„Aš nežinau, kas nutiko ir kaip, bet toks įspūdis, kad atrankinės varžybos žengė nesuvokiamą žingsnį į priekį. Lygis buvo neįtikėtinas! Labai džiaugiuosi Guoda Malinauskaite, kuriai pavyko patekti į finalą, nors iš pradžių buvo savimi nusivylusi. Na, ir Nicole Regazzo... Mano nuomone, geriausias atrankų pasirodymas“, – įspūdžiais dalijosi varžybų vedėjas Clintas Liddy.
„Red Bull Content Pool“

Be minėtųjų merginų, į finalą pateko latvės Anita Leina ir Justina Zonne, daugkartinė Prancūzijos čempionė Salome Le Ly, kaimynė iš Lenkijos Julia Lupij bei Lietuvos atstovės Kamilė Cickevičiūtė ir Miglė Praninskaitė.

Kalbėdamas apie vaikinus, vedėjas išskyrė itin technišką, talentingą bei įgudusį australą Benny Heatley, vokietį Nilsą Ritzmanną ir iš Tailando į atrankas laimėti atvykusį Luke‘ą Carricką. Iš tolimųjų kraštų svečių, kurie įveikė atrankas, tikrai netrūko. Tarp jų – dar du australai, Jamesas Windsoras ir Connoras Lawtonas, bei kanadietis Riley Dilonas.
„Red Bull Content Pool“
„Red Bull Wakeduel“ atrankose dalyvavo ir du „Red Bull“ atletai – Dominikas Hernleris bei Raphas Trinidadas, tačiau pastarajam pakišo koją aukštas varžybų lygis, stipri konkurencija ir galbūt ne pati geriausia diena. Prie Dominko finale taip pat prisijungs lenkas Patrykas Lojekas, britai Rudy Talboys, Ryanas Peacockas bei Kieranas Owensas, vokiečiai Nico Von Lerchenfeldas ir Rienas Van Der Pasas bei prancūzas Camille Charraud. Na, o Lietuvai finale atstovaus Motiejus Lisauskas bei Tadas Aleksiejūnas.
„Red Bull Content Pool“
„Dalyviai pajautė parką ir parodė aukščiausią klasę. Nekantrauju pamatyti, kaip atrankas įveikusiems atletams seksis kovoti prieš vietas finale užsitikrinusius A klasės vardus. Va, čia tai bus kovos! Vienas prieš vieną, maksimali įtampa. Šeštadienis bus diena, kai karūnuosime karalius ir karalienes. Jūs to tikrai nenorite praleisti“, – entuziazmo neslėpė C. Liddy.
„Red Bull Content Pool“