Parodos metu KIKA GROUP, UAB komanda pristatė Lietuvoje sukurtus „Tauro Pro Line“, „Nature‘s Protection“ ir „Misoko“ produktus, kurie, anot įmonės įkūrėjos, bendrasavininkės ir veisėjos Janitos Januškauskaitės-Plungės, padeda užtikrinti visapusišką augintinių gerovę ir sveikatą, o kartu – ir skinti pergales.

Pelnė net 16 apdovanojimų

Viso parodoje dalyvavo 22 šunys iš Lietuvos: 3 garbanotieji bišonai, 4 Maltos bišonai, 15 Pomeranijos špicų. „Tauro Kennel“ komanda buvo tarptautinė – ją sudarė profesionalūs vedliai ir „groomeriai“ iš Lietuvos ir Tailando.

J. J. Plungė džiaugiasi, jog susumavus „Tauro Kennel“ šunų pasiekimus, jie parsivežė net 16 apdovanojimų. Šiandien veislyno sąskaitoje iš viso puikuojasi jau 14 Europos čempionų titulų.

Net 3 šunys tapo Europos jaunimo čempionais: Pomeranijos špicas Chriscendo Close Encounter (Džordanas), Pomeranijos špicė Tauro Svetlana ir Maltos bišonė Tauro Monetė. Pomeranijos špicė Tauro Songailė pelnė Europos čempionės atviroje klasėje titulą, o dar trys šunys tapo „Future Hope of Europe“ titulų laimėtojais.

Tauro Kennel komanda Europos šunų čempionate Danijoje

„European Dog Show“ metu vyko ir tarptautinė „Agria“ paroda, kurioje „Tauro Kennel“ šunys pelnė dar 5 pergales – 3 šunys tapo „Agria“ jaunimo čempionais ir 2 – „Agria“ čempionėmis.

Parodos metu vykusiame „Progeny“ reprodukcijos konkurse, kuriame dalyvauja kalė arba patinas ir trys jo palikuonys iš skirtingų vadų, Pomeranijos špicas Bomei Fire Boy Of Michale Dong Poms Google su trimis savo šuniukais užėmė 2-ą vietą.

Janita J. Plungė ir Europos jaunimo čempionė Tauro Monetė

Veisėja džiaugiasi, jog ypatingų pasiekimų pelnė Tauro Soberto – 5 mėnesių amžiaus Pomeranijos špicas, parodoje dalyvavęs tik antrą kartą savo gyvenime, kuris pelnė net 3 apdovanojimus: „Future Hope of Europe 2023“, 4-tą vietą „Best in Show Baby“ Europos šunų čempionate bei 1-ą vietą „Best in Show Baby“ „Agria“ parodoje.

Augintinių sėkmės paslaptis – Lietuvos kūrėjų produktai

KIKA GROUP, UAB įkūrėja įsitikinusi, jog augintinių sėkmės paslaptis – su meile Lietuvoje kuriami aukščiausios kokybės produktai, skirti jų priežiūrai ir sveikatai. „Daugiau kaip 35 metų patirtis ir nuoširdus rūpestis augintiniais padeda nuolat tobulėti ir kasdien ieškoti inovatyvių, saugių keturkojams produktų sprendimų“, – tikina J. J. Plungė.

Ji pažymi, jog jau seniai yra atradusi sveiko ir laimingo augintinio formulę, kuria dalinasi ir su pasauliu: „Ją sudaro 80 proc. subalansuota mityba, derinama su 20 proc. kasdiene bei veterinarine priežiūra. Svarbu, jog tiek pašaras, tiek higienos, grožio produktai būtų natūralūs, tik aukščiausios kokybės.

Tauro Kennel komanda „Progeny“ konkurse

Būtent todėl visi „Tauro Kennel“ šunys yra maitinami begrūdžiais „Nature‘s Protection Superior Care“ pašarais su aukščiausios kokybės baltymų šaltiniais, tokiais kaip balta žuvis, lašiša ar vabzdžiai. Dėl subalansuoto amino rūgščių kiekio, šis pašaras gali padėti kovoti su rudomis ašarų dėmėmis, todėl mums puikiai pavyksta kailiuką ringui išlaikyti tobulai baltą.

Kita dalis – kasdienė priežiūra, čia pasitelkiame profesionalią kosmetiką „Tauro Pro Line“, kuri savo sudėtyje turi daugiau nei 97 proc. natūralių ingredientų, be to, nėra tokių agresyvių sudedamųjų dalių kaip silikonai, SLS, parabenai ar mineraliniai aliejai. Mums labai svarbu, kad kosmetika duotų ilgalaikį rezultatą, t.y. ne maskuotų kailio problemas, bet skatintų sveiko kailio augimą ir palaikytų sveiką odą.

Tauro Pro Line augintinių odos ir kailio priežiūros produktai

Šie, iš meilės gyvūnams mūsų šalyje sukurti produktai ne tik padeda užtikrinti gerą augintinių sveikatą, yra veiksmingi, bet kartu garsina Lietuvos vardą, nes yra pripažinti visame pasaulyje ir eksportuojami į daugiau kaip 60 šalių. O įsigyti šią produkciją gali ir kiekvienas mylintis šeimininkas, gyvenantis Lietuvoje, visose KIKA parduotuvėse bei www.kika.lt.“

J. J. Plungė ypatingai didžiuojasi tuo, jog šie prekių ženklai tapo rugpjūtį Ženevoje vyksiančios didžiausios tarptautinės Europoje šunų parodos „World Dog Show“ generaliniais rėmėjais.

Parodoje – pamilti produktai ir ypatingos naujienos

J. J. Plungė neabejoja mūsų šalyje kuriamų produktų kokybe, todėl drąsiai juos rodo pasauliui – Danijoje vykusioje parodoje dalyviams buvo pristatyti ne tik jau pamilti produktai, bet ir ypatingos naujienos. Viena jų – inovacija gyvūnų prekių rinkoje „Nature‘s Protection Superior Care White Dogs All Life Stages“ pašaras, tinkantis visų dydžių ir amžiaus grupių balto, šviesaus ir dėmėto kailio šunims, bei „Tauro Pro Line Ultra Natural Care“ atnaujintų šampūnų, kondicionierių ir kaukių linija.

KIKA Group komanda Europos šunų čempionate Danijoje

„Parodoje dirbusi 7 KIKA ekspertų komanda nuolat edukavo klientus apie augintinių mitybą ir priežiūrą. Džiugu, kad stende apsilankė ne tik parodos dalyviai, bet ir klientai, kurie čia atvyko vien tik dėl „Tauro Pro Line“ ir „Nature‘s Protection“ produktų, sukurtų mūsų šalyje – Lietuvoje“, – džiaugiasi J. J. Plungė. Ji priduria, jog Danijoje vykusiame renginyje taip pat lankėsi ir šių produktų ambasadoriai bei potencialūs partneriai.

Produktai EDS

Šiandien KIKA GROUP, UAB sudaro KIKA mažmeninės bei elektroninės prekybos tinklas Lietuvoje ir Estijoje, kuris turi daugiau nei 120 parduotuvių, taip pat viena moderniausių sausų pašarų gamyklų Šiaurės Europoje AKVATERA LT, UAB, TOP4 geriausiu pasaulio veislynu pripažintas „Tauro Kennel“, gyvūnų SPA-kirpykla ir mokymų centras „Tauro Grooming Academy“ bei įmonės padalinys Jungtinėse Amerikos Valstijose. Šiuo metu KIKA GROUP, UAB produkciją eksportuoja į daugiau nei 60 pasaulio šalių.

Jeigu ir jūs norite įsigyti šuniuką namų džiaugsmui arba parodoms – susisiekite su Tauro Kennel veislynu el. paštu kennel@taurokennel.com arba telefonu: +370 690 00 637.