„Karo, energetinės krizės, ES tvarumo reguliavimų kontekste ir net darbuotojų pritraukime ši tema tampa kaip niekad svarbia visoms organizacijoms. Tad spalio 17–18 dienomis kviečiame stebėti konferenciją „Tvarumo kursas“, kuri labiau panaši į mokymus, ir kurioje užsienio tvarumo ekspertai bei universitetų dėstytojai papasakos verslui ir viešajam sektoriui, kaip sėkmingai įdiegti ir įgyvendinti tvarumo tikslus savo organizacijoje. Tarp pranešėjų turėsime Oksfordo universiteto ir Švedijos instituto dėstytojus, kurie jau daugiau kaip dešimt metų vadovams dėsto tvarumo strategijų modulius bei veda mokymus. O taip pat žiūrovai išgirs ir ne vieną lietuvį ekspertą, kurie dirba tiek su didelėmis, tiek su mažomis organizacijomis, padedant apskaičiuoti bei kompensuoti CO2 emisijas, sudėlioti komunikacijos planus, atlikti teisingus įsivertinimo tyrimus ir t.t. Tai koncentruotas dviejų dienų kursas, kuris padės kokybiškai ir greitai įgyti reikiamas žinias,“ – sako Delfi konferencijų ir renginių skyriaus vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Konferencijoje bus kalbama apie aplinkosauginių, socialinių ir verslo valdymo (ESG) veiksnių tarpusavio sąsajas, jų svarbą organizacijų strategijai, bei tvarumo tikslų iškėlimą ir pamatavimą, kuriant organizacijos strategiją. Taip pat, didelis dėmesys bus skiriamas organizacijos CO2 pėdsako (footprint) ir žalos gamtai skaičiavimui beisuvaldymui. Net du dėstytojai kalbės apie tvarių prekių ženklų kūrimo ir rinkodaros principus, reputacijos kūrimą ir reikšmę tvarumo kontekste. Nebus pamirštas ir svarbiausias tvarumo „variklis“ – žmonės, tad bus tiek pranešimas, tiek diskusija tema „Kaip įtraukti darbuotojus siekiant bendrų organizacijos tvarumo tikslų“.

Konferencija aktuali ir norintiems savo verslo strategijos plane įsivardinti tvarumo tikslus, tačiau dar nežinantiems kaip tai padaryti tinkamai, bei toms įmonėms, kurios jau eina tvarumo keliu, tačiau tam tikrose kolektyvo grandyse pritrūksta žinių, kaip teisingai vystyti verslą. Kviečiame stebėti konferenciją spalio 17–18 dienomis. Kaip tai padaryti:

Konferencija yra rodoma tik internetu tiesiogiai.
Stebėti galima paspaudus šią nuorodą.
Nemokamai gali žiūrėti visi esami Delfi Plius prenumeratoriai.
Tiek esantiems, tiek nesantiem Delfi Plius prenumeratoriams nereikia jokio specialaus bilieto, kodo ar kitokio prisijungimo, užteks prisijungti prie savo Delfi Plius paskyros arba ją įsigyti.
Neturintiems prenumeratos ją galima įsigyti jau dabar – ČIA.
Po konferencijos bus galima peržiūrėti visus video įrašus.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją