Alfas Live

Populiariausio pasaulyje aliejaus ypatybės ir jį gaubianti klasta

Aliejai tikriausiai yra vieni iš tų produktų, kurių kokybė ir vertingumas yra dažnai aptarinėjami. Galime rinktis iš daugelio rūšių: alyvuogių,...

Alfo didysis šou. Obuolių rauginimo triukai, neįtikėtini receptai, padažų tirštinimo paslaptys ir receptas šunims

Šio šeštadienio laidoje Alfas kartu su dėstytoja Indraja Raudonikyte kalbės kaip reikia rauginti obuolius, kad jais galėtumėte džiaugtis ne tik...

Alfo didysis šou. Steiko gaminimo ypatybės, rudeninių patiekalų receptai ir kaip laikyti daržoves bei vaisius (1)

Pirmoji naujojo sezono šeštadienio „Alfo didysis šou“ laida, kurioje Alfas kartu su „Bon Chop“ įkūrėju Liutauru Venckumi papasakos ir netgi...

Alfas live. Sužinosite, kodėl bulvės nebuvo vertinamos bajorų laikais (1)

Laikui bėgant mūsų mitybos principai keičiasi. Seniau, kai žmonės daugiau dirbdavo laukuose ar ūkiuose, buvo įprasta valgyti riebesnį, daugiau...

Alfas live. Ar žinojote, kad cukrus nėra būtinas rauginimo procesams? Net ir raugiant kopūstus (2)

Rauginimas arba dar kitaip fermenacija yra daugeliui gerai žinomas procesas. Tačiau yra daug aspektų, kurių tikriausiai dar nežinojote arba...