Dizainerė Airida Skrickienė šį kartą sugrįžta su kitokia naujametine kolekcija – ne žibančia šventišku blizgesiu, o raginančia apmąstyti, kaip galime prisidėti prie pasaulinių pokyčių. Naujoji kapsulinė kolekcija „2022 Airida Skrick Ny Capsule“ atspindi prekės ženklo „Airida Skrick“ požiūrį į klimato aktualijas, kviečia pažvelgti į save ir įvertinti asmeninius vartojimo įgūdžius.

Nors visi žinome apie pasaulinę taršą, atliekų perteklių, besaikį išteklių švaistymą ir nuo to kenčiančią ne tik žmoniją, bet ir gamtą, retai kada susimąstome, ką galėtume pakeisti, kad viso to būtų mažiau. A. Skrickienė kviečia tvariau žvelgti į išteklius, kuriuos naudojame, o kartu ir suteikia galimybę neatsisakyti savito stiliaus.

Airidos Skrickienės naujametinė kapsulinė kolekciją

Kiekvienas „Airida Skrick“ kapsulinėje kolekcijoje esantis rūbas kviečia susimąstyti apie gyvūnų ir gamtos likimą. Kolekciją sudaro balti organinės medvilnės marškinėliai ir džemperiai, ant kurių –
spaudas, pagamintas iš ekologiškų vandens pagrindo dažų, atitinkantis „Oeko-Tex“ standartą. Nuskanavę šiuose atvaizduose esančius QR kodus, pateksite į dizainerės svetainę, kurioje rasite naudingus patarimus, kaip tvariau naudoti vandenį ir kitus gamtinius išteklius.

Airidos Skrickienės naujametinė kapsulinė kolekciją

Tai išties ypatinga naujametinė kolekcija – juk kaskart artėjant Naujiesiems permąstome, ką kitąmet darysime kitaip, o ši kolekcija kviečia pokyčių imtis jau dabar. Kartu tai ir praktiška dovana kitam, kuri simboliškai paragins prisidėti prie tvaresnio gyvenimo ir artimuosius, draugus ar kolegas. Pasak A. Skrickienės, tai dar vienas kvietimas atrasti didesnę bendrystę tarp savęs ir savo aplinkos, į kurią šiuo metu privalome atkreipti daugiau dėmesio.

Norint pabrėžti kolekcijos ryšį su gamta, naujieji drabužių modeliai nufotografuoti žiemiškame peizaže – jie tarsi sustingę, apsupti balto sniego ir eglių. Šį kartą atsisakyta ir nuotraukų koregavimo specialiomis programėlėmis. Kūrybinė komanda siekė aiškiai perteikti pagrindinę kapsulinės kolekcijos žinutę – ką nors imdami visuomet prisiminkime, kad galime ir grąžinti.

Fotografė: Donata Benevičiūtė-Jankauskienė
Vizažo meistrė: Agnė Strižinienė
Modeliai: „RUTA Model Management“, Nojus Zablockis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)