Redroad V17“ – lengvas, bet galingas

Kokybiškais gaminiais garsėjanti išmaniųjų buitinių prietaisų gamintoja „Redroad“ ruošiasi išleisti belaidį dulkių siurblį V17. Naujasis produktas išsiskiria šiuolaikinėmis technologijomis, puikiomis savybėmis ir pribloškiančia išvaizda.

Dėka stipraus įsiurbimo ir novatoriško dvigubo motorinio ritininio šepečio „Redroad V17“ puikiai tinka nuodugniam valymui. Didelė valomoji galia – dvigubai didesnis valymo efektyvumas.

„Redroad V17“ dvigubas motorinis ritininis šepetys turi du grindų valymo ritinėlius ir du kilimų valymo ritinėlius (visi jie lengvai išimami). Pavyzdžiui, kietoms grindims arba kilimams valyti galite naudoti du grindų valymo ritinėlius arba du kilimų valymo ritinėlius. Jei norite vienu metu valyti ir kietas grindis, ir kilimus, galite įdėti po vieną skirtingų tipų ritinėlį.

Dvigubu motoriniu ritininiu šepečiu su 360° pasisukančiais ratukais lengva manevruoti ir galima valyti sudėtingai išplanuotus namus. Norint išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas, jums nebereikia pakelti dulkių siurblio ar pasukti riešo.

Naujasis V17 yra dar vienas „Redroad“ prietaisas, kurio paskirtis – malonus, netriukšmingas ir asmeniniams poreikiams pritaikytas namų valymas.

Švaresni namai – gaivesnis oras

„Redroad V17“ įrengta trečios kartos filtravimo sistema „Mandala“. Įeinamasis H12 HEPA filtras saugo variklį ir pailgina jo tarnavimo laiką, o išeinamasis H13 HEPA filtras užtikrina išeinančio oro, kurį paprastai įkvepiate, švarą.

Filtrai gali sugaudyti iki 99,97 % smulkių 0,1 mikrono dydžio dalelių, įskaitant dulkių erkutes, pelėsius, žiedadulkes, naminių gyvūnų pleiskanas, ir taip apsaugoti kūdikius, rinitu ar astma sergančius žmones.

Taip pat galite pasirinkti HEPA filtro dangčio spalvą ir susikurti individualų spalvingą „Redroad V17“.

Jokio triukšmo namuose

Dulkių siurbliai paprastai laikomi triukšmingais mechanizmais, tačiau „Redroad“ triukšmo mažinimo srityje tikrai turi kuo pasidžiaugti, ypač savo kurta 9 pakopų sistema „Mandala“:

• Bešepetis variklis su magnetine pagalve mažina trintį ir triukšmą

• Polimerinė medvilnė „Mandala“ sugeria aukšto dažnio garsą

• Viršutinio išmetimo sistema kelia mažesnį vėją

• Dėl rezonanso kylantį triukšmą sumažina variklis su magnetine pagalve

• Aukšto dažnio garsą susilpnina optimizuotas pakartotinio oro srauto kanalas

• Dėl trinties kylantį triukšmą mažina kompaktiška konstrukcija

Tai – anaiptol ne visos išvardintos konstrukcinės priemonės, leidžiančios „Redroad V17“ triukšmą sumažinti iki 60 dB.

Stiprus įsiurbimas, priedų gausa

Svarbiausias dulkių siurblio parametras yra valomoji galia. Dulkių siurblyje „Redroad V17“ visos dalys ir priedai perprojektuoti taip, kad atitiktų aukščiausius kokybės standartus ir pakeltų valomosios galios kartelę.

Stiprus įsiurbimas

„Redroad“ daug dėmesio skiria patogiam ir švariam gyvenimui. V17, kuriam būdingas 120 000 sūk./min. besisukantis aukščiausios kokybės skaitmeninis bešepetis variklis su magnetine pagalve ir optimizuota oro kanalo konstrukcija, pasižymi stipriausiu įsiurbimu savo kategorijoje. Pagrindinio mechanizmo 450 W galia sukuria 155 AW įsiurbimo galią ir 26 500 Pa vakuumą. Tokia įsiurbimo galia yra didesnė, nei reikia kasdieniams namų valymo darbams. O kaip dėl nuodugnaus namų valymo? Dulkių siurbliui V17 tai – visai lengva užduotis.

Priedų gausa visiems valymo scenarijams

V17 priedai: ilginamasis vamzdis, pagrindinis šepetys (nuodugnaus valymo), plyšių antgalis (su LED lemputėmis pasislėpusioms dulkėms apšviesti), platusis antgalis ir žarna (tokioms nematomoms vietoms kaip automobilio dugnas ar stalčiaus vidus), motorinis erkučių šepetys (lovai ir sofai, pašalina 99,9 % įsiskverbusių erkučių ir gyvūnų pleiskanų), dulkių šepetys (klaviatūrai, užuolaidoms ir automobilių sėdynėms). Įrankių komplekto užtenka ne tik patalpoms, bet ir automobiliui valyti.

Lengvai valomas: neleiskite dulkių siurbliui apaugti nešvarumais

Po namų valymo išvalyti „Redroad V17“ visai lengva. Nešvarumus galite išpilti, paspausdami mygtuką. Jeigu bijote, kad gali atsirasti kvapas, kiekvieną savaitę galite atlikti nuodugnų valymą. Dulkių rezervuare yra nedidelis jo valymo šepetėlis. Viršutinį HEPA filtrą galima išimti ir išplauti šaltu vandeniu. Išdžiūvęs jis vėl bus kaip naujas. Visus ritininio šepečio ritinėlius taip pat galima išimti ir nuplauti tekančiu vandeniu.

Išmanesnis valymas

„Redroad V17“ turi spalvotą OLED ekranėlį, kuriame rodoma akumuliatoriaus įkrova, rezervuaro pripildymo lygis, 13 kalbų pateikiami priminimai apie atsarginių dalių keitimą ir pranešimai apie klaidas. Jeigu norite valyti nuolat nespausdami mygtuko, pagrindiniame skydelyje įjunkite įjungiklio fiksatorių.

Didelis akumuliatorius ir išmani konstrukcija leidžia valyti įvairius didelius plotus

Didesniems namams išvalyti reikia daugiau laiko. „Redroad V17“ pasižymi subalansuotu svoriu ir akumuliatoriaus veikimo laiku. Kompaktiškame 1,7 kg modelyje yra 2500 mAh ličio jonų akumuliatorius. Režimu „Eco“ jo įkrovos pakanka 60 minučių, taigi vienu kartu galima išvalyti 200 m².

Belaidžių dulkių siurblių akumuliatoriai taip pat dėvisi ir, jei siurblys dažnai naudojamas skirtingais režimais, praranda talpą. Ši problema dulkių siurblyje „Redroad V17“ išspręsta naudojant išimamąjį akumuliatorių. Taigi pasinaudodami atsarginiais akumuliatoriais galite dar pailginti valymo laiką.

„Redroad V17“ taip pat turi pažangią integruotąją akumuliatoriaus valdymo sistemą. Ji tiksliai stebi akumuliatoriaus įkrovą ir atitinkamai valdo iškrovą, vertina likusį veikimo laiką ir naudoja palaikomąjį krovimą.

Kad jums būtų ramu, „Redroad V17“ suteikiama ir 2 metų garantija.

Redroad G10“ – idealiai plaunantis nešvarumus ir pats išsivalantis

Šis išmaniosios eros plaunantysis dulkių siurblys-robotas greitai užkariavo miesto namų ūkių rinką. „Redroad“ savaime išsivalantis plaunantysis dulkių siurblys G10 išsiskiria puikiu valymo ir plovimo funkcijų deriniu, dėl kurio ant jūsų grindų neliks nė dėmelės.

Kad grindys po valymo būtų švarios, veikiant dulkių siurbliui-robotui reikia pasirūpinti, kad šluostas būtų švarus, taigi jį reikia dažnai išplauti. „Redroad G10“, išvalęs kiekvienus 10 m², įjungia savaiminio išsivalymo funkciją – automatiškai sugrįžta į stotelę išplauti šluosto. Čia šluostas dezinfekuojamas elektrolitiniu vandeniu, kad vėl būtų švarus, ir prietaisas tęsia valymą. Jums nebereikia niekuo rūpintis!

„Redroad G10“ turi ultragarsinį kilimų atpažinimo jutiklį, kuris automatiškai identifikuoja kilimą ir šluostą greitai pakelia 8 mm, kad nesudrėkintų kilimo, padidina siurbimo galią ir, kilime sukurdamas slėgį, jį efektyviai išvalo.

Daugelyje rinkoje esančių valymo robotų naudojami dvigubi besisukantys ir plaunantys šepečiai, o „Redroad G10“, vibruodamas 3000 kartų per minutę ir plovimo plokštę judindamas pirmyn ir atgal, imituoja rankinį šluostymą – taip padidinama plovimo valomoji galia ir efektyviai sprendžiama vandens likučių, liekančių po įprastinio plovimo, problema.

Kai visi namai išvalyti, G10 į stotelę sugrįžta atlikti paskutinio valymo, kuris baigiasi šluostų ir valymo įtaiso išdžiovinimu juos prapučiant, kad neatsirastų kvapų ir nesidaugintų bakterijos.

Galima lengvai pašalinti išdžiūvusias kavos dėmes, pieną, vandens dėmes, pėdsakus ir t. t. Be to, dėl vandens rezervuare įmontuoto elektrolitinio vandens modulio, nelieka jokių teršalų, nereikia jokių eksploatacinių medžiagų, nes naudojama stipriu sterilizuojamuoju poveikiu pasižyminti trečios kartos šluostų sterilizavimo technologija.

Išplauna 350 m² plotą

Plaunančiajam dulkių siurbliui labai svarbu stiprus įsiurbimas, ilgai veikiantis akumuliatorius ir didelis vandens rezervuaras. G10 įsiurbimo galia siekia 2800 Pa, tad surenkamos visų rūšių dulkės. Didelės talpos (5200 mAh) akumuliatorius leidžia nepriklausomai išvalyti 250 m² ir veikia iki 2,5 valandos. Sugrįžęs į stotelę, jis kiekvieną kartą automatiškai įsikrauna ir niekuomet neišsijungia. Dėl dvigubos konstrukcijos 4,5 l vandens rezervuaro 350 m² grindų plotą galima išvalyti vandens papildžius tik vieną kartą. Visai nesvarbu, kokio dydžio jūsų namai!

„Redroad G10“ taip pat turi tris valymo režimus, kuriuos naudotojai gali pasirinkti savo nuožiūra; 8 DTOF jutikliai leidžia tiksliai išvengti kliūčių, o naudojant LDS lazerio SLAM algoritmą greitai sudaromas žemėlapis. Šis siurblys išties taps profesionaliu partneriu valant namų grindis.