Buvęs Kauno medicinos universiteto ir Vilniaus universiteto lektorius, farmacininkas Mantas Jakimavičius prieš keletą metų sukūrė analogų neturintį, „jaunystės eliksyru“ pramintu preparatą, kuris greitai užkariavo ne tik lietuvių, bet ir vokiečių, švedų, norvegų, anglų ir kitų tautybių žmonių širdis. Preparatas išsiskiria unikalia formule, kuri palaiko reikalingų medžiagų pusiausvyrą organizme ir neleidžia laiko ženklams išduoti amžiaus, parašyto pase. Revoliucinė idėja, gimusi Lietuvoje, sėkmingai parduodama visame pasaulyje.

Sustabdyti laiką įmanoma

Juoko ar pykčio raukšlės, maišeliai po akimis, nukritę akių vokai, išsausėję ir suglebę lūpos – tai natūralūs amžiaus pridedantys ženklai veide. Senstančios odos požymiai pradeda ryškėti nuo 25 metų, kai odoje ima mažėti kolageno peptidų. Be to, senėjimo procesai kelis kartus paspartinami turint žalingų įpročių, netinkamai maitinantis, gyvenant nuolat kondicionuojamose patalpose ar, pavyzdžiui, dažnai besilankant soliariumuose. Įkopus į penktą dešimtį kolageno peptido likučiai ima sekti dar sparčiau, tad senstančio veido žymių nebepavyksta paslėpti.

Trikolagenas

Jaunatviškumo užtikrinančių medžiagų mažėjimas susijęs ne tik su estetiniais pokyčiais, bet turi įtakos ir bendrai organizmo savijautai, kaulų bei sąnarių būklei. Sveikatos specialistai džiaugiasi, kad atsiranda vis daugiau pažangių priemonių, papildančių kolageno peptidų rezervus ir paskatinančių vidinę jų gamybą. Būtent šia savybe pasižymi „jaunystės eliksyru“ vadinamas „TriCollagen Peptide“, leidžiantis moterims sustabdyti laiką ir jaustis gražesnėmis.

Unikali formulė, nebijanti konkurencijos rinkoje

Paradoksalu, tačiau farmacijos mokslus baigęs ir „TriCollagen Peptide“ formulę sukūręs vaistininkas M. Jakimavičius sako, kad pagrindiniais kanalais skleidžiamas informacijos srautas mus moko šalinti problemų požymius, o ne jų priežastis. Visos išorinės procedūros, kremai, serumai ir losjonai, kuriems skiriama daug laiko ir pinigų veikia tik paviršinį odos sluoksnį. Senstančios, elastingumą ir drėgmę praradusios odos problemas geriausiai tvarko kolageno peptidų vartojimas iš vidaus.

Trikolagenas

Gali atrodyti, kad vaistinių lentynos ir taip lūžta nuo perteklinės maisto papildų pasiūlos, kurių efektas kelia abejonių. Nepaisant to, vaistininkas Mantas Jakimavičius, kurdamas „TriCollagen Peptide“ nesibaimino konkurencijos rinkoje, nes žinojo, kad efektyviems preparatams vietos lentynose tikrai atsiras. Jo sukurta priemonė yra skystos formos ir naudojama iš vidaus, tad organizmas gali maksimaliai įsisavinti trūkstamas medžiagas. Šiandien Mantas džiaugiasi, kad jo kurtą preparatą vertina didžiulis vartotojų ratas visame pasaulyje.

Efektyvumas patvirtintas moksliniais tyrimais

Sveikatos specialistai džiaugiasi, kad atsirado priemonė, papildanti kolageno peptidų rezervus ir skatinanti vidinę jų gamybą. Būtent šia savybe pasižymi „jaunystės eleksyru“ pramintas preparatas „Tricollagen Peptide“, kurio efektyvumą neseniai patvirtino mokslinis tyrimas.

Trikolagenas

Tyrimo rezultatai taip pat parodė, kad „TriCollagen Peptide“ efektyviai ir saugiai sumažino matomus veido odos senėjimo požymius ne tik tyrimo metu, bet ir išlaikė teigiamus pokyčius ateityje. Tiriamųjų veido oda tapo kur kas storesnė, stangresnė ir elastingesnė, tad kartu ji savyje galėjo geriau išlaikyti drėgmę. Svarbiausios odos sluoksnio - dermos storis maksimaliai padidėjo 245 µm, palyginti su pradiniais rodikliais. Kuo derma storesnė, tuo joje daugiau kolageno peptidų, elastino ir sveikų kraujagyslių, tad žmogaus oda atrodo skaistesnė ir jaunatviškesnė, joje mažiau matyti raukšlės.

Vienas svarbiausių tyrimų rezultatų susijęs su tuo, kad net praėjus mėnesiui po preparato vartojimo buvo stebimi išliekantys rezultatai užtikrinantys jaunatviškesnę išvaizdą.

Puikiai vertinamas skirtingų sričių specialistų

Puikiai atrinktų ir tarpusavyje suderintų „TriCollagen Peptide“ komponentų tinkama koncentracija užtikrina efektyvius rezultatus. Kosmetologės ir kirpėjos šį preparatą ne tik naudoja pačios, bet ir rekomenduoja savo klientėms ir gražinant jas greitai pastebi sustiprėjusius ir greičiau augančius jų plaukus bei drėgmės prisotintą ir atsigavusią odą.

Trikolagenas

„TriCollagen“ produktus rekomenduoja ne tik grožio specialistai, bet ir sveikos gyvensenos ekspertai, kineziterapeutai. Mat linija turi ir itin populiarų sveikatinimo produktą sąnarių ir sausgyslių būklei palaikyti „TriCollagen Joints“. TriCollagen komanda jau penkerius metus kartu su kineziterapeutais bei treneriais organizuoja didelio įsitraukimo sulaukiančius socialinius projektais sąnarių būklei stiprinti. Organizatoriai pažymi, kad dalyvauti ryžtasi ne tik rimtų sąnarių problemų turintys asmenys, bet ir tie, kurie pajuto tik pirmuosius jų būklės prastėjimo požymius. Tikima, kad profilaktinis sąnarių stiprinimas gali prisidėti prie to, kad ateityje vis mažiau lietuvių jaus sąnarių keliamą diskomfortą. Kineziterapeutai šį preparatą rekomenduoja visiems, kurie turi sąnarių problemų. Tiesa, per keletą metų „TriCollagen“ linija gerokai išsiplėtė ir šiandien jau galima įsigyti specializuotu preparatu vyrams, vaikams, nėščioms ir maitinančioms mamos bei kt.

Trikolagenas

Pasak M. Jakimavičiaus, neįtikėtino populiarumo sulaukęs „TriCollagen“ linija niekada nebuvo ir nebus orientuota grožio kultui skatinti, greičiau, tai kiekvieno iš mūsų sveikatos ir geros savijautos garantas.

Daugiau atsiliepimų apie trikolageno produktus ir sveikatinimo projektus rasite www.trikolagenas.lt arba „FenoQ TriCollagen“ Facebook paskyroje!