Pasiūlė rinkai modernius tvorų modelius

„Klientams gaminti ir įrenginėti tvoras pradėjome dar 2015 metais. Tada rinkoje nebuvo modernių tvorų modelių, todėl pradėjome bendradarbiauti su architektais, projektuotojais ir kartu sukūrėme unikalų tvoros modelį – kampu pasuktą metalinę tvorą „Šukos“, – prisimena Darius Špakauskas.

Šiandien UAB „Modernita“ gaminamos metalinės šukinės tvoros modelis „Elite“ yra vienas iš populiariausių visame įmonės asortimente.

Šis tvoros modelis pasižymi tuo, kad sukuria lengvumo įspūdį, puikiai atlieka apsauginę funkciją, tačiau kiemui suteikia daugiau šviesos, leidžia pajusti erdvės pojūtį. Šios tvoros modelis taip pat pasižymi ir didele variacijų įvairove: galima rinktis įvairaus dydžio tarpus tarp profilių, spalvą ir kitas ypatybes.

Tokio tipo tvoros modeliui sumontuoti nereikalingi tvoros stulpai, įprastai padedantys išlaikyti visą tvoros konstrukciją. Dėl šios ypatybės ši tvora sukuria iš žemės iškylančių strypų įspūdį.

Įmonės asortimente – platus tvorų modelių pasirinkimas

Metalinės šukinės tvoros – ne vienintelis įmonės gaminamų metalinių tvorų modelis. UAB „Modernita“ taip pat gamina metalines juostines, žaliuzių tipo ir net kalviškas metalines tvoras.

Įmonės asortimente galima rasti ne tik metalines, bet ir skardines bei segmentines kiemo tvoras.

Klientui neradus norimo tvoros modelio, įmonė imasi ir vienetinių projektavimo darbų.

„Šiandien klientams siūlome ne tik savo sukurtus modernių metalinių tvorų modelius, bet taip pat imamės ir unikalių, vienetinių užsakymų. Svarbiausia, kad klientas būtų patenkintas“, – tikina įmonės vadovas.

UABModernita“ tvoros yra gaminamos iš 60 x 40, 80 x 40, 80 x 20 mm profilio

UAB „Modernita“, norėdama išsiskirti iš didelio tvorų paslaugų tiekėjų rato, daug dėmesio skiria ne tik moderniam tvorų dizainui, bet ir aukštai gaminių kokybei.

Įmonė tvoras gamina iš 60 x 40, 80 x 40, 80 x 20 mm profilio, sustiprinto 60 x 60 mm rėmu. Profilių gruntavimo ir dažymo procesas taip pat atliekamas itin preciziškai ir atsakingai. Tvoros profiliai yra padengiami cinko fosfatu, o prieš dažymą gruntuojami specialiu „RIPOL“ gruntu, kurio dėka pagerėja sukibimas su milteliniais dažais. Dažymas atliekamas gamykliniu milteliniu būdu, o dažai profilį padengia ne mažesniu, nei 120 mk/m2 sluoksniu.

Ši technologija leidžia padidinti tvoros komponentų apsaugą nuo korozijos, o tai prailgina UAB „Modernita“ gaminamų tvorų tarnavimo laiką.

Pasirūpina ir garantiniu aptarnavimu

Ne veltui įmonė visiems savo gaminiams suteikia ir garantiją, ir garantinį aptarnavimą.

„Savo gaminamoms tvoroms ne tik suteikiame 5-10 metų garantiją, bet ir garantinį aptarnavimą, todėl nuo kliento pečių nukrenta daugybė rūpesčių. Jam nereikia ieškoti naujų meistrų, nes visu garantiniu aptaranavimu pasirūpina mūsų komanda“, – teigia Darius Špakauskas.

Darius Špakauskas

Gamina ne tik tvoras, bet ir kiemo vartus, vartelius, lauko duris bei garažo vartus

Įmonė neapsiriboja vien tvorų gamyba bei įrengimu. UAB „Modernita“ taip pat prekiauja ir savo gamybos kiemo vartais, varteliais, garažo vartais bei aliuminėmis namo lauko durimis.

Kiemo vartai ir varteliai yra neatsiejamas tvoros elementas, todėl savo klientams įmonė siūlo vienus populiariausių stumdomus ir atveriamus kiemo vartus bei įėjimo vartelius, kurie leidžia sukurti vientisą, išbaigtą tvoros vaizdą.

Kadangi į įmonę dažnai kreipiasi naujakuriai, statantys namus ir ieškantys ne tik patikimos tvoros, bet ir garažo vartų bei lauko durų, UAB „Modernita“ į savo asortimentą yra įtraukusi ir šiuos gaminius.

Namų saugumą ir komfortą padeda užtikrinti kokybiškos lauko durys, todėl jų gamybai UAB „Modernita“ skiria ypatingą dėmesį. Įmonės gaminamos aliuminio durys yra su iš 80 mm aliuminio profilių, su šalčio stabdžiu. Duryse esančiuose languose yra integruotas trigubo, itin saugaus stiklo paketas. Durų slenkstis yra su trigubu sandarinimu, todėl namai bus ne tik saugūs, bet ir šilti.

Įmonė taip pat gamina įvairaus dizaino pakeliamus garažo vartus, kurie gali būti pritaikomi ir klasikinės architektūros, ir itin moderniam namui.

Klientai ieško išmanių sprendimų

UAB „Modernita“ atstovas tarp naujakurių pastebi dar vieną tendenciją.

„Pastebime, kad klientai, norintys įsirengti tvorą, ieško modernių sprendimų garažo vartams, kiemo tvoros vartų ir vartelių atvėrimui. Sekame naujoves ir stengiamės jas pritaikyti savo produkcijai“, – teigia Darius Špakauskas.

UAB „Modernita“ savo klientams yra pasiūliusi galimybę valdyti įėjimo į namą duris, garažo vartus, kiemo vartus bei vartelius vienu, keturių kanalų pulteliu.

Taip pat įmonė gali pasiūlyti namo įėjimo kontrolę valdyti ir itin moderniu sprendimu – piršto atspaudu.

„Tai labai geras sprendimas tiems, kurie nenori nešiotis su savimi nuotolinio vartų valdymo pultelio, raktų ar įsiminti kodinio valdiklio kodo. Tereikės pridėti pirštą prie nuskaitymo įrenginio ir jis, atpažinęs naudotoją, atrakins namo duris ar atvers kiemo arba garažo vartus“, – sako Darius Špakauskas.

Per mėnesį klientams įrengia apie 20 tvorų

UAB„Modernita“ šiuo metu išgyvena nuoseklų augimą.

„Pastebime, kad žmonės yra pavargę nuo miestų, jie vis labiau keliasi į užmiestį, į ramesnius rajonus, perka gyvenamuosius namus, todėl tvorų poreikis sparčiai auga. Natūralu, kad daugėja užsakymų, didėja mūsų darbų apimtys. Matome tendenciją, kad mūsų augimas kasmet siekia apie 30 proc. Per mėnesį įprastai įgyvendiname nuo 10 iki 20 naujų tvorų projektų ir šis skaičius kasmet vis auga“, – pasakoja Darius Špakauskas.

Iš vienų rankų – daug greičiau

Pasak Dariaus Špakausko, galėdami pasiūlyti savo klientams platų gaminių (nuo tvoros iki garažo vartų) asortimentą, įmonė ne tik palengvina ir pagreitina naujakuriams įsikūrimą, bet ir didina savo konkurencinį pranašumą.

„Galėdami savo klientui pasiūlyti ne tik tvorą, kiemo vartus, vartelius, bet ir namo lauko duris bei garažo vartelius, palengviname įsikūrimą, sutaupome užsakovo laiką, nes pas mus jis gali gauti viską iš vienų rankų, o taip pat gali rinktis gaminius iš didelio prekių asortimento. Kadangi kitos įmonės negali pasiūlyti klientui tokio plataus ir kokybiško asortimento, dažnai laimime prieš konkurentus, nes klientas verčiau renkasi viską gauti vienoje vietoje, nei tai susirinkti iš trijų ar net keturių gamintojų ir pardavėjų“, – prisipažįsta UAB „ “ vadovas.

Tapo patikimi tvorų tiekėjai

Šiandien įmonės klientai yra ne tik norintys apsitverti namų kiemą, bet ir tvorų prekybininkai, statybų bendrovės bei tvorų montuotojai.

UAB „Modernita“ vadovas mano, kad tokia tendencija rodo pasitikėjimą įmonės produkcija.

„Tai, kad vis dažniau mūsų gaminamas tvoras ir kitus gaminius įsigyja statybų bendrovės, vystančios didelius nekilnojamojo turto projektus, prekybininkai ar tvorų montuotojai, įrodo, kad per savo veiklos metus, siūlydami savo klientams modernius, ilgaamžius, kokybiškai ir patikimai pagamintus gaminius, pelnėme gerą vardą. Tikrai vertiname tokį pasitikėjimą. Jis mus skatina dar labiau stengtis“, – sako Darius Špakauskas.

Paklaustas, kokie įmonės ateities planai, Darius Špakauskas – atviras. UAB „Modernita“, užsitikrinusi stabilų augimą ir klientų pasitikėjimą, tikisi dar labiau spartinti augimą ir plėstis į užsienio eksporto rinkas.