Daugiau apie „Festool“ CSC SYS 50 skaitykite šiame straipsnyje ir interneto svetainėje: .

Akumuliatorinis stalinis diskinis pjūklas CSC SYS 50 yra unikalus dėl preciziško ir pažangaus pjovimo parametrų reguliavimo, plataus taikymo, kompaktiško ir gerai apgalvoto dizaino. Šis pjūklas yra nepamainomas atliekant visus vidaus apdailos, dailidės, grindų montavimo darbus. Pjūklo ekrane galima 0,1 mm tikslumu nustatyti pjovimo gylį ir kampą – tai garantuoja šimtaprocentinį kiekvieno pasikartojančio pjūvio tikslumą. Net sudėtingiausius pjūvius galima atlikti maksimaliai tiksliai, naudojant tvirtą ruošinių fiksavimo sistemą, kurią sudaro lygiagreti atrama, kampinė atrama ir pastūma.

Pažangus pjovimo parametrų reguliavimas

Pagrindinis CSC SYS 50 privalumas yra skaitmeninis ekranas su patogiu valdymo ratuku ir dviem šoniniais mygtukais. Ekrane galima net 0,1 mm tikslumu nustatyti pjovimo gylį ir kampą bei pasirinkti apdirbamai medžiagai tinkamą apsukų skaičių dar prieš pradedant pjovimą. Be to, vos keliais žingsniais pjūklo atmintyje galima išsaugoti iki keturių pjovimo disko padėčių.

 CSC SYS 50 ekrane galima greitai ir tiksliai sureguliuoti pjovimo gylį ir kampą

Prilygsta stacionarioms formatinio pjovimo staklėms

Naujasis CSC SYS 50 įtikina ne vien kompaktiškumu ir inovatyvumu, bet ir „Festool“ įrankiams būdingu aukščiausios klasės tikslumu. Dėl pjūklo konstrukcijos ypatybių ir preciziškos fiksavimo sistemos pjovimo rezultatai prilygsta stacionarių diskinių staklių pjovimo kokybei ir tikslumui. Atliekant įstrižus pjūvius nuo –70° iki +70° kampu itin tiksli CSC SYS 50 kampinė atrama yra optimaliai išlygiuojama ir užfiksuojama per pastūmos griovelį. Taip pat ypač tiksliai atliekami ir lygiagretūs bei kampiniai pjūviai dėl sklandžiai slankiojančios pastūmos ant rutulinių guolių. Dar daugiau, šiuo pjūklu galima atlikti net iki –10° kampinius pjūvius ribotame 35 mm pjovimo gylio diapazone.

Galingas tarsi elektrinis pjūklas

Pjūklo maksimalią galią užtikrina bešepečio variklio ir dviejų 18 V akumuliatorių derinys. Dėl 6800 min-1 sukimosi greičio pjovimo darbai atliekami ypač greitai, pasiekiant tobulus rezultatus. Su CSC SYS 50 net medienos masyvą galima pjauti taip pat našiai, kaip su elektriniu pjūklu. Kad pjovimo metu kiltų kuo mažiau dulkių, prie CSC SYS 50 galima prijungti akumuliatorinį „Festool“ dulkių siurblį arba specialų išorinį dulkių surinkimo maišelį.

 CSC SYS 50 – tai mobili sistema tiksliam pjovimui statybvietėje

Mobili sistema tiksliam ir patogiam pjovimui bet kurioje statybvietėje

Norint pjovimo darbus statybvietėje organizuoti kuo patogiau, CSC SYS 50 galima naudoti kartu su specialiai sukurtu pjūklo stalu UG-CSC-SYS. Jis akimirksniu nustato akumuliatorinį stalinį diskinį pjūklą į optimalų darbinį aukštį. Be to, pjūklo stalas yra sulankstomas ir turi ratukus, todėl yra naudojamas kaip vežimėlis pjūklui transportuoti. Dar viena praktiška detalė yra ta, kad pjovimo diskai, pleištai ir dulkių surinkimo maišelis yra saugiai laikomi pjūklo dėžės dangtyje – čia taip pat galima laikyti ir kampinę bei lygiagrečią atramą. Trumpai tariant, CSC SYS 50 yra mobilus sprendimas, garantuojantis tikslų ir patogų pjovimą bet kurioje statybvietėje.

Naująjį akumuliatorinį stalinį diskinį pjūklą CSC SYS 50 jau galima įsigyti „Festool“ prekybos partnerių parduotuvėse.

„Festool“ akumuliatoriniai įrankiai – daugiau nei „tik“ galia

Akumuliatorių technologija ir akumuliatoriniai įrankiai rinkoje labai populiarėja. Atsižvelgiant į šią tendenciją, „Festool“ atitinkamai plečia savo įrankių asortimentą. Tačiau „Festool“ gamintojui svarbiausia, kad įrankiai geriausiai atitiktų naudotojo poreikius, t.y. puikiai tiktų jų pritaikymui ir padarytų meistro darbą lengvesnį, saugesnį, geresnį. Šį siekį geriausiai atspindi naujieji „Festool“ 18 V akumuliatoriniai įrankiai kaip naujasis akumuliatorinis stalinis diskinis pjūklas CSC SYS 50, įgilinamasis diskinis pjūklas TSC 55 KEB ar akumuliatorinis gręžtuvas-suktuvas su kalimo funkcija „QUADRIVE“ TPC 18.