Renata sako, kad vokiškos prekės visada asocijuojasi su kokybe. „Visame pasaulyje puikiai žinoma, kad vokiečių gamintojų prekės labiausiai vertinamos dėl savo kokybės ir efektyvumo. Apskritai, Vokietija ir vokiečių tauta daugeliui asocijuojasi su tvarkingumu ir švara, tad ir mūsų asortimente yra lyderiaujančių vokiečių gamintojų buitinė chemija, kaip pavyzdžiui „Heitmann“, „Dettol“ ir kt.“, – sakė R. Tuomienė.

Parduotuvėse galima rasti įvairių, nematytų, originalių, o svarbiausią kokybiškų ir už prieinamą kainą vokiečių gamintojų priemonių plaukams, kūnui, prekių vaikams ir kūdikiams, valiklių namams ar priemonių skalbiniams, namų kvapų, šluosčių, taip pat kosmetikos ar net saldumynų skyrelį. Originalūs, nenuviliantys ir puikiai buityje pasitarnaujantys valikliai,skalbikliai, audinių minkštikliai bei kitos buityje reikalingos priemonės vienoje vietoje.

Šeimos verslo įmonė www.vokiskaprodukcija.lt išskirtinai šią savaitę skelbia akciją švaros priežiūros priemonėms ir siūlo įsigyti aukščiausios kokybės produkciją iš Vokietijos ir Didžiosios Britanijos. Internetinėje parduotuvėje rasite ne tik stebuklus darančius kalkių nuosėdų valiklius, viską valančias drėgnas servetėles, aromatu nustelbiančius skalbinių minkštiklius, bet ir tokių žinomų prekės ženklų kaip FAIRY,ARIEL,LENOR,PERSIL produktus. Verslo idėjos autorė trijų vaikų mama Renata pati išbando visas prekes, konsultuoja,pataria ir tik pačias kokybiškiausias prekes rekomenduoja klientams.