Per biržą pranešta, kad grupė toliau tęs tvarių žemės ūkio technologijų vystymą, toliau tobulindama biometanu ir elektra varomą traktorių „Auga M1“, vystydama metano emisijas iš gyvulininkystės veiklos mažinančią specializuotų pašarų technologiją, grupė taip pat ketina kurti kitas žemės ūkio mašinas, naudojančias tvarius energijos šaltinius, o taip pat toliau vystys tvarios žemės ūkio veiklos standartus.

Grupė taip pat įdiegs veiklos organizavimo modelį, grįstą kooperacijos principais, kuris leis jos kuriamomis ir vystomomis inovacijomis naudotis ne tik grupės bendrovėms, bet taip pat ir kitiems ūkiams.

Naujas grupės veiklos organizavimo modelis pirmiausiai bus išbandytas ir tobulinamas jame dalyvaujant grupės ūkiams, o pasiteisinus naujam veiklos organizavimo modeliui 2023 m. antrąjį pusmetį planuojama sudaryti galimybes pasiūlyti prie naujo kooperacijos principais grįsto veiklos modelio jungtis ir kitiems ūkiams, tokiu būdu padarant grupės kuriamas technologijas prieinamas visuomenei bei šias technologijas komercializuojant.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją