių ir dovanų kuponų pardavimai.

„Šventės ir Kalėdiniai vakarėliai – puiki proga suspindėti išskirtiniu įvaizdžiu, todėl gruodį ypač išpopuliarėja ne tik plaukų kirpimai, garbanojimai, bet ir tonavimai, dažymai, manikiūrai, antakių ir blakstienų procedūros. Jų efektas labai matomas, todėl žmonės pirmiausia tuo pasirūpina. Prieš šventes vėl ant bangos ir rudenį paprastai mažiau daromas pedikiūras, o ypač išpopuliarėja ilgalaikės grožio procedūros, pavyzdžiui stangrinantys veido masažai“, – pasakoja R. Vanagienė.

„Vilnius Outlet” įsikūręs Figaro grožio salonas

Prieš didžiąsias metų šventes daugelis siekia dvasios ir kūno harmonijos. „Klientės dažnai sako, kad metų pabaigoje nutaria palepinti save už visus nuveiktus darbus ir pasiektus tikslus. Mūsų sąmonėje metų pabaiga yra rezultatų suvedimo ir savęs apdovanojimo metas. Tai labai teisingas požiūris. Metų pabaiga Lietuvoje susijusi su gana sunkiu psichologiniu laikotarpiu – mažai saulės, šalta, drėgna. Grožio procedūros veikia kaip savotiški antidepresantai: pakelia nuotaiką, didina savivertę, tikrai prašviesina niūrų laikotarpį ir sukuria šventės laukimą“, – šypsosi „Figaro“ darbuotojai.

„Vilnius Outlet” įsikūręs Figaro grožio salonas

Prieš Kalėdas ir per Naujuosius net ir konservatyvios moterys mėgsta ryškesnį įvaizdį. Ypač tai pajunta „Figaro“ manikiūro meistrės. „Žinoma, vyšniniai ir raudoni lako tonai lieka amžina klasika, tačiau žiemos šventės įkvepia ir eksperimentams. Tai pati geriausia proga rinktis ryškų, blizgų, auksu, sidabru, kristalais žėrintį nagų dekoravimą. Kalėdos ir Naujieji - metas, kai net labiausiai akinantys įvaizdžiai puikiai dera su aplinka. Kalėdų eglutės nesiūlome užgožti, bet šalia visų gausių papuošimų, lempučių ir žaisliukų, tiesiog būtinas ryškesnis nei įprastai įvaizdis“, – sako jos.

Artėjant šventėms, į „Figaro“ saloną dažniau užsuka ir vyrai. Daugelis moterų įpratusios grožiu rūpintis ištisus metus, o vyrai prisipažįsta, kad jiems vis dar reikia progų. Šventinis vakarėlis darbe – viena jų. Vyrai užsuka ne tik apsikirpti, populiarėja ir vyriškas manikiūras.

Salono darbuotojai pasakoja, kad vyrai, skirtingai nuo moterų, kartais pamiršta vizitui užsirašyti iš anksto. „Būna kuriozinių situacijų, kai užsuka žmonės be užsirašymo. Nors tikrai neskatiname to daryti, bet esame pasirengę ir tokiems išskirtiniams atvejams. Jei yra bent menka galimybė įterpti „pasimetusį“ klientą tarp kitų, taip ir darome. Kol viena gurkšnoja kavą ir laukia, kol suveiks plaukų dažai, apkerpame kitą“, – juokiasi prie šventinių iššūkių įpratę „Figaro“ darbuotojai.

Į „Vilnius Outlet“ trečiame aukšte įsikūrusį saloną „Figaro“ klientai gali patogiai registruotis internetu per programėlę „Treatwell“ arba paskambinę telefonu. Grožio įstaigos darbo laikas itin patogus. Salonas atviras kasdien nuo 10 ryto iki 9 valandų vakaro, todėl jame galima apsilankyti ir atsipalaiduoti tiek dieną, tiek po įtempto darbo ar savaitgalį.

„Vilnius Outlet” įsikūręs Figaro grožio salonas

„Figaro“ po vienu stogu teikia įvairiausias populiarias grožio paslaugas. Profesionalūs meistrai siūlo kirpimus, dažymus, manikiūrus, pedikiūrus, veido procedūras, depiliacijas, kūno masažus, makiažus bei daugelį kitų procedūrų.

Erdvus, šviesus, moderniai dekoruotas salonas sudaro sąlygas atsipalaiduoti su kavos puodeliu žvelgiant į amžinai judrią Pilaitės panoramą arba įsijungus kompiuterį padirbėti, kol specialistas jumis pasirūpins.

„Vilnius Outlet” įsikūręs Figaro grožio salonas

Vienu metu „Figaro“ salone net keliems klientams gali būti tvarkomi plaukai, atliekamas manikiūras, pedikiūro procedūros. Mėgstantiems privatumą, įkurtos specialios manikiūro ir kosmetologijos erdvės.

Neseniai salono senbuvių gretas papildė ir grožio specialistės iš Ukrainos. Moterys ne tik greitai pritapo ir įsiliejo į draugišką kolektyvą, bet ir atnešė savo idėjų bei naujovių. „Klientus šiuo metu lepiname stangrinančiu „Miolifting“ masažu, kuris net atstoja plastines chirurgijos poveikį. Šį inovatyvų masažą atlieka ir mūsų kosmetologes apmokė meistrė Nadia iš Ukrainos“, – pasakoja R. Vanagienė.

Daugelis „Figaro“ meistrų turi susiformavusį nuolatinių klientų ratą, bet „Vilnius Outlet“ įsikūrusio salono darbuotojai pastebi, kad jame apsilanko vis daugiau naujų veidų.

„Vilnius Outlet” įsikūręs Figaro grožio salonas

„Vilnius Outlet“ – puiki multifunkcinė vieta. Nūdienos žmogus taupo laiką, atvykęs į „Vilnius Outlet“ jis derina skirtingas veiklas: apsipirkimą, sportą, laisvalaikį su vaikais ir grožio procedūras. Pas mus tai pavyksta ypač patogiai, galime pasiūlyti visą paketą skirtingų, vienas kitą papildančių, paslaugų.
Iš miesto centro „Vilnius Outlet“ pasieksite per penkiolika minučių. Tai padaryti ypač patogu, nes jis - šalia Vakarinio aplinkkelio. O jau atvykus, galima susiplanuoti turiningą laiko praleidimą visai šeimai. Tėvai ypač mėgsta užsukti į „Figaro“ vaikus palikę saugiai linksmintis vienoje iš kelių mūsų centre esančių pramogų zonų. Artėjant šventėms daugelis derina grožio procedūras ir kalėdinių dovanų pirkimą. O jų pasirinkimas pas mus itin platus ir čia visada rasite geriausias kainas ir nuolaidas. Nė nepajusite, kaip per kelias valandas po vienu stogu nuveiksite ypač daug sau naudingų ir malonių dalykų“, – sako „Vilnius Outlet“ rinkodaros projektų vadovė Rasa Žukaitė.