Aliejai tikriausiai yra vieni iš tų produktų, kurių kokybė ir vertingumas yra dažnai aptarinėjami. Galime rinktis iš daugelio rūšių: alyvuogių,...
Šio šeštadienio laidoje Alfas kartu su dėstytoja Indraja Raudonikyte kalbės kaip reikia rauginti obuolius, kad jais galėtumėte džiaugtis ne tik...
Pirmoji naujojo sezono šeštadienio „Alfo didysis šou“ laida, kurioje Alfas kartu su „Bon Chop“ įkūrėju Liutauru Venckumi papasakos ir netgi...
Laikui bėgant mūsų mitybos principai keičiasi. Seniau, kai žmonės daugiau dirbdavo laukuose ar ūkiuose, buvo įprasta valgyti riebesnį, daugiau...
Rauginimas arba dar kitaip fermenacija yra daugeliui gerai žinomas procesas. Tačiau yra daug aspektų, kurių tikriausiai dar nežinojote arba...