Patogi lova – visa ko pagrindas

Vienas svarbiausių daiktų vaiko kambaryje, be abejonės, yra lova. Ji padeda pasirūpinti geru miegu, kuris yra labai reikalingas jauno organizmo vystymuisi. Tyrimais įrodyta, kad miegas ne tik tiesiogiai veikia laimės jausmą, bet ir daro įtaką vaiko budrumui, dėmesiui, pažinimo veiklai, nuotaikai, atsparumui, žodyno įsisavinimui, mokymuisi bei atminčiai.

Rinkdamiesi lovą, atidžiai įvertinkite jos matmenis. Šie turėtų atitikti vaiko ūgį. Akivaizdu, kad per maža lova nebus patogi. Taip pat atkreipkite dėmesį į čiužinį. Ypač svarbu, kad jis padėtų palaikyti taisyklingą stuburo padėtį. Prie kūno judesių prisitaikantis čiužinys suteikia reikiamą atramą skirtingose kūno vietose. Dar vienas kriterijus, kurio reikėtų nepraleisti, tai čiužinio pralaidumas orui. Ši savybė padės užkirsti kelią drėgmės kaupimuisi gaminio viduje ir užtikrinti vėsą miego metu. O tam, kad palaikyti švarią miego aplinką būtų kuo lengviau, rekomenduojama rinktis čiužinį su nuimamu užvalkalu, kurį būtų galima skalbti.


Žinoma, norisi, kad vaiko lova būtų ne tik patogi, bet ir stilinga. Šiandien tai lengvai suderinama. Magrės baldų asortimente esančios pritaikytos įvairiems skoniams. Nuo klasikinio iki modernaus – sau patinkantį dizainą lengvai ras kiekvienas. Ypatingo dėmesio vertos žymaus vaikiškų baldų gamintojo Cilek lovos. Daugelyje jų integruotos USB jungtys, kurios leidžia patogiai įkrauti telefoną arba gulinti lovoje naudotis planšetiniu kompiuteriu. Ir tai tik vienas iš privalumų! Spauskite ant aukščiau pateiktos nuorodos ir atraskite daugiau.

Mokymuisi pritaikyta erdvė – maksimaliam komfortui

Norint sukurti kambarį, kuris būtų pritaikytas mokslams, būtina pagalvoti apie rašomąjį stalą ir prie jo derančią kėdę. Renkantis šiuos baldus, taip pat kaip ir lovą, svarbu atsižvelgti į vaiko ūgį. Tiek stalo, tiek kėdės matmenys turėtų jį atitikti. Tokiu būdu bus užtikrinama taisyklinga vaiko laikysena.

Mokantis, patogu, kai viskas būna po ranka. Todėl rekomenduojama rinktis tokį stalą, kuriame būtų pakankamai vietos daiktams, tokiems kaip knygos, sąsiuviniai ir kiti mokymosi reikmenys, susidėti. Prie daugelio rašomųjų stalų galima priderinti papildomas lentynas. Tai puikus sprendimas, kai nebeužtenka stale esančių stalčių ir lentynų.

Norite sukurti vaikų kambarį, kuriame mokymuisi skirta erdvė nepriekaištingai derėtų su likusia kambario dalimi? Su Cilek baldais tai įgyvendinsite itin lengvai. Viskas, ką reikia padaryti, tai išsirinkti labiausiai patinkančią kolekciją. Joje rasite visus vaikų kambariui reikalingus baldus: lovą, rašomąjį stalą, kėdę, naktinę spintelę, spintą, lentyną ir dar daugiau. O visiškai išpildyti interjerą padės nepriekaištingai derantys aksesuarai, tokie kaip stalinis arba lubinis šviestuvas, kilimas, lovatiesės komplektas ir užuolaidos. Puikus rezultatas – garantuotas.

Patogus daiktų laikymas – daugiau tvarkos kambaryje

Ko jau ko, tačiau daiktų vaiko kambaryje tikrai netrūksta: drabužiai, žaislai, mokymosi reikmenys ir taip toliau. Dažnai jie yra pagrindinė netvarkos priežastis. O tai nėra vien estetinė problema. Tyrimais įrodyta, kad netvarka neigiamai veikia mūsų smegenis – išeikvoja pažinimo išteklius, sumažindama gebėjimą sutelkti dėmesį.


Tam, kad išvengti jos būtų lengviau, rekomenduojama pasirūpinti, kad kambaryje būtų pakankamai vietos daiktų laikymui. Idealus pasirinkimas gali būti lentynos, komodos, spintos ir spintelės. Taigi išsirinkite norimą baldą ar baldus ir pasirūpinkite, kad kiekvienas daiktas vaiko kambaryje turėtų savo vietą.

Tegul artėjantys mokslo metai Jūsų atžaloms būna kuo lengvesni. Jau dabar galite pasirūpinti, kad vaiko kambaryje būtų viskas, ko reikia – nuo baldų iki aksesuarų. Išsirinkite norimus gaminius iš plataus Magrės baldų asortimento. Jie padės sukurti patogų ir stilingą vaiko kambarį.