Šį sezoną dangų oranžine spalva spalvina trys firminiai, „Geros dovanos“ prekės ženklu apipavidalinti karšto oro balionai. Du iš jų – šešiaviečiai, o naujausias – net 12-os vietų, galintis skraidinti dvigubai daugiau keleivių. Nuo 2008-ųjų iki pat šiol „Gera dovana“ yra viena daugiausiai savų oro balionų turinti įspūdžio dovanų parduotuvė Lietuvoje. Neseniai į orą iškeltas didysis oro balionas tik patvirtina, kad ši pozicija tvirtai išlaikoma.

Daugiau nei 15 metų „Gera dovana“ sėkmingai padeda pakilti į orą visiems oro pramogų entuziastams, trokštantiems į vaizdinguosius Lietuvos horizontus pažvelgti iš aukštai. Nors oro balionų kategorija labai priklausoma nuo oro sąlygų, šios kategorijos pardavimai išaugo ženkliai ir artėja net prie milijono. Kas metus „Geros dovanos“ balionai į padanges pagelia daugiau nei 5 000 klientų.

„Oro balionų kategorija, kaip lyderiaujančiam įspūdžio dovanų platintojui, yra be galo svarbi. Ji viena iš vedančiųjų kategorijų, kuri ir kuria išskirtinumą. Kiekvienais metais norime klientus nustebinti naujovėmis ir unikaliais pasiūlymais. Puikus bendradarbiavimas su ilgamečiais partneriais kaip „Padangių gėlės“ leidžia įgyvendinti įvairius klientų lūkesčius ir jiems pasiūlyti vis įspūdingesnių patirčių. Naujajame 12-os vietų oro balione gali skristi visa didelė šeima, draugų ar kolegų būrys. Neabejoju, kad tokios akimirkos ore ilgam išlieka atminty“, – pasakoja „Gera dovana“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

„Geros dovanos“ oro balionus valdo oreivių klubas „Padangių gėlės“, užtikrinantis aukščiausios kokybės ir saugumo skrydžius su ilgametę patirtį turinčiu profesionaliu oro balionų pilotu Romanu Mikelevičiumi priešakyje bei trimis jo sūnumis. Viena daugiausiai aptarnaujančių klientų tokio tipo įmonių Lietuvoje „Padangių gėlės“ nuolat dalyvauja įvairiose varžybose, čempionatuose, festivaliuose ir nepaliaujamai kelia žmones į padanges gyvenimo skrydžiui. Oreiviai tiki, kad klubo sėkmė slypi paprasčiausiuose dalykuose, – laisvėje ir meilėje skrydžiams, kuri perduodama iš kartos į kartą.

R. Mikelevičius mėgsta pajuokauti: kaip 1988 metais įlipo į oro baliono krepšį, taip iš jo niekaip nebeišlipa. Jis – vienas labiausiai patyrusių oro balionų pilotų Lietuvoje, apmokantis ir kitus oreivius. Visi skrendantieji oro balionu visada nemokamai apdraudžiami, tad skrydžiai saugūs, malonūs ir tiesiog nepamirštami. Be to, visi pirmą kartą skridusieji oro balionu „krikštijami“ pagal senas pirmųjų oreivių tradicijas ir gauna Pirmojo skrydžio diplomus.

„Geros dovanos“ asortimente – per 3 000 įspūdžio dovanų idėjų, tarp kurių – skrydžiai oro balionu. Galima rinktis iš keleto skirtingų oro balionų pramogų: rytinių ir vakarinių skrydžių suaugusiems ir vaikams, privataus skrydžio oro balionu tik dviem asmenims ar net VIP skrydžio oro balionu šeimai ar grupei, kai oreivių komanda atvyksta į namus ir išskraidina keleivius tiesiog iš nuosavų namų kiemo.

„Geroje dovanoje“ prekiaujama ne tik oreivių klubo „Padangių gėlės“, bet ir kitų partnerių skrydžiais oro balionais. Asortimente gausu ne tik oro, bet ir vandens, žemės pramogų, įvairiausių masažų, SPA ritualų, gurmaniškų vakarienių ir išskirtinių degustacijų, poilsio pasiūlymų Lietuvoje ir už jos ribų, prabangių ar unikalių dovanų, kurių niekur kitur nerasite. Įmonė taip pat administruoja prekybos centrų dovanų čekius, kuria lojalumo programas bei miesto korteles. Įspūdžio dovanų galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 24-iose firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje bei 180-yje stendų visoje Lietuvoje. „Gera dovana“ – dovanoti gera!