Šiandieninėje realybėje socialinės atsakomybės iš verslo reikalauja ir darbuotojai, ir klientai, ir investuotojai. Negalėdamas atitikti keliamų lūkesčių, verslas pasmerktas žlugti konkurencinėje kovoje.

Iššūkiai įgyvendinant „trigubo pelno“ modelį

Siekis atitikti keliamus reikalavimus bei lūkesčius reikalauja nemenkų investicijų ir kardinalių pokyčių verslo veikloje. Tai – pagrindinis stabdis daugumai verslų, norinčių žengti koja kojon su laikmečiu. Vis tik norintiems išgyventi pokyčiai neišvengiami ir kuo anksčiau juos prisijaukinsite, tuo didesnę visokeriopą naudą iš to gausite. Gera žinia – skaitmeninės technologijos šiuolaikiniam verslui atveria naujas galimybes ir gerokai palengvina transformacijos etapą.

Skaitmeninės technologijos suteikia prieigą prie programinės įrangos ir leidžia analizuoti duomenų srautus, įvertinti našumą tvarumo ir pelningumo požiūriu. Išmanioji sistema suprogramuojama taip, kad verslas gautų dvigubą naudą: taupytų ten, kur galima sutaupyti ir didintų efektyvumą ten, kur yra potencialo tai padaryti. Kitaip tariant, veiktų optimaliu režimu, vadinasi – maksimaliai tvariai.

Nauda verslui – mažėjančios sąnaudos, taigi savaime didėjantis pelnas. Nauda aplinkai – šiltnamio efektą sukeliančių dujų mažinimas, racionalesnis įvairių išteklių panaudojimas, taigi švaresnė aplinka mums patiems ir ateities kartoms.

Įgalinkite savo verslą veikti efektyviau

2021 metais tvariausia įmone pasaulyje išrinkta „Schneider Electric“ žengia skaitmeninės transformacijos pramoninės automatikos srityje priešakyje ir savo pavyzdžiu klientams bei partneriam rodo tvaraus verslo ateities perspektyvas. Įmonė įsipareigojo tapti neutralia CO2 požiūriu ne 2030-aisiais, iki 2025 metų, padėti kitoms įmonėms 800 milijonų tonų sumažinti CO2 emisijas ir 1000 svarbiausių tiekėjų operacijų CO2 išmetimą sumažinti 50 proc.

Taipogi įmonė planuoja 50 proc. padidinti žaliųjų medžiagų naudojimą produktų gamybai, o 80 proc. pajamų gauti būtent iš žaliųjų sprendimų.

Grindžiamos „Schneider Electric“ „EcoStruxure“ architektūra, IIoT technologijos, įskaitant integruotą programinę įrangą, yra parengtos išmaniajai gamybai ir gali iš esmės transformuoti verslo modelius – padidinti jų pelningumą ir našumą.

Gerinkite veiklos rodiklius, energijos naudojimo efektyvumą ir saugą naudodami daiktų internetui pritaikytus gaminius, periferinių įrenginių valdymo sistemas, programinės įrangos rinkinius ir skaitmenines paslaugas.

Optimizuokite savo investicijų sąnaudas iki 50 %
Optimizuokite savo patekimo į rinką laiką iki 20 %
Padidinkite produktyvumą iki 50 %


Energijos valdymo skaitmeninio transformavimo ir automatizavimo srityje pirmaujanti „Schneider Electric“ siūlo inovatyvius sprendimus, padedančius tapti efektyvesniais, sumažinti savo sąnaudas ir pasiekti išsikeltus tvarumo tikslus skirtinguose lygiuose.