Kur Jūs pirmą kartą išgirdote apie šį produktą?

Pirmiausia, žinojau, kad ColonWell vartoja mano vyro mama, kuri pasiekė išties labai gerų rezultatų. Vėliau Facebook platformoje pamačiau, kad Mažeikiuose vyks ColonWell projektas, galvoju – laikas pabandyti.

Kokiu tikslu dalyvauti projekte ryžotės Jūs?

Pagrindinis mano tikslas – atsikratyti papildomų kilogramų. Norėjau turėti daugiau energijos, nes jausdavau nuolatinį nuovargį ir apatijos jausmą.

Papasakokite, kaip atrodė Jūsų draugystės su „ColonWell“ pradžia?

Pats pirmasis pojūtis jau po dviejų dienų – lengvumas. Toks geras jausmas! Paskui pradėjo nebepūsti pilvo. Taip pat seniau rytais jausdavau lengvą rūgštelės kilimą, graužimo jausmą stemplėje, – ir tai susitvarkė. Žarnyno veikla normalizavosi, jaučiau, kad visas organizmas pradėjo valytis.

Kaip „ColonWell“ sekėsi vartoti toliau? Kokių pokyčių savyje pastebėjote?

Praėjus porai savaičių, pradėjau išgerti daugiau vandens, paskui atsirado žymiai daugiau energijos, nukrito keturi kilogramai, – kuo pati negalėjau patikėti! Natūraliai pradėjau nenorėti saldumynų: paragauju mažą porciją ir, atrodo, nebesinori, – „ColonWell“ pripildo organizmą... Net pačiai keista – anksčiau net atsispirti saldėsiams negalėjau, o dabar jų organizmas tiesiog nebenori. Pradėjus vartoti ColonWell, sumažėjo mano apimtys, atsirado net talija, ženkliai pagerėjo mano poilsio kokybė miego metu.

Rodos, užlieja energijos pliūpsniai darbams nuveikti. Net keista, kad toks žolelių mišinys padeda taip puikiai jaustis. Tad labiausiai ir džiugina tai, kad atsirado gera nuotaika, energijos pliūpsnis, kad pagaliau jaučiu, kad galiu kažką nuveikti. Pasirodo, šitas projektas gali ir nuotaiką pakelti!

Į projektą jungiausi vien tam, kad numesčiau svorį, o šitokią puokštę dovanų šitas projektas man padovanojo... Net nesitikėjau, kad manęs laukia tokie proveržiai. Jeigu ne šis projektas, pati nebūčiau pasiryžusi pati dėl savęs šitaip stengtis. Žinoma, būčiau galėjus nusipirkti ColonWell ir vartoti pati, bet projektas buvo paskata nenuvilti savęs ir kitų žmonių, kurie buvo projekte. O ir projekto dovanos skatino nepasiduoti ir iš tikrųjų laikytis nuoseklumo.

O ar bandėte kitus sveikatos gerinimo ar lieknėjimo būdus anksčiau?

Taip, tačiau su sveikesne mityba ištempdavau tik vieną kitą savaitę: juk reikia ir šeimai gaminti, sau atskirai, – dietinių patiekalų juk niekas nenori. Bandydavau ir protarpinį badavimą, tačiau nuolat nusvirdavo rankos.

Edita Stonkutė

Taip pat bandžiau nusipirkti ir gerti ColonWell pati – deja, nebuvo pasiryžimo mišinį gerti sąžiningai, nuolatos, o jeigu nori rezultatų, reikia turėti nuoseklią sistemą. O čia, projekte, atrodo, ir valgydama viską, ir be didelių pastangų galėjau pasiekti puikių rezultatų. Tiesiog dėkoju Dievui, kad tas projektas atėjo į Mažeikius.

Ar pasikeitė Jūsų kasdienybė į savo gyvenimą įtraukus „ColonWell“?

Tikrai taip. Vaikštau daugiau lauke, išgeriu žymiai daugiau vandens, – pats organizmas prašo, norisi gurkšnoti nuolatos, taip pat suvalgau kur kas mažesnį kiekį angliavandenių. Be to, projekto vadovas Mantas mus išmokė – pirmiausia lėkštėje suvalgykite daržoves, o jau paskui tai, kas lieka. Tad kartu su Colonwell gyvenime tikrai atsirado sveikesnio gyvenimo rutina.

Ar turite planą, ką darysite, kad šie pasiekimai nebūtų vienkartiniai?

Pagal mano vyro mamos pavyzdį žinau, kad tie numesti kilogramai ir nebegrįžta (ji numetė 20 kilogramų, o jie nebegrįžo net ir nustojus vartoti ColonWell). Tad nebijau, kad numestas svoris sugrįš, tačiau vartoti ColonWell nenustosiu, nes man šis produktas suteikia energijos, pakelia nuotaiką. Planas toks – vartosiu tol, kol ši Žemė mane nešios!

Ką pasakytumėte žmonėms, dar tik pradedantiems sveikatingumo kelionę?

Palinkėčiau nenuleisti rankų ir laikytis savo užsibrėžto plano. Tai nėra taip sunku – tik šaukštelis ColonWell ir stiklinė vandens į naujo gyvenimo kokybę!

Editos istorija įrodo, kad svarbu ne tik vartoti „ColonWell“, bet ir turėti stiprų palaikymą iš aplinkinių. Jei ir Jums sunku ryžtis pokyčiams, dalyvaukite sveikatinimo projektuose ar pasisemkite motyvacijos iš kitų ColonWell vartotojų „Facebook‘o“ paskyroje ar interneto svetainėje www.colonwell.lt