Geriausias laikas lovoje

Ieškodami lovos atkreipkite dėmesį ne tik į jos dizainą ir tinkamumą interjerui, bet ir į plotį. Jei miegate vienas, tačiau miegojimo padėtis primena žvaigždutę, pasirinkite lovą, kurios plotis būtų ne mažiau kaip 140 cm, kad būtų patogu miegoti bet kokioje padėtyje. Dviem asmenims, mėgstantiems miegoti plačiai, siūlome rinktis didžiausio pločio lovą – JYSK parduotuvėse yra net 180 cm pločio lovų. Papildomo komforto suteiks dydį ir individualius poreikius atitinkantis putų poliuretano ar spyruoklinis čiužinys.

Apsisprendę, kokio pločio lovos reikia, galite pagalvoti ir apie interjerą. JYSK siūlo medinius, metalinius ir audiniais aptrauktus lovų rėmus, prie jų galima pritaikyti ir putų poliuretano, ir spyruoklinius čiužinius. Didesniame miegamajame geriausiai tiks medinės lovos, kurios paprastai yra masyvesnės – erdvioje patalpoje lovos dydis ir natūrali spalva taps žvilgsnį traukiančiu akcentu. O mažesnei erdvei verta parinkti šviesų ir ne tokį išraiškingą baldą – jis derės prie bendro interjero ir miegamasis neatrodys užgrūstas. Taip pat apsvarstykite galimybę įsigyti Continental tipo lovą. Įsigydami šią lovą rėmą, čiužinį ir antčiužinį gausite kartu. Nebereikės nieko papildoma, kad patogiai miegotumėte. JYSK siūlo įvairaus dydžio ir skirtingos kokybės lygių Continental tipo lovų su įmontuotomis patalynės dėžėmis bei specialiai pritaikytais galvūgaliais. Taip negaišite laiko rinkdamiesi tinkamą lovos rėmą, groteles ir čiužinį.

Pasirūpinkite drabužiais – išsirinkite spintą ir komodą

Spinta yra neatsiejama namų dalis, ypač reikalinga miegamajame. Ji turėtų būti pakankamai didelė, kad tilptų ir šiltesni drabužiai, tačiau negali užimti per daug vietos kambaryje, ypač jei gyvenate nedideliame bute. JYSK siūlo skirtingo dydžio, įvairaus dizaino ir funkcijų drabužių spintas, puikiai derančias prie skirtingo interjero. Populiariausi yra ąžuolo modeliai, kurių natūralus atspalvis bet kuriai patalpai suteiks šviesumo ir lengvumo. Mėgstamos ir visiškai baltos spintos, tinkančios skandinaviško stiliaus interjere. Galimos įvairios spintos lentynų ir kabyklų kombinacijos, atitinkamai galima rinktis ir dydį bei durų kiekį. Jei patalpa nedidelė, rekomenduojame rinktis spintą su veidrodinėmis durimis – tai bus ir funkcionalus sprendimas, ir suteiks kambariui erdvės įspūdį.

Prie bet kurios spintos miegamajame puikiai tiks komoda, į kurią susidėsite plonesnius drabužius. JYSK galima išsirinkti ir vertikalias, ir horizontalias komodas priklausomai nuo patalpos dydžio. Komodas, kaip ir spintas, siūlome įvairių matmenų ir atspalvių. Daugelis komodų modelių priklauso jau esamai baldų kolekcijai, todėl bus lengviau apsipirkti tiems, kurie miegamąjį įsirengia visiškai naujai. Be to, derantis lovos, drabužių spintos ir komodos komplektas tikrai tiks bendram miegamojo vaizdui. Šiose kolekcijose yra ir naktiniai staleliai, kurie atlieka begalę funkcijų, o kambaryje užima labai mažai vietos.

Pravartūs baldai poilsiui ir darbui

Dažnai manome, kad foteliai svetainėje skirti tik svečiams, nes patys sėdėsime ant sofos. Tačiau taip tikrai nėra – tinkamas fotelis patogus bus ne tik svetainėje, bet ir miegamajame. Pastatykite jį tolimiausiame kampe taip, kaip patinka Jums. Tai bus nedidelis ramybės uostas, vietelė, kur galėsite prisėsti su knyga ar puodeliu arbatos ir apmąstyti prabėgusią dieną. Tetrūksta stilingo pastatomo šviestuvo, derančio pledo, dekoratyvinių pagalvėlių ir ramybės uostas gatavas! Kad būtų dar patogiau, pasirinkite fotelį, kurio padėtį galima keisti į gulimą.

Nemaža dalis žmonių šiuo metu dirba iš namų, o darbo vietą neretai įsirengia ir miegamajame. Dirbant patalpoje, kurioje lova yra vos už poros žingsnių, susikaupti prie darbo stalo ir būti produktyviam gali būti iššūkis. Norint atskirti darbo vietą nuo poilsio erdvės būtina pagalvoti apie tinkamą aplinką – kūrybiškas ir patogus namų biuras padės susikaupti dirbant. Pradėkite nuo patogios kėdės prie stalo, o tai gali būti ir patogus fotelis. Rašomąjį stalą rinkitės pagal savo darbo specifiką: platesnis paviršius pravers kūrybiškesniam darbui, o kompiuteriui pakaks siauresnio paviršiaus, taip sutaupysite vietos. Vis populiaresni ir prieinamesni tampa pakeliamieji stalai – juos galima ergonomiškai pritaikyti bet kokio ūgio žmonėms ir pakelti taip, kad būtų įmanoma dirbti stovint. Itin svarbus stalo funkcionalumas – nuo gerai apgalvoto stalčių ir lentynėlių išdėstymo priklauso ir stalo dydis. JYSK siūlo įvairaus dydžio sienines bei pastatomas lentynas, į kurias galėsite sudėti bet kokį kiekį mokymosi medžiagos. Kiekvieną lentyną išnaudokite efektyviai!

Kai miegamąjį apstatėte būtiniausiais pasirinktais baldais, galite rinktis mažesnius, tačiau ne mažiau svarbius daiktus. Tai gali būti tekstilės gaminiai, pavyzdžiui, antklodės, pagalvės ir kilimai, taip pat dekoracijos – krepšiai, šviestuvai ir vazos. Galimybių nesuskaičiuojamai daug tiek įrengiant Jūsų miegamąjį, tiek renkantis iš JYSK asortimento. Jei vis dėlto idėjų pritrūks, žvilgtelėkite į praktišką JYSK vadovą ir tinklaraštį: ten rasite patarimų, kaip įrengti tiek miegamąjį, tiek kitas gyvenamąsias erdves!

Užsakymo nr.: PT_89146061