„Rojaus maistas“: premium kokybės maistas tikriems gurmanams!

Lietuvoje, kaip ir Vakarų pasaulyje, pastebima tendencija, jog žmonės tampa vis išrankesni ir dėmesingesni savo maisto racionui, o taupydami laiką ieško nišinių vietų, kur galėtų įsigyti jau paruoštą maistą savo namams.

Rojaus maistas

Sostinės prekybos centro „Panorama“ išskirtinėje „Gourmet“ zonoje įsikūręs „Rojaus maistas“ siūlo virš 500 delikatesų iš daugiau kaip 70 šalių. Kiekvieną savaitę galite atrasti delikatesinių produktų už specialią kainą. Tai – premium kokybės maistas tikriems gurmanams!

Čia visada rasite šviežios rinktinės žuvies (rinktinės žuvies filė iš Islandijos, lašiša iš Škotijos aukštikalnių), jūrų gėrybių, mėsos – jautiena, veršiena, taip pat ėriena iš Eifelio nacionalinio parko, kiauliena, paukštiena iš atrinktų geriausių Europos žvejų ir ūkininkų. „Rojaus maistas“ parduotuvėje-bistro galėsite įsigyti ne tik žaliavos maistui ruošti, bet ir vietoje gaminamų produktų – čia kepama Pekino antis, kukurūziniai viščiukai, troškinama jautienos išpjova iš Argentinos, Duroc paršelio šonkauliai, ėrienos blauzdelės iš Airijos ir Naujosios Zelandijos. Prie šių skanumynų skoningai patiekiami lietuviški burokėliai su balzaminiu actu ir Dižono garstyčiomis. Taigi, „Rojaus maiste“ įsigiję šefo paruoštos keptos antienos ar jūrų gėrybių, o gal žuvies, patenkinsite net įnoringiausiųjų įgeidžius.

Visada yra galimybė iš anksto užsakyti šviežių ir paruoštų produktų tiek jūsų ypatingai progai, tiek artėjančioms žiemos šventėms, tiek įprastai vakarienei su šeima. Jei ketinate išties priblokšti artimuosius ir palepinti juos nepamirštama vakariene, čia pat galite įsigyti šviežių ar virtų aštuonkojų...

Teikiantiems pirmenybę klasikai, „Rojaus maistas“ Kūčių stalui siūlo išskirtinės kokybės ekologišką „Matjes“ silkę su bulvytėmis ir lietuviškais burokėliais, pagardintais balzaminiu actu ir Dižono garstyčiomis, taip pat premium kokybės lašišą, sūdytą pagal specialų receptą. Na, o Naujųjų sutikimui trokštantiems daugiau gurmaniškų patirčių bei rafinuotumo, – virtą aštuonkojį, kurį įmonė gauna šviežią ir verda vietoje.

www.rojausmaistas.lt

www.facebook.com/RojausMaistas

www.instagram.com/rojaus_maistas

________________

„Naturalia Ūkis“: aukščiausi mėsos kokybės standartai

Laiko patikrintose ir klientų vertinamose „Naturalia Ūkis“ parduotuvėse rasite Lietuvos ūkyje užaugintų mėsinių gyvulių ir paukščių šviežios mėsos, taip pat aukščiausios kokybės mėsos gaminių. Kelioliką metų skaičiuojanti auginimo ir mėsos pardavimo patirtis, šiandien įmonei leidžia pateikti šviežiausią, kokybiškiausią, natūraliausią – švariausius mėsos standartus atitinkančią produkciją. Svarbu ta, jog gyvuliai negydomi antibiotikais, nešeriami kombinuotais pašarais. „Naturalia Ūkis“ mėsos produktai sulaukė didžiulio pasisekimo dėl natūralios sudėties ir skoninių savybių, aukščiausių kokybės standartų. Parduotuvėse galima rasti šviežios Šarolė, Belgų mėlynųjų, Angusų ar Limuzinų veislės jautienos. Taip pat siūloma šviežia veršiena, kalakutiena, laisvai auginamų mėsinių vištų, kurios pešamos rankomis, mėsa.

Naturalia Ūkis

Atsižvelgiant į klientų prašymus, kas savaitę atnaujinamas ekologiškų šviežių vaisių bei daržovių asortimentas. Prekiaujama ypač tyru alyvuogių aliejumi, itališkais makaronais, padažais, užtepėlėmis, marinuotomis daržovėmis, tradicinėmis duonelėmis, alyvuogėmis, šviežiais ir brandintais sūriais. Mėsai pagardinti „Naturalia Ūkis“ lentynose galite rasti ekologiškų ir gurmaniškų padažų, prieskonių, marinatų. Krautuvėlėse atrasite ir kitų Lietuvos ekologinių ūkių produkcijos: vištų ir putpelių kiaušinių, pieno produktų, medaus.

Specialiai žiemos šventėms auginamos antys ir žąsys. „Naturalia Ūkis“ konsultantai galės pasiūlyti jūsų skoniui tinkamą kepsnį, jo receptą. Taip pat visus kalėdinius kepsnius (ėrienos, veršienos, jautienos, kiaulienos, elnienos ) jūsų užsakymu galima būtų specialiai marinuoti. Na, ir kaip gi kalėdinis stalas be „Naturalia Ūkis“ klientų pamėgto topinio ėrienos-jautienos kepenėlių pašteto, triušienos šaltienos, ypatingo skonio sūrių, užtepėlių ar padažų?

Čia galite rasti ir specialų kainoraštį maisto užsakymui į namus: www.naturalia.lt

www.facebook.com/naturaliakrautuvele/

www.instagram.com/naturalia_ukis/?hl=en

________________

„Sorpreso.lt“: viskas jūsų kavos ritualui

Kava – ypatingas gėrimas, jai nėra abejingų. Apie kavą visame pasaulyje kalba daugiau, nei apie bet kurį kitą gėrimą. Išties, kava apie save kuria ypatingą, intriguojančią aurą. Gal todėl, kad šis gėrimas mus jungia, skatina, motyvuoja, žadina? Ji sodri ir turtinga, nes vieno gurkšnio metu mes turime galimybę pajausti daugiau kaip 1000 poskonių. Kava tampa priežastimi susitikti su mylimu žmogumi ar geru draugu Ji motyvuoja mus nuveikti ką nors didingo. Ir ji pažadina mus šios akimirkos stebuklui. „Wake up for a day“, – sako mums „Sorpreso“ kava. Aukščiausios kokybės mišiniai ir rūšinės kavos visuomet šviežiai skrudintos, kad mūsų akimirkos taptų turtingos, įspūdingos ir kupinos gyvenimo stebuklo atradimų! Tad pabuskite gyvenimui su „Sorpreso“ kava!

Sorpreso.lt

„Sorpreso.lt“ puslapyje taip pat galite rasti naturalių rankų darbo itališkų saldumynų „Antica Torroneria Piemontese“ iš nuostabaus Piemonte regiono. Šie gurmaniški saldėsiai pagaminti be glitimo, skonio stipriklių, atitinkanys aukščiausius kokybės standartus. Ką ir bepasakysi: tisiog sukurti mėgautis...

Arbatos mėgėdjams siūloma „Ronnefeldt“ – pirmojo derliaus, pilno lapo arbata skirta arbatos mėgėjams vertinantiems išskirtinį skonį. Palepintos saulės spindulių, šviežio vėjo ir gaivaus oro gūsių arbatžolės ypač kruopščiai surenkamos rankomis, rūšiuojamos pagal aukščiausius kokybės standartus. Būtent tai užtikrina įsimintiną arbatos aromatą ir skonį, kurį pamėgsite nuo pat pirmojo gurkšnio. „Ronefeldt“ arbatą renkasi reikliausi arbatos mėgėjai, prabangiausi pasaulio viešbučiai, kavinės ir restoranai.

„Sorpreso.lt“ rasite dovanų kavos, arbatos ir išskirtinių saldėsių mėgėjams!

www.sorpreso.lt

www.facebook.com/SorpresoCoffeeShop

www.instagram.com/sorpresocoffeeshop

_______________

„Ciao Sole“ – itin stilingoms kavos popietėms

„Ciao Sole“ – tai ne tik ypatingo skonio kavos kapsulės, bet ir aksesuarai bei priedai jūsų išskirtinei kavos zonai. Dabar kavos popietė gali būti ir itin stilinga! Nuo estetiškų produkcijos pakuočių iki aukščiausios kokybės kavos skonių – kvapniais aromatais nuspalvinta elegancija nuo šiandien jus lydės kiekviename žingsnyje. Tad siūlome pasinerti į naujos istorijos pradžią ir su šeimos nariais, kolegomis ar svečiais dalintis idėjomis prie kavos puodelio – visa „Ciao Sole“ komanda trokšta dirbti jums!

Ciao Sole

„Ciao Sole“ – tai išskirtiniai produktai, o „Ciao Sole Professional“ – tai modernių kapsulinių kavos aparatų ir priedų nuomos paslauga. Abu šie prekių ženklai gimė iš dviejų bendraminčių, mėgstančių kavą, draugystės. Ieškodami geriausių skonių ir aromatų derinių jie aplankėme geriausius Florencijos kavos meistrus, praleido ne vieną valandą bendraudami su Italijoje gyvenančiais kavos profesionalais, ieškojo optimaliausių variantų kavos kapsulėms bei pakuotėms. Produktus, pažymėtus „Ciao Sole“ prekių ženklu, jau spėjo įvertinti netgi tokie viešbučiai, kaip „Pacai” ir „Vanagupė”.

Pristatome „Ciao Sole“ aukščiausios kokybės, pilnai aliumines kavos kapsules!

Aliuminis, kaip žaliava, yra draugiškesnis gamtai už plastiką ir suyra maždaug 10 kartų greičiau. Kava supakuojama į sandarias aliuminines kapsules, kurios sudaro barjerą,nepraleidžiantį deguonies, šviesos, ultravioletinių spindulių ir vandens garų. Nuo atmosferos poveikio apsaugota kava daug ilgiau išlieka šviežia ir kvapni. Šiandien „Ciao Sole“ kavos kapsulės yra tinkamos tik „Nespresso” kavos aparatams (jų galima įsigyti daugiau nei 80 parduotivių visoje Lietuvoje). Tačiau asortimentą netrukus papildys ne tik naujosios pastariesiems aparatams tinkamos kapsulės, bet ir tiksiančios „Dolce Gusto” kavos aparatams.

„Ciao Sole“ kavos kapsulių, šiandien esančių rinkoje, skoniai:

„Lungo Delicato”– saldaus aromato, švelnios tekstūros, sukurtos iš 100 proc. arabika kavos pupelių. Specialiai lungo kavai gaminti skirtos kavos kapsulės, kvepiančios skrudintais javais ir praturtintos lengvu karamelinių vaflių prieskoniu, sukurs įsimintiną kavos gėrimo ritualą.

„Espresso Intenso” – nuo pirmo gurkšnio turtingos tekstūros, palaipsniui

atsiskleidžiančios stipriu kakavos skonio ir aromato užtaisu bei subtilia greipfrutų užuomina.

„Ristretto” kavos kapsulės, pripildytos 100 proc. arabika kavos pupelių mišinio, nustebins jūsų skonio receptorius turtinga tekstūra, įmantriu skoniu bei tobulai atsiskleidžiančiomis sodriomis riešutų ir šokolado natomis.

* Šios kavos kapsulės yra tinkamos tik „Nespresso” kavos aparatams.

Oficialioje parduotuvėje: www.ciaosole.lt/parduotuve dabar vyksta kalėdinės akcijos! Visai produkcijai –15 proc., o perkant nuo 24 dėžučių, kavos kapsulėms taikoma net 35 proc. nuolaida. Produkcija pristatoma saugiai ir greitai – per 1-2 d.d..

Daugiau informacijos rasite ir www.facebook.com/ciaosole

____________________

„Puiki kava” kviečia atrasti ir pamėgti naujus kavos skonius

Karantinas – ne kliūtis atsisakyti mėgstamų malonumų! Jaukiuose namuose galite pasimėgauti skaniu maistu bei mėgstamos aromatingos kavos puodeliu...

Puiki kava

„Puiki kava” rūpindamasi, kad jūsų apsipirkimai būtų saugūs, sukūrė elektroninę parduotuvę, kurioje galite rasti įvairiausių kavos rūšių. Nuo rūšinių kavos pupelių iš Brazilijos, Vietnamo ar Tanzanijos iki tradicinių espresso ar arabikos kavos mišinių.

Kalėdinis periodas – puiki proga išbandyti daugiau kavos rūšių ir atrasti savo mėgstamiausią. Su specialiu kodu „puiki kava” elektroninėje parduotuvėje eshop.puikikava.lt gausite 15 proc. nuolaidą savo apsipirkimui bei galėsite mėgautis puikia kava.

„Puikios kavos” ekspertai pataria: norėdami susikurti kalėdinę nuotaiką jūs galite savo mėgstamą kapučino kavą pagardinti žiupsneliu cinamono bei tarkuoto juodojo šokolado trupinėliais. Taip pat nepamirškite, jog kava puikiausiai tinka pagardininti įvairius desertus.

„Puiki kava” gaminamai produkcijai kelia tik aukščiausios kokybės
reikalavimus. Šiai įmonei priklauso tokie prekių ženklai, kaip „PUIKI KAVA ”, „PERFECT TEA”, „DOCTOR KALKER ”.

Daugiau informacijos: eshop.puikikava.lt, https://m.facebook.com/puikikava,
www.instagram.com/puikikava

_______________

„Sraigė ir varlė“ – leiskite būti nustebinti

Kiekvieno mūsų skonis – ypatingas ir unikalus, tačiau meilė maistui ir jo ruoša visiems dovanoja tą patį džiaugsmą!

Sraigė ir varlė

„Sraigė ir Varlė“ gimė kaip gourmet tipo restoranėlis pačioje Vilniaus širdyje, ir augo, tobulėjo kartu su mūsų draugų ir klientų alkiu maisto naujovėms, smalsumu atrasti, troškimu ragauti bei dalintis. Nuo šiol dvi draugės – viena lėta, kita šokli – „Sraigė ir Varlė“ – keliauja po visą Lietuvą. Na, o virtuali „SraigeirVarle.lt“ parduotuvė siūlo tiek produktus, skirtus mėgautis lėtai, po kąsnelį, tiek tokius, kurių paragavus norisi iš karto stryktelėti nuo kėdės.

„Mūsų elektroninėje parduotuvėje yra tokių dalykų, kurių šiaip paprastame prekybos taške nerastumėte. Tai, kuo norime pasidalyti, patikrinam, išbandom, pamilstam. Visada rekomenduoju išbandyti tobulą „Carletti“ aliejų, „Gocce“ balzaminį actą, prancūziškus „Deret“ sūrius ir sviestą. Labai didžiuojamės tuo, ką patys sukuriam: čia siūlome įsigyti mūsų išskirtinio rūkyto ar marinuoto šamo, pačių skrudintos įvairiagrūdės granolos“, – teigia „Sraigė ir Varlė“ įkūrėja, gurmaniško maisto žinovė Almena Dankienė.

Internetinė gurmaniškų maisto produktų platforma „SraigeirVarle.lt“ šventėms yra parengusi specialių pasiūlymų. Tarkim, galite užsisakyti Kūčių vakarienę į namus: „Matjes” silkės ir keltų burokėlių užkandis, švieži upėtakio ikrai su avokado kremu krepšeliuose, įvairių skonių pyragėliai, naminiai kūčiukai, kisielius, o kaip karštas patiekalas – žuvis Dorada su žolelėmis. Žiemos švenčių stalui idealiai tiks marinuota antis su portveine mirkytais obuoliais, šviežios baltakojės blyškiosios krevetės, šokoladinis pyragas su likeryje mirkytomis uogomis. Šioje elektroninėje parduotuvėje jūsų lauks ir gurmaniški dovanų rinkiniai, kuriuos apsidžiaugs gavę jūsų artimieji.

www.sraigeirvarle.lt

www.facebook.com/sraigeirvarle.lt

www.instagram.com/sraige_ir_varle/

___________________

„Mon Ami“ – visa tai, be ko švenčių stalas neįsivaizduojamas

Tradicijas puoselėjanti „Mon Ami“ kepyklėlė didžiuojasi, galėdama jau 10 metų kasdien pasiūlyti tik pačią šviežiausią, tikrą, su natūraliu raugu keptą duoną, be kurios švenčių stalas sunkiai įsivaizduojamas! Ruginė duona su kanapių sėklomis – tai tradicinė natūralaus raugo duona, kurią kepė dar mūsų senoliai. Joje gausu gerųjų bakterijų, raugas duonai suteikia išraiškingą skonį ir aromatą, taip pat ji nepaprastai maistinga, soti ir turinti daugybę skaidulų. Duoną „Mon Ami“ meistrai praturtino traškiomis kanapių sėklomis, kurios yra ne tik nepaprastai maistingos, bet ir turi daugybę teigiamų savybių, be to, tai puikus baltymų šaltinis. Na, o ieškantys sveikesnės maisto alternatyvos, kvietinę duoną dažnai stumteli į šalį, tačiau tik ne tada, kai ji kepama iš spelta miltų su natūraliu raugu. „Mon Ami“ kepyklėlėje kepama „sourdough“ spelta miltų duona su kanapių sėklomis tinka net ir dietinei mitybai.

Mon Ami

Na, o kokios gi šventės be kūčiukų! „Mon Ami“ kūčiukai išsiskiria ypatingu smulkumu. Jie kepami iš rinktinių aukščiausios kokybės miltų su namine grietine ir mėlynosiomis aguonomis. Tokie mažyčiai, traškūs ir gardūs – tai kruopščių meistrų rankų darbo rezultatas.

„Mon Ami“ kepyklėlė didžiųjų metų švenčių stalui siūlo skanėstus, be kurių šventės... net ne visai tikros. Pirmiausia tai – klasikinis, visų labai mėgstamas sluoksniuotas aguonų pyragas – tikra kalėdinio stalo puošmena. Šį pyragą „Mon Ami“ meistrai gamina iš sviestinės sluoksniuotos tešlos, o gausiame įdare – tiesiog nesuskaičiuojamas kiekis aguonų. Ir taip – kiekviename kąsnyje! Pyragas paskaninamas, jį gausiai apliejant pačių virta karamele.

Ir žinoma, stalo karalius – tortas. Legendinis „Mon Ami“ kepyklėlės meistrų „Napoleonas“ , kuris jau tapo tarsi jos garbės vėliava. Šis tortas kalba pats už save: daugybė neįtikėtinai trapių sviestinių lakštų, gardus vanilinis kremas, nusagstytas citrinos lašais ir saldžiarūgštė naminė serbentų uogienė. Kąsnelis šio torto sužadina visus receptorius, nustebina laukta, tačiau netikėtai stipria skonių darna ir dangišku subtilumu.

www.monami.lt

www.facebook.com/monamikepyklele

www.instagram.com/monamikepyklele

Užsakymo nr.: PT_86021683